Cafe Royal cups aanbieding

Een goede Cafe Royal cups aanbieding scoren? Check het overzicht met de beste deals van dit moment op deze pagina. Verder vind je op deze pagina een overzicht met de meest populaire smaken van het van oorsprong Zwitserse merk voor Nespresso en Dolce Gusto koffiemachines. Tot slot worden de voordeligste aanbieders en enkele handige tips om geld te besparen op een rij gezet zodat je nooit te veel betaald voor je koffiecapsules.

Bekijk de beste Cafe Royal cups aanbiedingen van dit moment

Cafe Royal aanbieding

Het meepakken van een goede Cafe Royal aanbieding is regelmatig mogelijk. De cups van het merk worden namelijk aangeboden door verschillende aanbieders waardoor er flink geconcurreerd wordt door te stunten met aanbiedingen.

Zelf de beste aanbieding vinden, kan lastig zijn doordat je de prijzen en acties bij veel verschillende aanbieders moet vergelijken. Om je te helpen met het vinden van de laagste prijs, vind je op deze pagina daarom een actueel overzicht met de beste deals.

Nespresso Cafe Royal Cups

De koffie van het merk Cafe Royal is verkrijgbaar in cups die geschikt zijn voor het Nespresso koffiesysteem. Nespresso heeft twee verschillende soorten capsules namelijk originele cups en vertuo cups.

De Cafe Royal cups zijn even groot als de originele cups van Nespresso. Iedereen met een koffiemachine die geschikt is voor de originele cups van Nespresso kan daardoor gebruik maken van de Nespresso capsules van het merk.

Welke smaken Nespresso Cafe Royal cups zijn er?

De Nespresso cups van het Zwitserse merk zijn verkrijgbaar in veel verschillende heerlijke smaken. Hieronder vind je een overzicht van de populairste smaken:

 • Lungo Forte: krachtige smaak met een kruidige afdronk
 • Caramel: milde smaak met ondertonen van noten en karamel
 • Hazelnut: romige structuur met milde aroma’s van hazelnoot
 • Lungo Classico: soepele en romige structuur met een licht zure ondertoon
 • Lungo Forte: krachtige en volle smaak met een pittige afdronk
 • Espresso Forte: intense smaak met ondertonen van fruit en chocolade
 • Dark Chocolate: romige structuur met milde aroma’s van pure chocolade
 • Almond: milde en harmonieuze smaak met aroma’s van amandel

Cafe Royal Dolce Gusto

De koffie van Cafe Royal is niet alleen verkrijgbaar in Nespresso capsules, maar ook in Dolce Gusto capsules. De capsules voor Dolce Gusto machines zijn een stuk groter vergeleken met de capsules voor Nespresso machines. Verder werkt het koffiesysteem van Dolce Gusto op vrijwel exact dezelfde manier als het koffiesysteem van Nespresso.

Welke smaken Dolce Gusto Cafe Royal cups zijn er?

De Dolce Gusto cups van het Zwitserse zijn verkrijgbaar in veel verschillende lekkere smaken. Hieronder staan de meest populaire smaken op een rij:

 • Lungo: gemaakt van 100 procent arabicabonen
 • Cafe au lait: romige structuur met aroma’s van melk
 • Cappuccino: gemaakt van een mix met robusta- en arabicabonen
 • Caramel: milde smaak met ondertonen van karamel
 • Hazelnut: verfijnde smaak met aroma’s van hazelnoot
 • Doppio: krachtige smaak met ondertonen van peper, hout en noten

Welke Cafe Royal smaken zijn het lekkerst?

De drie meest populaire smaken van het Zwitserse merk zijn Espresso Forte, Hazelnut en Lungo Forte. Het is daarom zeker de moeite waard om deze drie smaken eens te proberen. Echter, iedereen heeft een andere smaak, dus het kan zijn dat jij juist andere smaken van het merk lekkerder vindt. Om er achter te komen welke smaak het beste bij je past, is het aan te raden om flink te experimenteren met verschillende smaken.

Wat zijn de voordelen van Cafe Royal Cups?

Veel koffieliefhebbers laten een positieve review achter over de cups van Cafe Royal. Hieronder staan de meest genoemde voordelen in de reviews op een rij:

 • Koffie ruikt en smaakt lekker
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Makkelijk te gebruiken
 • Veel keuze qua verschillende smaken
 • Regelmatig verkrijgbaar met korting

Café Royal Office Pads

Naast cups heeft het merk ook office pads in het assortiment. De Cafe Royal pods zijn geschikt voor de professionele koffiemachines van Nespresso die vaak op kantoren staan. De pads zijn net als de capsules verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken zoals Espresso Forte, Lungo, Espresso Decaffeinato, Lungo Forte en Ristretto.

Cafe Royal koffiebonen

Tot slot heeft Cafe Royal ook koffiebonen in het assortiment. De koffiebonen van het merk zijn geschikt voor vrijwel alle volautomatische koffiezetapparaten en esspressomachines. Het merk heeft twee verschillende soorten coffee beans in het assortiment namelijk Honduras Crema bonen en Honduras Espresso bonen.

Over het merk

Cafe Royal is een van oorsprong Zwitsers koffiemerk. Het merk bestaat al erg lang en heeft daardoor veel ervaring met het branden van lekkere koffie. Inmiddels heeft het merk veel verschillende heerlijke smaken in het assortiment waardoor er voor iedere koffieliefhebber een geschikte smaak te vinden is.

Waar Cafe Royal Cups kopen?

Online zijn er verschillende webshops te vinden die alles in huis hebben om de lekkerste kopjes koffie te zetten. Daarom kun je de cups van Cafe Royal kopen bij verschillende webshops. Een aantal bekende webshops waar je de capsules van het merk kunt bestellen zijn Amazon, Koffievoordeel en Bol.com.

Een bestelling plaatsen bij deze webshops is heel eenvoudig doordat het bestelproces duidelijk is ingericht. Daarnaast hebben alle webshops een groot assortiment op het gebied van koffie waardoor je niet snel misgrijpt.

Voordelig Cafe Royal kopen: 5 tips

Wanneer je veel koffie drinkt, gaan er per dag best een hoop capsules doorheen. Het is daardoor prettig om geld te kunnen besparen zodat je minder geld kwijt bent. Hieronder vind je enkele tips waardoor je nooit te veel betaald:

#1. Kies een grootverpakking zodat je minder betaald per capsule
#2. Koop groot in op Black Friday omdat er dan gestunt wordt met de prijzen
#3. Bestel meerdere verpakkingen wanneer je gebruik kunt maken van een goede actie
#4. Blijf altijd op de hoogte van de beste deals door deze pagina regelmatig te checken
#5. Volg webshops online om nooit nieuwe acties te missen

Conclusie

Het merk Cafe Royal heeft verschillende heerlijke smaken in het assortiment waardoor er voor iedereen meerdere lekkere smaken verkrijgbaar zijn. Het kopen van de capsules van het merk kun je doen bij verschillende webshops zoals Amazon, Koffievoordeel en Bol.com. De beste Cafe Royal aanbieding scoren, doe je op deze pagina. Hier worden namelijk de beste deals van dit moment op een rij gezet.

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele Cafe Royal cups aanbieding?

Momenteel zijn er diverse koffie aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com, Koffievoordeel en Koffievergelijk. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Cafe Royal cups aanbieding?

Door gebruik te maken van een Cafe Royal cups aanbieding kun je behoorlijk besparen op je favoriete koffie product. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting op Cafe Royal cups?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele koffie aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.