Creatine aanbieding

Op zoek naar een goede Creatine aanbieding? Op deze pagina staan de scherpste aanbiedingen van Creatine Monohydraat op een rij. Verder lees je meer over de werkzaamheid van het supplement zodat je er achter kunt komen of het supplement geschikt is voor jou. Ook worden er enkele veelgestelde vragen beantwoord zoals wat creatine doet en wat de voordelen hiervan zijn. tot slot staan er een aantal aanbieders op een rij waar je goedkoop je favoriete creatine kunt bestellen.

Bekijk de beste Creatine aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
22,49
13,- Je bespaart: 9,49
Bekijk aanbieding

NIVEA Q10 POWER Oogcontourcrème – Alle huidtypen – Met huideigen Q10 en creatine – Vermindert kraaienpootjes – 15 ml aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
22,49
13,-
Bekijk
bol logo aanbieding
22,99
12,75 Je bespaart: 10,24
Bekijk aanbieding

NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Dagcrème – Alle huidtypen – SPF 30 – Met huididentiek Q10 en creatine – Verstevigt en beschermt – 50 ml aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
22,99
12,75
Bekijk
bol logo aanbieding
21,99
11,75 Je bespaart: 10,24
Bekijk aanbieding

NIVEA Q10 POWER Anti-Rimpel Nachtcrème – Alle huidtypen – Verrijkt met Q10 en creatine – 50 ml aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
21,99
11,75
Bekijk
amazon logo aanbieding
29,99
22,79 Je bespaart: 7,20
Bekijk aanbieding

Optimum Nutrition Gold Standard Pre Workout Powder, Energiedrank met Creatine Monohydraat, Beta Alanine, Cafeïne en Vitamine B Complex, Voedingssupplement, Kiwi smaak, 30 porties, 330 g aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
29,99
22,79
Bekijk
amazon logo aanbieding
22,99
20,99 Je bespaart: 2,00
Bekijk aanbieding

Optimum Nutrition Gemicroniseerd Creatinepoeder, 100% Puur Creatine Monohydraatpoeder voor Prestaties en Spierkracht, Niet-gearomatiseerd, 93 Porties, 317 g aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
22,99
20,99
Bekijk
amazon logo aanbieding
31,90
29,99 Je bespaart: 1,91
Bekijk aanbieding

BioTechUSA Creatine Monohydrate 300g jar aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
31,90
29,99
Bekijk
bol logo aanbieding
22,-
20,50 Je bespaart: 1,50
Bekijk aanbieding

BSN Creatine DNA – 100% Micronized Creatine Monohydraat Poeder – Smaakloos – 216 gram (60 doseringen) aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
22,-
20,50
Bekijk
bol logo aanbieding
24,95
21,95 Je bespaart: 3,00
Bekijk aanbieding

Matchu Sports – Oerkracht Pre Workout – 500g – 33 servings – 5250 mg Creatine per portie Pre-workout aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
24,95
21,95
Bekijk
bol logo aanbieding
23,90
19,12 Je bespaart: 4,78
Bekijk aanbieding

Olimp Supplements Creatine Mega Caps 1250 – 120 capsules aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
23,90
19,12
Bekijk
bol logo aanbieding
67,95
53,95 Je bespaart: 14,00
Bekijk aanbieding

Body & Fit Body & Fit Creatine Bundel – CreaPure® – Monohydraat – Best Creatine Worldwide – 2 x 500 gram (294 doseringen) aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
67,95
53,95
Bekijk
bol logo aanbieding
33,95
28,95 Je bespaart: 5,00
Bekijk aanbieding

Body & Fit Creatine – CreaPure® – Monohydraat – Best Creatine Worldwide – 500 gram (147 doseringen) aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
33,95
28,95
Bekijk
bol logo aanbieding
17,95
16,95 Je bespaart: 1,00
Bekijk aanbieding

Body & Fit Creatine Monohydrate – Poeder – Creatine Monohydraat – 76 doseringen (250 gram) aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
17,95
16,95
Bekijk
deonlinedrogist logo aanbieding
18,95
16,11 Je bespaart: 2,84
Bekijk aanbieding

XXL Nutrition – Creatine Monohydraat – Supplement voor Spieropbouw & Prestaties, Vegan Creatine Monohydrate 100% – Poeder – Smaakloos – 250 gram aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
18,95
16,11
Bekijk

Wat is creatine?

Creatine is een aminozuurderivaat dat van nature voorkomt in het lichaam, met name in de spieren. Het lichaam is in staat om deze stof zelf te produceren uit de aminozuren die afkomstig zijn van eiwitrijk voedsel. Dit supplement speelt een belangrijke rol op het gebied van energie, aangezien het fungeert als een voorloper van het ATP-molecuul, dat dienstdoet als energieleverancier voor de cellen. Er zijn ook verschillende onderzoeken die hebben aangetoond dat dit supplement een aantal voordelen kan bieden.

Wat is het effect van creatine?

Of het nu gaat om het verbeteren van je energieniveau of het vergroten van je spiermassa, dit supplement speelt een indirecte rol. Om je energielevels te verhogen, moet creatine eerst worden omgezet in creatinefosfaat. Dit molecuul wordt vervolgens door je spieren gebruikt om de ATP-voorraad aan te vullen.

ATP (adenosinetrifosfaat) is essentieel voor het leveren van energie aan je cellen. Wat betreft spiermassa hebben meerdere onderzoeken aangetoond dat creatine kan leiden tot een verhoogde IGF-1-waarde. Dit hormoon speelt een belangrijke rol bij spiergroei.

Waar is creatine goed voor?

Creatine kan in het lichaam zelf worden aangemaakt, afhankelijk van de behoefte. Het wordt geschat dat het lichaam in staat is om dagelijks 1 tot 2 gram te produceren. Het nemen van dit supplement heeft verschillende voordelen. Ten eerste weet je zeker dat je voldoende creatine inneemt om niet alleen aan de behoeften van je lichaam te voldoen, maar ook om de gewenste effecten te ervaren.

Ten tweede heeft onderzoek aangetoond dat bij een dagelijkse inname vanaf 3 gram de fysieke prestaties verbetert bij opeenvolgende reeksen korte, intensieve oefeningen. Dit betekent dat dit supplementkan bijdragen aan het optimaliseren van je sportieve prestaties.

Verschillende soorten creatine

Creatine monohydraat is de meest populaire vorm, vanwege de talloze onderzoeken die de effectiviteit ervan hebben aangetoond. Bovendien staat het bekend om zijn betaalbare prijs. Maar er zijn ook andere soorten die specifiek geschikt zijn voor verschillende doeleinden.

Deze varianten bevatten bijvoorbeeld een combinatie van meerdere soorten, of er zijn extra ingrediënten toegevoegd om de oplosbaarheid te verbeteren. Creatine malaat en creatine citraat zijn hier goede voorbeelden van.

Wat zijn de nadelen van creatine?

Tot op heden hebben wetenschappelijke onderzoeken nog geen negatieve effecten vastgesteld bij het gebruik van creatine door gezonde volwassenen. Het is echter belangrijk op te merken dat mensen met nierproblemen of een verhoogd risico op nierfunctiestoornissen (bijvoorbeeld bij diabetes of hoge bloeddruk) niet meer dan 3 à 5 gram per dag mogen innemen.

Sommige sporters hebben gemeld last te hebben van bijwerkingen, zoals vermoeidheid en een opgeblazen gevoel, maar dit lijkt alleen voor te komen bij zeer hoge doseringen (meer dan 10 gram). Het is dus raadzaam om de aanbevolen doseringen te volgen en bij eventuele bijwerkingen een arts te raadplegen.

Hoe gebruik je creatine?

Volgens bepaalde studies wordt er gepleit voor een laadfase, waarbij dit supplement meerdere keren per dag voor een aantal dagen moet worden ingenomen om snel het maximale effect te bereiken. Tijdens deze laadfase neem je 4 porties per dag gedurende 5 tot 7 dagen. Het is echter belangrijk om te vermelden dat het gebruik van grote hoeveelheden tijdens zo’n laadfase maagproblemen kan veroorzaken, en de resultaten van het onderzoek zijn niet geheel duidelijk over de daadwerkelijke voordelen ervan. Creatine kan op elk moment van de dag worden ingenomen, maar het is verstandig om rondom de inname rekening te houden met voeding en dranken.

Hoeveel creatine moet je innemen?

Het hangt allemaal af van het schema dat je volgt. Als je overtuigd bent dat een laadfase nuttig voor je is, dan is de beste methode om 4 aparte porties van 5 gram (of 0,3 gram per kilogram lichaamsgewicht) creatine monohydraat in te nemen gedurende een tijdsbestek van 5 tot 7 dagen. Hierna kun je vervolgens 3 tot 4 weken lang dagelijks 3 tot 5 gram monohydraat blijven nemen. Na deze laadfase is een normale dagelijkse inname van ongeveer 2 tot 3 gram voldoende.

Is creatine aan te raden?

Omdat steeds meer sporters de voedingsbehoeften nauwlettend in de gaten zijn gaan houden en een goed voedingsschema daadwerkelijk kan bijdragen aan het verbeteren van hun prestaties, kan het soms verstandig zijn om supplementen te gebruiken ter aanvulling. Dit geldt zeker ook voor creatine, dat vanwege de vele voordelen die het biedt en de uitdaging om er voldoende van binnen te krijgen via voeding, enorm populair is geworden als voedingssupplement. Het is echter belangrijk om op te merken dat mensen met nierproblemen of een hoog risico op nieraandoeningen hier voorzichtig mee moeten zijn.

Creatine aanbieding? houd deze pagina in de gaten!

Heb jij het ideale supplement op het oog, maar wacht je nog op de juiste aanbieding? Consumenten-aanbieding.nl heeft regelmatig mooie aanbiedingen waarmee je een voordelige aanbieding kunt scoren. Houd daarom deze pagina goed in de gaten.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele creatine aanbieding?

Momenteel zijn er diverse aanbiedingen bij onder andere Body & Fit en bol.. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een creatine aanbieding?

Door gebruik te maken van een aanbieding kun je flink besparen op je favoriete supplement. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting op een creatine?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.