Davitamon Junior aanbieding

Op zoek naar de beste Davitamon junior aanbieding? Op deze pagina worden de beste aanbiedingen op de kindersupplementen van het merk Davitamon op een rij gezet. Daarnaast vind je meer informatie over de verschillende vitamines, mineralen en formules van het receptvrije geneesmiddelen merk speciaal ontwikkelt voor kinderen.

Bekijk de beste Davitamon Junior aanbiedingen van dit moment

Profiteer van een Davitamon Junior aanbieding

Het kopen van Davitamon junior doe je uiteraard het beste wanneer je een goede aanbieding mee kan pakken. De junior multivitaminen kunnen namelijk voor langere tijd gebruikt worden waardoor je geregeld nieuwe verpakkingen zal moeten aanschaffen.

Omdat het vinden van de beste aanbieding door het grote aanbod een hele klus kan zijn, worden op deze pagina de beste aanbiedingen van dit moment verzameld.

Davitamon Junior 1-3 smelttabletjes

Om de ontwikkeling van je kind te ondersteunen, kan je de hulp inschakelen van een multivitamine van Davitamon. De junior 1-3 smelttabletjes bevatten vitamine C, D en B12.

Daardoor kan het supplement bijdragen aan de ontwikkeling van botten en tanden. Daarnaast kan de multivitamine het concentratievermogen en de weerstand van jonge kinderen ondersteunen.

Wat zijn de voordelen vam Junior 1-3 smelttabletjes?

 • Lossen eenvoudig op
 • De smelttabletten hebben lekkere smaken zoals banaan en aardbei
 • Aanvulling op de dagelijkse voeding
 • Bevat vitamine C, D en B12

Davitamon Junior 1-3 vloeibare vitamines

Slikken kan voor jonge kinderen een uitdaging zijn. Wanneer je merkt dat jouw kind het innemen van een kauwvitamine of smelttablet lastig vindt, kan je overstappen naar een vloeibaar supplement.

Het vloeibare supplement van Davitamon is geschikt voor kinderen tussen de 3-1 jaar en smaakt naar framboos.

Wat zijn de pluspunten van Junior 1-3 vloeibare vitamines?

 • Bevat vitamine D, C, B12, B11 en B6
 • Lactosevrij
 • Makkelijk om in te nemen ook voor kinderen die moeite hebben met slikken
 • Bevat geen kunstmatige zoet- en kleurstoffen

Davitamon Junior 3-12 kauwtabletten

Voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar zijn de kauwtabletten een toegankelijke multivitamine. De tabletjes zijn gemaakt de vorm van een zonnetje en zijn verkrijgbaar in verschillende lekkere smaken.

Iedere dag 1 tot 2 kauwvitamines toedienen kan bijdragen aan de ontwikkeling van het kind. Het supplement zit namelijk boordevol mineralen en vitamines. Prettig is dat het supplement verkrijgbaar is in voordelige grootverpakkingen met maar liefst 120 kauwtabletjes.

Wat is de samenstelling van Junior 3-12 kauwtabletten?

 • Vitamine C en D dragen bij aan de ontwikkeling van sterke tanden
 • Vitamine D draagt bij aan de ontwikkeling van soepele spieren
 • Zink, ijzer, koper, selenium, vitamine D, C, B12, B11 en B6 dragen bij aan de opbouw van een goede weerstand
 • Vitamine C, B12, B6, B3 en B1 dragen bij aan een goed concentratievermogen en geheugen

Davitamon Junior Gummies 3-12

Voor kinderen kan het best lastig zijn om extra vitamines in te nemen in de vorm van tabletten. Daarom biedt het merk Davitamon multivitaminen aan in de vorm van gummies.

De gummies hebben de vorm van een aardbei en lijken qua textuur erg op snoepjes. De ingrediënten in de junior gummies dragen bij aan de weerstand, botten en tanden van kinderen tussen de 3 en 12 jaar.

De voordelen van Junior gummies 3-12 op een rijtje:

 • Eenvoudig om in te nemen
 • Bevat vitamine C, D, B6 en B12
 • Ontwikkelt op basis van wetenschappelijke resultaten
 • Aanvulling op de dagelijkse voeding

Davitamon Vitamine D olie voor baby’s en kinderen

Wanneer je kind een donkere huidskleur heeft of niet veel buiten speelt, bestaat er een kans dat je kind te weinig vitamine D binnenkrijgt. Om dit tekort aan te vullen kan je je kind iedere dag 10 druppels vitamine D olie van Davitamon toedienen. In een verpakking zit 25ml waardoor je lang met één flesje vooruit kan.

De voordelen van vitamine D olie voor baby’s en kinderen

 • Suikervrij
 • Smaak- en geurloos
 • Makkelijk in gebruik
 • Geschikt voor zowel baby’s als kinderen

Davitamon Junior omega 3 visolie 3+

Davitamon junior omega 3 visolie plus is een uitgebreid supplement met veel verschillende mineralen, vitamines en omega 3 vetzuren. De kauwcapsules zijn eenvoudig in te nemen en hebben een lekkere en frisse smaak. Het supplement kan dagelijks gebruikt worden door kinderen ouder dan 3 jaar.

De pluspunten van Junior omega 3 visolie 3+ samengevat

 • Bevat veel verschillende mineralen, vitamines en omega 3 vetzuren
 • Kauwcapsules hebben een lekkere smaken zoals citrus
 • Kan langdurig gebruikt worden
 • Bevat bouwstenen voor de hersenen

Online aanbieders van Davitamon

Online zijn er veel webshops te vinden die de formules van het merk Davitamon aanbieden. Een aantal bekende webshops waar je terecht kan zijn bijvoorbeeld Amazon, Bol.com, Drogisterij.net, superdrogist.com en Plein.nl.

Het online bestellen van supplementen is erg eenvoudig en de meeste webshops bezorgen bestellingen gratis thuis.

Hoe geld besparen op Davitamon junior?

Het is aan te raden om een goede actie mee te pakken wanneer je één of meerdere nieuwe verpakkingen Davitamon koopt. Er lopen gelukkig vaak goede acties op voedingssupplementen van het merk waardoor je flink wat geld kan besparen.

Denk bijvoorbeeld aan 1+1 gratis acties waarbij je twee verpakkingen krijgt voor de prijs van één of een procentuele korting waarbij je minder hoeft af te rekenen voor een bepaald product.

Over het merk

Het merk Davitamon bestaat al erg lang namelijk sinds 1928. Daardoor heeft het merk inmiddels veel ervaring opgebouwd rondom de ontwikkeling van voedingssupplementen. Ook het assortiment is in de loop der tijd erg gegroeid.

Het merk heeft namelijk niet alleen formules voor baby’s en kinderen op de markt gebracht, maar ook voor tieners, vrouwen, mannen en ouderen. Voor iedere levensfase heeft het merk daarom een geschikt supplement die ondersteuning kan bieden.

Conclusie

Het merk Davitamon heeft veel verschillende supplementen in het assortiment die baby’s en jonge kinderen kunnen ondersteunen tijdens hun ontwikkeling. Alle formules van het merk zijn kindvriendelijk doordat er veel aandacht is besteed aan de textuur en smaak van de supplementen.

Wanneer je van plan bent om een nieuwe verpakking multivitaminen voor je kind aan te schaffen, vergeet dan zeker niet gebruik te maken van een goede deal om zo veel geld te kunnen besparen. De beste Davitamon junior aanbiedingen van dit moment vind je bovenaan deze pagina.

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele Davitamon Junior aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Davitamon Junior aanbiedingen bij onder andere bol.com, Drogisterij.net en Plein.nl. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Davitamon Junior aanbieding?

Door gebruik te maken van een Davitamon Junior aanbieding kun behoorlijk wat besparen op je favoriete Davitamon item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Davitamon aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.