Davitamon Melatonine aanbieding

Op zoek naar een goede Davitamon melatonine aanbieding? Op deze pagina staan de beste acties van dit moment bij verschillende bekende aanbieders op een rij. Daarnaast lees je meer over de verschillende supplementen die het merk in het assortiment heeft en vind je het antwoord op enkele veelgestelde vragen. Tot slot worden de voordeligste aanbieders en enkele tips om geld te besparen opgesomd. 

Bekijk de beste Davitamon Melatonine aanbiedingen van dit moment

Helaas geen aanbiedingen gevonden op dit moment...

Davitamon Melatonine 1 mg

Het 1 mg supplement wordt onder andere gebruikt bij jetlags. Wanneer je een jetlag hebt, is namelijk het slaap-waakritme verstoord doordat je jezelf in een andere tijdzone bevindt. Het 1 mg supplement kan bijdragen aan het herstel van je slaap-waakritme.

De tabletten kunnen vlak voor het slapengaan ingenomen worden gedurende 3 tot 6 dagen. Het supplement is niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen.

Davitamon Melatonine 3 mg

Het 3 mg supplement wordt veelvuldig ingezet voor de behandeling van jetlags. Het 3 mg supplement kun je gedurende 3 tot 6 dagen gebruiken. Vlak voordat je wil gaan slapen, neem je een tablet in. Het supplement is niet geschikt voor kinderen en voor vrouwen tijdens hun zwangerschap.

Davitamon Melatonine 5 mg bijsluiter

Het 5 mg supplement is verkrijgbaar in een grote en kleine verpakking. De grote verpakking bevat 30 tabletten en de kleine verpakking bevat 15 tabletten. Het supplement kan gebruikt worden gedurende een korte periode van maximaal 6 dagen en wordt vooral gebruikt tijdens jetlags.

Voor de optimale werking neem je één tablet voor het slapengaan. De pillen zijn niet geschikt voor kinderen en voor vrouwen tijdens hun zwangerschap.

Melatonine Kind

Davitamon heeft geen melatonine supplement voor kinderen in het assortiment. Lucovitaal heeft daarentegen wel een speciaal supplement voor kinderen ontwikkeld namelijk het Lucovitaal melatonine kids puur supplement. De zuigtabletten van het kids puur supplement kunnen eenvoudig ingenomen worden en smaken naar tutti frutti.

Davitamon Nachtrust 3-in-1

Het Davitamon nachtrust 3-in-1 supplement biedt ondersteuning op drie verschillende vlakken. Ten eerste draagt het supplement bij om snel in slaap te vallen. Ten tweede draagt het supplement bij aan de slaapkwaliteit. Ten derde helpt het supplement om met een uitgerust gevoel op te staan.

Het supplement is geschikt voor volwassenen en kan gebruikt worden over een langere periode. De aanbevolen dosering voor volwassenen is 2 capsules per dag. De capsules moeten met water ingenomen worden, ongeveer een half uur voordat je gaat slapen.

Samenstelling Davitamon Nachtrust 3-in-1

Het nachtrust 3-in-1 supplement is samengesteld met verschillende ingrediënten:

 • Vitamine B12
 • Slaapmutsje-extract
 • Valeriaanextract
 • L-Tyrosine
 • Passiebloemextract
 • Hopextract
 • Melatonine
 • Melisse-extract

Melatonine thee

In tegenstelling tot het merk Davitamon heeft het merk Lucovitaal kruidenthee in het assortiment. De kruidenthee bevat melatonine, citroenmelisse en hop en kan voor het slapengaan gedronken worden. De thee wordt verkocht in verpakkingen met 20 zakjes.

Melatonine druppels

Het merk Davitamon verkoopt enkel melatonine supplementen in de vorm van tabletten en capsules. Wanneer je het lastig vindt om pillen of capsules in te nemen, is het noodzakelijk om uit te wijken naar een ander merk. Er zijn namelijk verschillende merken die supplementen aanbieden in andere vormen zoals druppels.

Wat zijn de voordelen van Davitamon Melatonine?

De Davitamon melatonine supplementen worden door veel volwassenen gebruikt. Veel mensen delen hun ervaringen in een review. In de reviews zijn de volgende pluspunten vaak terug te lezen:

 • Makkelijk in te nemen
 • Verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden
 • Draagt bij aan een betere nachtrust
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wat zijn de bijwerkingen van Melatonine?

Wanneer je een overdosis melatonine slikt, kunnen er verschillende bijwerkingen optreden. Je kunt er bijvoorbeeld nachtmerries, hormoonfluctuaties en hoofdpijn van krijgen. Ook kun je er overdag slaperig van worden en is het mogelijk dat je rijvaardigheid nadelig beïnvloed wordt. Tot slot is het mogelijk dat je niet beter, maar juist slechter gaat slapen.

Wat is Melatonine?

Melatonine is een hormoon dat wordt aangemaakt in het menselijk lichaam op het moment dat het donker wordt. Het hormoon zorgt er voor dat we in slaap kunnen vallen. De hoeveelheid van het hormoon bereikt zijn hoogtepunt midden in de nacht en zijn dieptepunt in de ochtend.

Is Melatonine een slaapmiddel?

Melatonine is geen slaapmiddel. Het hormoon draagt enkel bij aan het natuurlijke dag-en-nachtritme van de mens. Slaapmiddelen worden gebruikt voor het beter inslapen en doorslapen. Voorbeelden van slaapmiddelen zijn temazepam, zopiclon, zolpidem, lorazepam, diazepam en oxazepam.

Is Melatonine verslavend?

Lichamelijk is het gebruik van een melatonine supplement op lange termijn niet verslavend doordat het hormoon ook wordt aangemaakt door het lichaam zelf. Wanneer je stopt met het gebruik van het supplement zul je daarom normaal gesproken geen ontwenningsverschijnselen ervaren.

Geestelijk kan het echter wel lastig zijn om te stoppen met het supplement. Je kunt namelijk het gevoel hebben dat je niet meer kan slapen zonder het supplement in te nemen.

Waar Davitamon kopen?

De receptvrije geneesmiddelen van Davitamon worden verkocht door verschillende webshops. Een aantal bekende webshops waar je de supplementen van het merk kunt kopen zijn Viata, Plein, DeOnlinedrogist, Drogisterij.net en Amazon. Bij al deze webshops is het regelmatig mogelijk om een goede korting mee te pakken waardoor je kunt besparen op je bestelling.

5 tips om te besparen op Davitamon

Geld besparen is natuurlijk altijd prettig. De volgende 5 tips helpen je om nooit te veel te betalen voor de receptvrije geneesmiddelen van Davitamon:

#1. Koop groot in wanneer er een goede actie is
#2. Volg webshops op social media om geen goede deals te missen
#3. Check deze pagina voor een actueel overzicht van de beste acties
#4. Kies een grootverpakking om geld te besparen
#5. Profiteer van een 1+1 gratis of 2e halve prijs actie

Conclusie

Davitamon heeft veel verschillende supplementen in huis. Het kopen van de receptvrije geneesmiddelen van het merk doe je uiteraard het beste wanneer je een scherpe deal mee kunt pakken. Het vinden van de beste Davitamon melatonine aanbieding doe je op deze pagina. Hier worden namelijk de beste deals verzameld zodat je nooit te veel hoeft te betalen.

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele Davitamon Melatonine aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Davitamon Melatonine aanbiedingen bij onder andere bol.com, Drogisterij.net en Plein.nl. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Davitamon Melatonine aanbieding?

Door gebruik te maken van een Davitamon Melatonine aanbieding kun behoorlijk wat besparen op je favoriete Davitamon item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Davitamon aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.