Dolce Gusto Krups aanbieding

Dolce Gusto is een bekend en populair merk onder koffie liefhebbers. De apparaten van Dolce Gusto worden gemaakt door het merk Krups en zijn te koop bij verschillende aanbieders. Benieuwd naar de beste Dolce Gusto Krups aanbieding? Op deze pagina hebben we de beste aanbiedingen die er op dit moment zijn op een rij gezet. Daarnaast lees je ook over onder andere de voordelen van Dolce Gusto, de verkooppunten en over de onderhoudswijze van de apparaten.

Bekijk de beste Dolce Gusto Krups aanbiedingen van dit moment

amazon logo aanbieding
69,99
57,99 Je bespaart: 12,00
Bekijk aanbieding

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo XS KP1A3BKA Zwart aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
69,99
57,99
Bekijk
amazon logo aanbieding
93,99
82,95 Je bespaart: 11,04
Bekijk aanbieding

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto KP1238 zwart & antraciet Compacte en automatische capsulekoffiemachine, 15 bar, Meer dan 30 koffiecreaties en andere heerlijke warme en koude dranken, Eco-modus aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
93,99
82,95
Bekijk
amazon logo aanbieding
74,99
61,16 Je bespaart: 13,83
Bekijk aanbieding

Krups NESCAFÉ DOLCE GUSTO Genio S Touch KP440E10 Koffiezetapparaat voor espresso en andere dranken in capsules, automatisch, 8 l, zilver aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
74,99
61,16
Bekijk
bol logo aanbieding
79,-
68,19 Je bespaart: 10,81
Bekijk aanbieding

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto PICCOLO XS KP1A0110 – Handmatige koffiecupmachine – Wit aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
79,-
68,19
Bekijk
bol logo aanbieding
91,95
75,76 Je bespaart: 16,19
Bekijk aanbieding

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto MiniMe KP120H10 – Koffiecupmachine – Black-Cherry aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
91,95
75,76
Bekijk
bol logo aanbieding
89,95
82,09 Je bespaart: 7,86
Bekijk aanbieding

Krups KP1208 Nescafé Dolce Gusto MiniMe – Antraciet / zwart aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
89,95
82,09
Bekijk
amazon logo aanbieding
109,99
82,- Je bespaart: 27,99
Bekijk aanbieding

KRUPS NESCAFÉ Dolce Gusto INFINISSIMA KP170810 – Handmatige koffiecupmachine – Zwart aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
109,99
82,-
Bekijk
bol logo aanbieding
69,09
65,- Je bespaart: 4,09
Bekijk aanbieding

Krups Nescafé Dolce Gusto® Infinissima KP173B – Handmatige koffiecupmachine – Donkergrijs aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
69,09
65,-
Bekijk
bol logo aanbieding
107,25
91,99 Je bespaart: 15,26
Bekijk aanbieding

Krups Nescafé® Dolce Gusto® GENIO S Plus KP3408 – Koffiecupmachine – Zwart aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
107,25
91,99
Bekijk

Krups Dolce Gusto aanbieding

Krups is een producent van kleine huishoudelijke apparaten. Denk aan apparaten zoals koffiemachines en broodroosters. Krups maakt koffiezetapparaten voor verschillende merken zoals Dolce Gusto en Nespresso. Wanneer je gaat voor een product van het merk Krups kan je rekenen op een hoge kwaliteit en mooie designs.

Hoe werkt een Dolce Gusto Apparaat?

Apparaten van Dolce Gusto staan bekend om het gebruiksgemak. De machines zijn namelijk heel eenvoudig te bedienen. Om een kopje koffie te zetten, hoef je maar enkele stappen te doorlopen. Ten eerste vul je het waterreservoir met water.

Daarna zet je het apparaat aan en wacht je tot het apparaat op de juiste temperatuur is. Vervolgens doe je een cup met een smaak naar keuze in het apparaat en zet je een kopje onder het punt waar de koffie uitkomt. Tot slot start je het apparaat en schenkt het apparaat de lekkerste koffie voor je in.

Welke soorten koffie kan je maken met een Krups machine?

Dolce Gusto heeft een groot assortiment als het gaat om smaken qua koffie. De meest populaire smaken zijn:

 • Espresso
 • Cappuccino
 • Latte macchiato
 • Mocha
 • Lungo
 • Vanille macchiato
 • Café au lait

Andere dranken met Krups apparaat maken

Een echt voordeel aan het gebruiken van een Dolce Gusto Krups apparaat is het feit dat je niet alleen koffie kan zetten, maar ook andere dranken. Je kan bijvoorbeeld ook chocolademelk maken met speciale cups van Nesquik.

Leuk hieraan is dat ook kinderen het apparaat kunnen gebruiken. Naast chocolademelk kan je ook thee zetten met de apparaten van Krups. De twee theesmaken die verkrijgbaar zijn, zijn Marrakesh style en Chai tea latte.

Verschillende modellen

Krups heeft verschillende modellen op de markt gebracht voor Dolce Gusto cups. Wat erg prettig is, is dat alle modellen erg van elkaar verschillen qua design, zodat er voor iedereen wel een model is die bij hem of haar past. Een model die bijvoorbeeld geschikt is voor mensen met weinig ruimte in de keuken is het model Mini Me aangezien dit apparaat erg compact is.

De Drop daarentegen is een stuk groter en heeft een uniek design voor degene die houden van een opvallende machine. De beste Dolce Gusto Mini Me aanbiedingen en aanbiedingen op andere modellen vind je op deze pagina.

Nescafé Dolce Gusto Apparaat Aanbieding

Dolce Gusto koffie maak je door middel van cups. De cups zijn verkrijgbaar in allerlei smaken en worden geproduceerd door Nescafé. Nescafé is een van de grootste koffiebranders ter wereld en handelt in onder andere koffiebonen, oploskoffie en cups. De cups van Nescafé passen qua formaat precies in de Krups koffiemachines.

Wat zijn de voordelen van Dolce Gusto?

Dolce Gusto is een populair merk onder koffie drinkers. De liefhebbers van het merk zijn vooral lovend over:

 • Het mooie design van de apparaten
 • Het merk werkt niet met Dolce Gusto pads, maar met cups
 • Het grote aanbod qua smaken
 • Het eenvoudige onderhoud van de machines
 • De hoge kwaliteit koffie

Onderhoud koffiezetapparaten Dolce Gusto

Het is erg belangrijk om je koffiezetapparaat goed te onderhouden. Het goed onderhouden van je apparaat zorgt er namelijk voor dat je langer kan gebruik kunt maken van je apparaat. Wanneer je je apparaat niet goed onderhoud kunnen er verschillende gevolgen zijn. Ten eerste kan de smaak en temperatuur van je koffie verslechteren.

Ten tweede is het mogelijk dat je apparaat te maken krijgt met storingen. Het onderhouden van een Dolce Gusto apparaat is niet moeilijk, want per model staat er namelijk een duidelijke uitleg op de officiële website van het merk. Wat je nodig hebt om je apparaat te onderhouden is een ontkalker en die zijn verkrijgbaar in speciale ontkalkingssets van Dolce Gusto.

Garantie op een Dolce Gusto apparaat

Wanneer je een koffiezetapparaat van het merk Dolce Gusto koopt, is het belangrijk om de aankoop bon van je machine goed te bewaren. Met deze aankoop bon heb je namelijk twee jaar garantie op elektrische en mechanische defecten.

Wanneer er een elektrisch of mechanisch defect is, kan je je apparaat op sturen ter reparatie en worden kapotte onderdelen vervangen. Het is aan te raden om de originele verpakking van het apparaat te bewaren, want dan kun je deze gebruiken, mocht je het apparaat moeten verpakken om op te sturen.

Black Friday aanbiedingen op Krups

Wanneer je op zoek bent naar een goede aanbieding op je Krups machine is het slim om je aanschaf te doen op Black Friday. Black Friday vindt plaats op de laatste vrijdag van november en veel winkels stunten dan met hoge kortingen. Ook winkels die Dolce Gusto en Krups verkopen doen mee aan Black Friday.

Een Dolce Gusto machine kopen?

Machines van het merk Dolce Gusto worden door veel verschillende winkels aangeboden. Door het grote aanbod is er veel concurrentie. De grote concurrentie tussen aanbieders zorgt er voor dat er vaak leuke acties en aanbiedingen te vinden zijn op de apparaten.

Voordat je een apparaat koopt, is het daarom slim om te kijken in welke winkel je het voordeligste uit bent. Zo betaal je namelijk nooit te veel voor je koffiemachine.

Een Dolce Gusto apparaat online bestellen

Tegenwoordig is het heel eenvoudig om online producten te bestellen. Ook de apparaten van Dolce Gusto kan je bestellen in veel verschillende webshops. Er zijn meerdere voordelen aan het online bestellen van apparatuur. Ten eerste is het prettig dat de meeste webshops hun bestellingen thuisbezorgen.

Daarnaast is het veel makkelijker om online prijzen met elkaar te vergelijken. Door prijzen met elkaar te vergelijken, kun je een hoop geld besparen door de goedkoopste aanbieder te kiezen.

Dolce Gusto bij Mediamarkt

Een grote aanbieder op het gebied van koffiezetapparaten is Mediamarkt. Mediamarkt heeft zowel een webshop als fysieke winkels. Mediamarkt biedt koffiemachines van verschillende merken aan waaronder ook Dolce Gusto apparaten van Krups.

Voordelen aan bestellen bij Mediamarkt is de snelle bezorging en het feit dat je geen verzendkosten hoeft te betalen bij bestellingen vanaf 50 euro.

Krups koffiemachines bij Coolblue

Coolblue is een grote speler op de Nederlandse markt op het gebied van consumentenelektronica. Coolblue heeft zowel fysieke winkels als een uitgebreide webshop. Bij Coolblue kun je terecht voor veel verschillende modellen van Krups.

Voordelen aan bestellen bij Coolblue is het feit dat er vaak leuke acties zijn op dagen zoals Black Friday en dat bestellen via de webshop van Coolblue heel eenvoudig is.

Een Dolce Gusto Krups bestellen bij Amazon

Amazon is een internationale webshop die ook in Nederland actief is. Het aanbod van Amazon is super groot waardoor je bijna alles wat je kunt bedenken wel kan bestellen. Ook voor Dolce Gusto kan je terecht bij Amazon.

Bestellen bij Amazon is erg eenvoudig en geregeld kan je er terecht voor een goede Dolce Gusto actie. Wat een voordeel is aan bestellen bij Amazon is dat je er ook terecht kan voor Dolce Gusto cups, dus dan kan je die er direct eenvoudig bij bestellen.

Een Dolce Gusto kopen bij BCC

Ook bij BCC kun je terecht voor koffiezetapparaten. BCC is een van oorsprong Nederlands bedrijf en heeft verschillende fysieke winkels en een webshop. Het assortiment van BCC is erg groot waardoor je op het gebied van koffiezetapparaten veel keuze hebt qua merken en modellen.

Je kan bij BCC heel eenvoudig bestellen en wanneer je aankoopbedrag hoger is dan 20 euro wordt je bestelling gratis thuisbezorgd. Wat erg fijn is, is het feit dat je je product gratis mag retourneren, mocht het product toch niet naar wens zijn.

Dolce Gusto aanbieder Expert

Expert heeft een enorm groot aanbod op het gebied van huishoudelijke apparaten. Expert biedt veel verschillende modellen van Krups aan. Een voordeel van bestellen bij Expert is dat er vaak leuke acties zijn waardoor je geld kan besparen op je aankoop. Wanneer je bij Expert bestelt voor een bedrag hoger dan 50 euro betaal je geen verzendkosten.

bol.com  en Dolce Gusto

Tot slot kan je er ook voor kiezen om je apparaat van Krups bij bol.com te bestellen. Bol verkoopt veel verschillende modellen koffiemachines en ook veel verschillende smaken van Dolce Gusto cups. Bij Bol kun je geregeld terecht voor goede aanbiedingen, waardoor je voordeliger kan shoppen.

Bol biedt een snelle en gratis verzending vanaf 20 euro. Helemaal fijn is dat je producten die je bij Bol bestelt altijd gratis kan retourneren.

Conclusie: Aanbieding Krups Dolce Gusto

De koffiezetapparaten van Krups voor Dolce Gusto zijn erg populair mede door de goede kwaliteit die het merk biedt. De machines zijn verkrijgbaar bij veel verschillende aanbieders. Door het grote aanbod wordt er onderling erg geconcurreerd. Van deze concurrentie profiteren doe je door een van de aanbiedingen uit dit artikel te gebruiken.

Veelgestelde vragen

Is er momenteel een actuele Dolce Gusto Krups aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Dolce Gusto Krups aanbiedingen bij onder andere Amazon, BCC, bol.com, Coolblue, Expert en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Dolce Gusto Krups aanbieding?

Door gebruik te maken van een Dolce Gusto Krups aanbieding kun behoorlijk besparen op je favoriete Dolce Gusto item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Dolce Gusto Krups aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.