Blokker airfryer aanbieding

Op zoek naar een goede Blokker airfryer aanbieding? Op deze pagina vind je de beste aanbiedingen van dit moment. Daarnaast lees je alles over de verschillende heteluchtfriteuses van het merk Blokker.

Ook wordt er antwoord gegeven op een aantal veel gestelde vragen over de handige keukenapparaten. Tot slot delen we vier handige tips om geld te besparen wanneer je een nieuwe airfryer gaat bestellen.

Bekijk de beste Airfryer aanbiedingen van dit moment

Helaas geen aanbiedingen gevonden op dit moment...

Pak een Blokker Airfryer aanbieding

De Blokker aerofryers zijn vergeleken met andere merken niet duur. Ondanks dat de apparaten zonder korting al een goede prijs hebben, is het altijd mooi om een goede aanbieding mee te kunnen pakken.

Het vinden van een goede aanbieding is niet moeilijk als je deze website in de gaten houdt. Op deze pagina worden namelijk de beste Blokker airfryer aanbiedingen van dit moment verzameld.

Airfryer Blokker BL-18003

De BL-18003 is een compacte XL airfryer uitgerust met een innovatieve technologie om de hete lucht optimaal te kunnen verspreiden over de gehele pan. In het laadruim van het apparaat past 3.5 liter waardoor het mogelijk is om voor 2 tot 3 personen tegelijkertijd maaltijden te bereiden.

Het apparaat is uitgerust met een antiaanbaklaag en een oververhittingsbeveiliging waardoor het apparaat makkelijker schoon te maken is en veilig is in gebruik.

Wat zijn de voordelen van een BL-18003?

Veel mensen zijn erg enthousiast in hun review over de BL-18003. De meest genoemde voordelen zijn:

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding
  • Makkelijk te bedienen
  • Geschikt voor 2 tot 3 personen
  • Eenvoudig schoon te maken door losse vaatwasmachinebestendige onderdelen
  • Compact design

Blokker Airfryer XXL

De BL-18101 heeft een extra groot laadruim en kan daardoor een XXL airfryer genoemd worden. In het laadruim van de BL-18101 past maar liefst 4.5 liter. De pan is makkelijk schoon te maken doordat de losse onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn. De aerofryer is eenvoudig te bedienen doordat het apparaat is uitgerust met een digitaal display.

De voordelen ervan:

  • Geschikt voor 3 tot 4 personen
  • Uitgerust met een digitaal display
  • Eenvoudig schoon te maken door losse vaatwasmachinebestendige onderdelen
  • Mooi design

Airfryer XXL accessoires

Accessoires kunnen het gebruik van je airfryer een stuk makkelijker en leuker maken. Met handige accessoires zoals een bakplaat, rooster, bakvorm en grilplaat heb je nog meer mogelijkheden qua gerechten.

Er zijn geen bijpassende accessoires verkrijgbaar van het merk Blokker zelf. Gelukkig zijn er wel andere merken die accessoires aanbieden die geschikt zijn voor de apparaten.

Andere merken

Het merk Blokker is niet het enige merk met aerofryers in het assortiment. Ook andere merken zoals Philips ontwikkelen de handige keukenapparaten. Twee populaire modellen van Philips zijn de hd9247/90 en de hd9216/40.

Vergeleken met de apparaten van Blokker zijn deze twee apparaten van Philips een stuk prijziger. Wanneer je graag een goedkope heteluchtfriteuse wil bestellen kan je daarom beter kiezen voor een apparaat van het merk Blokker.

Het merk Blokker

Blokker is het eigen merk van de gelijknamige winkelketen Blokker. Het merk is daardoor enkel verkrijgbaar in de fysieke winkels van Blokker en in de uitgebreide webshop van de winkel.

Het merk bestaat uit een bonte verzameling huishoudartikelen, van keukenaccessoires zoals een vlamverdeler tot aan schoonmaakproducten zoals een bezem. De producten van het eigen merk van Blokker zijn van hoge
kwaliteit en altijd scherp geprijsd.

Hoe worden de heteluchtfriteuses van Blokker beoordeeld?

Veel mensen laten een review achter nadat ze online iets hebben besteld. Ook over de apparatuur van Blokker zijn veel reviews te vinden. Veel mensen zijn erg positief over de vetvrije friteuses van Blokker.

Tevreden zijn de meeste mensen vooral over de prijs-kwaliteitverhouding. Ook de eenvoudige bediening en het compacte design krijgen veel lof.

Zijn maaltijden uit de airfryer gezond?

Met een airfryer kan je vetvrij frituren. Doordat er nauwelijks vet of olie aan te pas komt, is het bereiden van voedingsmiddelen met hete lucht een stuk gezonder dan het bereiden van voedingsmiddelen in een normale friteuse.

Daarnaast is het niet alleen mogelijk om friet en snacks te bereiden in een aerofryer, maar kan je ook vlees, vis en groenten bereiden met het apparaat. Al met al is het zeker mogelijk om een gezonde maaltijd op tafel te zetten met een heteluchtfriteuse.

Waar vind ik lekkere airfryer recepten?

Lekkere recepten vind je in een goed kookboek. Doordat het gebruik van heteluchtfriteuses erg populair is en nog steeds toeneemt, zijn er ook speciale receptenboeken te vinden die je kan gebruiken om lekkere maaltijden klaar te maken met de apparaten.

Soms wordt er zelfs standaard een speciaal kookboek meegeleverd wanneer je een nieuwe aerofryer bestelt of staan er enkele gerechten ter inspiratie in de gebruiksaanwijzing.

Wat is het verschil tussen een heteluchtfriteuse en een heteluchtoven?

Zowel heteluchtfriteuses als heteluchtovens werken op basis van hete lucht. Echter zal een ingrediënt bereidt in heteluchtoven heel anders smaken dan wanneer het ingrediënt is klaargemaakt in een aerofryer. In een aerofryer worden ingrediënten namelijk veel knapperiger.

Daarnaast zijn ingrediënten in een heteluchtfriteuse veel sneller klaar doordat de apparaten sneller opgewarmd zijn en het niet nodig is om het apparaat voor te verwarmen. Omdat er toch best wat verschillen tussen beide apparaten zijn, is het niet correct om een airfryer een mini oven te noemen.

Tips om online geld te besparen

Online bestellen doet tegenwoordig bijna iedereen. Toch weten veel mensen niet hoe ze zo voordelig mogelijk online producten kunnen kopen. De volgende tips kunnen je helpen om geld te besparen op je aankopen:

# 1. Meldt jezelf aan voor de nieuwsbrief van webshops zodat je altijd op de hoogte bent van iedere leuke actie
# 2. Check voor het bestellen vergelijkingssites zoals deze om goede aanbiedingen mee te pakken
# 3. Bestel producten op dagen dat er veel korting gegeven wordt zoals Black Friday
# 4. Volg webshops op sociale media om geen aanbiedingen te missen

Conclusie

Het eigen merk van de winkelketen Blokker heeft verschillende aerofryers in het assortiment waar veel mensen erg enthousiast over zijn. Het bestellen van de apparaten doe je in een fysieke winkel of op de webshop van Blokker.

Wanneer je online gaat bestellen, vergeet dan zeker niet de beste Blokker airfryer aanbiedingen van dit moment te checken die je op deze pagina terug kan vinden.

Ontdek de beste acties van dit moment!

Is er momenteel een actuele Blokker airfryer aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Blokker airfryer aanbiedingen bij onder andere Amazon, BCC, bol.com, Coolblue, Expert en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Airfryer aanbieding?

Door gebruik te maken van een Airfryer aanbieding kun je gemiddeld €25,- besparen op je favoriete Airfryer. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Airfryer aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.