Dolce Gusto Drop aanbieding

Op zoek naar een goede Dolce Gusto Drop aanbieding? Op deze pagina zetten we de beste aanbiedingen van dit moment op een rijtje. Daarnaast lees je op deze pagina ook wat andere mensen van het de Dolce Gusto Drop vinden en hoe je de apparaten moet ontkalken.

Bekijk de beste Dolce Gusto Drop aanbiedingen van dit moment

Helaas geen aanbiedingen gevonden op dit moment...

Shop een Dolce Gusto Drop bij onze winkelpartner

De beste aanbiedingen bij Mediamarkt

Dolce Gusto Drop

De Dolce Gusto Drop staat bekend om het unieke design die het koffiezetapparaat heeft. Door het opvallende design is het apparaat echt een blikvanger in de keuken.

Naast het mooie design heeft het apparaat meer te bieden. Je kan namelijk super veel lekkere koffiesmaken maken met het apparaat. De Dolce Gusto Drop wordt gemaakt door het merk Krups en daardoor is het apparaat geschikt voor Dolce Gusto Krups Nescafe cups.

Review Dolce Gusto Drop

Mensen die een review schrijven over de Dolce Gusto Drop op websites, zoals bijvoorbeeld kieskeurig, zijn vaak erg enthousiast over het apparaat. Ze zijn vooral blij met het design en het feit dat de koffiecupmachine makkelijk te gebruiken is.

Daarnaast vinden veel mensen het fijn dat het apparaat erg veelzijdig is waardoor je veel verschillende soorten koffie kan maken. Tot slot zijn mensen erg tevreden over de prijskwaliteitverhouding.

Dolce Gusto Drop ontkalken

Het ontkalken van je koffiezetapparaat is erg belangrijk. Wanneer je je apparaat namelijk niet ontkalkt, kan het apparaat minder lang mee gaan. Daarnaast kan je te maken krijgen met een storing en kan de koffie niet meer de gewenste temperatuur bereiken.

Ontkalken is super eenvoudig en kan je doen met een ontkalkingsmiddel die geschikt is voor Krups apparaten. Naast ontkalken is het schoonmaken van het apparaat ook belangrijk en dit kan je onder andere doen met de reinigingsnaald die achter het waterreservoir te vinden is.

Ontkalken in12 stappen

Het ontkalken Dolce Gusto Drop doe je zo:

 • Vul het waterreservoir met het ontkalkingsmiddel en 500 milliliter water
 • Plaats het spoelelement in de capsulehouder (als je geen spoelelement hebt, is dit geen probleem, want het kan ook zonder)
 • Plaats een mok of maatbeker op de plek van het lekbakje om het water op te vangen
 • Druk minstens vijf minuten op de aan-/uitknop tot het lampje groen en oranje knippert
 • Druk op het rode druppeltje boven op het apparaat en wacht tot het blauwe druppeltje knippert
 • Druk op het blauwe druppeltje wanneer deze begint te knipperen en wacht tot je vier strepen ziet en het rode druppeltje oplicht
 • Leeg de mok of maatbeker en plaats deze terug
 • Vul het waterreservoir met drinkwater en plaats deze terug
 • Druk op het rode druppeltje op het apparaat en wacht tot het apparaat klaar is met spoelen
 • Herhaal stap 7, 8 en 9, maar druk dan op het blauwe druppeltje in plaats van het rode druppeltje
 • Plaats het lekbakje terug en zet het apparaat uit
 • Verwijder het spoelelement, maak de capsulehouder en het apparaat schoon en droog

Dolce Gusto Drop handleiding

Alle belangrijke informatie over de onderdelen en gebruikswijze van het koffiezetapparaat vind je terug in de handleiding. De gebruiksaanwijzing krijg je meegeleverd wanneer je een apparaat koopt, maar is ook gratis te downloaden via de website.

Online bestellen van Dolce Gusto Drop

Het kopen van de Dolce Gusto Drop kan je zowel offline als online doen. Het online bestellen van Dolce Gusto apparaten is sterk aan te raden. Online is het namelijk makkelijker om prijzen te vergelijken en is het aanbod groter.

Bekende webshops die de Krups koffiezetapparaten aanbieden zijn bijvoorbeeld Mediamarkt, Bol.com, Amazon, Expert, BCC en Coolblue.

Is er momenteel een actuele Dolce Gusto aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Dolce Gusto aanbiedingen bij onder andere bol.com, Coolblue en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Dolce Gusto aanbieding?

Door gebruik te maken van een Dolce Gusto aanbieding kun flink besparen op je favoriete koffieapparaat. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Dolce Gusto korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Dolce Gusto aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.