Dolce Gusto De’Longhi aanbieding

Ben je een liefhebber van koffie en op zoek naar een Dolce Gusto De’Longhi aanbieding? Met een De’Longhi koffiezetapparaat zet je thuis de lekkerste bakjes koffie. In dit artikel hebben we voor je de beste Dolce Gusto De’Longhi aanbiedingen van verschillende webshops op een rijtje gezet. De’Longhi machines worden door verschillende webshops aangeboden en daardoor zijn er altijd leuke acties waar je gebruik van kan maken. Wanneer je gebruik maakt van een De’Longhi aanbieding weet je zeker dat je nooit te veel betaald. Verder vind je in dit artikel handige informatie over de garantie, verkooppunten en onderhoud van de apparaten.

Bekijk de beste Dolce Gusto De’Longhi aanbiedingen van dit moment

Pak een Dolce Gusto De’Longhi aanbieding en bespaar

Dolce Gusto is een populair merk onder koffie drinkers. Dolce Gusto werkt samen met verschillende koffiemachine producenten. Daarom heb je keuze uit Krups Dolce Gusto apparaten en De’Longhi apparaten. Zowel Krups als De’Longhi zijn bedrijven die gericht zijn op de productie van huishoudelijke apparatuur.

De verschillende modellen van de twee merken worden verkocht door verschillende winkels en webshops en daardoor is er onderling veel concurrentie. Je kan hier als consument van profiteren door de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en de beste aanbieding op dat moment te gebruiken.

Het merk De’Longhi

De’Longhi is een van oorsprong Italiaans familiebedrijf die is opgericht in 1902. De bekendste producten van het bedrijf zijn de espresso machines. Naast koffiezetapparaten produceert het bedrijf ook andere huishoudelijke apparaten zoals ovens en zelfs airco’s. Tegenwoordig werkt De’Longhi samen met Dolce Gusto. De machines van De’Longhi hebben een moderne stijl en zijn van hoge kwaliteit.

Wat is de gebruikswijze van De’Longhi koffie apparaten?

Een koffie machine van De’Longhi is super eenvoudig in gebruik. Het zetten van een bakje koffie is namelijk in enkele minuten gebeurd. Allereerst zet je het apparaat aan en wacht je tot de machine op de juiste temperatuur is. Vervolgens vul je het waterreservoir met water. Daarna kies je een smaak uit en afhankelijk van je keuze heb je 1 of 2 cups nodig.

Je plaatst de cup in het apparaat en je zet een kopje onder het punt waar de koffie uit komt. Vervolgens zet je het apparaat aan en daardoor zal je kopje met heerlijke koffie gevuld worden. Wanneer je 2 cups moet gebruiken, wacht je tot de ene cup leeg is en plaats je vervolgens ook de tweede cup in het apparaat en drukt weer op de startknop.

Welke cups kunnen er in het apparaat?

De cups van Dolce Gusto worden gemaakt door Nescafé. Nescafé is de grootste aanbieder van koffie ter wereld. De koffie van Nescafé is erg populair vanwege de hoge kwaliteit en lekkere smaak.

Daarnaast biedt Nescafé koffie aan op verschillende manieren namelijk door middel van koffie cups, oploskoffie, gemalen koffie en koffiebonen. De cups van Nescafé voor Dolce Gusto zijn geschikt voor De’Longhi koffiezetapparaten. Daarnaast maakt Nescafé ook cups voor Nespresso, maar deze cups hebben een ander formaat. Check de actuele Dolce Gusto Cups aanbiedingen en pak je voordeel!

Welke smaken zijn er van Dolce Gusto?

Het assortiment van Dolce Gusto qua smaken is erg groot. Dolce Gusto cups zijn verkrijgbaar in doosjes van 16 en afhankelijk van de smaak kan je hier 16 of 8 kopjes koffie mee maken.

Naast de standaarddoosjes waar 16 cups in zitten, zijn er ook grootverpakkingen verkrijgbaar bij verschillende winkels en webshops. Een grootverpakking is vaak een stuk voordeliger qua prijs. De meest populaire smaken van Dolce Gusto zijn:

 • Cappuccino
 • Lungo
 • Latte macchiato
 • Espresso
 • Mocha
 • Vanille macchiato
 • Café au lait
 • Cappuccino ice

Ook andere dranken maken met Dolce Gusto

Uniek aan het concept van Dolce Gusto is de mogelijkheid om ook andere dranken zoals thee en chocolademelk te maken met de apparaten die geschikt zijn voor Dolce Gusto.

Er zijn namelijk speciale cups verkrijgbaar waarmee je thee en chocolademelk kan maken. De twee verschillende theesmaken die je uit kan proberen zijn Marrakesh Style en Chai Tea Latte. De chocomelk cups zijn gemaakt van Nesquik.

Wat zijn de pluspunten van Dolce Gusto?

Dolce Gusto is een populair merk onder liefhebbers van koffie. Waar zijn de fans van het merk zo positief over? Een aantal veelgenoemde pluspunten zijn:

 • Eenvoudig gebruik van de apparaten
 • Veel keuze qua smaken
 • Vaak leuke aanbiedingen op apparaten en cups
 • De apparaten zijn van goede kwaliteit
 • De apparaten zijn eenvoudig in onderhoud

Dolce Gusto De’Longhi review

Veel gebruikers van De’Longhi apparaten voor Dolce Gusto zijn erg enthousiast. Velen zijn bijvoorbeeld erg te spreken over het unieke design van de apparaten. Daarnaast zijn veel mensen blij dat de machines erg eenvoudig in gebruik en onderhoud zijn.

Ook lovend zijn veel mensen over het uitgebreide assortiment qua cups en zijn ze erg te spreken over de geweldige smaak van de koffie en de andere dranken. Al met al zijn veel gebruikers van De’Longhi koffiezetapparaten erg blij met hun aankoop en zouden ze de machines zeker aanraden bij vrienden en familie.

Onderhoud van de koffie machine

Het is erg belangrijk om je koffiezetapparaat goed te onderhouden. Wanneer je dit niet doet, kan je apparaat namelijk te maken krijgen met storingen, kan je koffie minder lekker gaan smaken of kan je koffie niet op temperatuur zijn.

Om dit te voorkomen is het slim om je machine eens in de zoveel tijd te ontkalken. Super fijn is het feit dat er speciale ontkalkingssets voor Dolce Gusto apparaten zijn. Wanneer je je apparaat goed onderhoud, kan deze zo’n 2 tot 3 jaar mee. Wist je dat het online voordeel op Dolce Gusto ontkalker producten op kan lopen tot wel 20%?

Garantie op je koffie apparaat

Dolce Gusto De’Longhi apparaten hebben een garantietermijn van 24 maanden. Wanneer je apparaat binnen deze 2 jaar stuk gaat, kan je je beroepen op de garantie. Het is belangrijk dat je je aankoop bon bewaard, want anders is het niet controleerbaar of je het product daadwerkelijk minder dan 2 jaar gekocht hebt.

Het prettige is dat je je product niet op hoeft te sturen voor reparatie, maar dat er een reparateur aan huis komt om het probleem te verhelpen.

Dolce Gusto en duurzaamheid

Tegenwoordig willen veel mensen duurzamer gaan leven. Ook Dolce Gusto zet zich in om bewuster te ondernemen. Naast normale cups zijn er hervulbare cups, zodat je de cups na gebruik niet weg hoeft te gooien.

Daarnaast heeft Dolce Gusto recycle zakken waar je de normale cups in kan bewaren als ze leeg zijn. Wanneer de zak helemaal vol zit, kan je deze afgeven bij een UPS punt en worden de cups gerecycled.

Een De’Longhi Dolce Gusto machine kopen?

Een Dolce Gusto kopen kan op verschillende manieren. Ten eerste kan je een Dolce Gusto machine kopen in een fysieke winkel. Het voordeel van het kopen van een apparaat in een fysieke winkel is dat je het apparaat in het echt kan zien.

Daarnaast is het tegenwoordig ook mogelijk om je apparaat online te bestellen. Er zijn veel voordelen aan online bestellen, zoals het feit dat je bestelling thuisbezorgd kan worden. Daarnaast kan je online beter de prijzen met elkaar vergelijken.

De’Longhi bestellen bij Amazon

Het bestellen van je Dolce Gusto De’Longhi apparaat kan bij Amazon. Amazon is een internationale webshop met een enorm groot assortiment. Sinds 2020 is het ook mogelijk om vanuit Nederland te bestellen. Amazon heeft een groot aanbod als het gaat om koffie en koffiezetapparaten van het merk Dolce Gusto.

Je hebt bij Amazon daarom veel keuze qua modellen. Prettig is dat je bij Amazon niet alleen terecht kan voor apparaten maar ook voor de cups. Hierdoor kan je direct koffie bestellen bij je aankoop.

De’Longhi aanbieder bol.com

Ook bij de van oorsprong Nederlandse webshop bol.com kan je De’Longhi apparaten van Dolce Gusto bestellen. Bij Bol kan je bestellen via de uitgebreide webshop of via de handige gratis app. Bij Bol kan je verschillende modellen Dolce Gusto apparaten bestellen waardoor je veel keuze hebt.

Net als bij Amazon kun je ook bij Bol terecht voor Dolce Gusto cups. Vaak heeft Bol leuke combi-deals waardoor je korting krijgt als je meerdere doosjes met cups tegelijkertijd besteld. Voordelen van bestellen bij bol.com zijn de snelle verzending en de mogelijkheid om producten gratis te retourneren mochten ze niet naar je zin zijn.

Wanneer je een Dolce Gusto apparaat aanschaft, is het aan te raden om een goede aanbieding mee te pakken. Ook als je je apparaat al hebt, kun je met een goede aanbieding veel geld besparen op de cups die je nodig hebt om koffie te zetten.

Om op de hoogte te blijven van de beste aanbieding kan je deze website in de gaten houden. Op deze website houden we je namelijk ten alle tijden op de hoogte van de beste Dolce Gusto aanbiedingen.

Conclusie: Dolce Gusto De’Longhi aanbieding

Een Dolce Gusto De’Longhi apparaat is de perfecte aanwinst voor elke koffie liefhebber. Het assortiment qua smaken is namelijk gigantisch en ook het gebruiksgemak van de apparaten is een groot voordeel. Het aanschaffen van een koffiemachine kan zowel online als offline.

Wanneer je van plan bent om een nieuw koffiezetapparaat te kopen, vergeet dan zeker niet een goede Dolce Gusto De’Longhi aanbieding mee te pakken. De beste aanbiedingen van dit moment vind je bovenaan op deze pagina.

Veel gestelde vragen

Is er momenteel een actuele Dolce Gusto De’Longhi aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Dolce Gusto De’Longhi aanbiedingen bij onder andere Amazon, BCC, bol.com, Coolblue, Expert en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Dolce Gusto De’Longhi aanbieding?

Door gebruik te maken van een Dolce Gusto De’Longhi aanbieding kun behoorlijk besparen op je favoriete Dolce Gusto item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Dolce Gusto De’Longhi aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.