Dolce Gusto Thee Cups aanbieding

Ben jij op zoek naar een goede Dolce Gusto Thee Cups aanbieding? Op deze pagina vind je de beste aanbiedingen van dit moment op een rij. Daarnaast lees je meer over de verschillende Dolce Gusto thee smaken en staan de voordelen van het merk op een rij. Tot slot vind je een aantal nuttige tips waardoor je flink wat geld kan besparen.

Bekijk de beste Dolce Gusto Thee Cups aanbiedingen van dit moment

Wat zijn de voordelen van een Dolce Gusto Thee Cups aanbieding?

Naast koffie cups zijn er ook thee cups. De thee cups van het merk zijn verkrijgbaar in verschillende lekkere smaken. Door gebruik te maken van een mooie actie kun je Dolce Gusto Thee cups goedkoop aanschaffen. Hierdoor betaal je nooit te veel voor je nieuwe capsules.

Dolce Gusto Cups Thee

Ondanks het feit dat Dolce Gusto voornamelijk gericht is op koffie heeft het merk ook voor theeliefhebbers van alles in huis. Om thee te zetten heb je geen speciale Dolce Gusto thee machine nodig. De thee capsules van het merk gebruik je namelijk op dezelfde manier als de koffie capsules.

Je stopt een cup in het apparaat, drukt op start en vervolgens wordt er een heerlijk kopje thee gezet. Het merk heeft twee eigen theesmaken in het assortiment. Daarnaast zijn er nog externe aanbieders die thee capsules hebben ontwikkeld en ook gebruikt kunnen worden in Dolce Gusto apparaten.

Welke theesmaken Dolce Gusto Cups zijn er en wat zijn de voordelen?

Marrakesh Tea:

 • Groene thee met muntsmaak
 • Zonder toevoeging van palmolie
 • Heeft een kalmerende werking
 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Chai Tea Latte:

 • Mix van zwarte thee en melk
 • Ondertonen van pittige kruiden
 • Heerlijke geur
 • Geeft een positieve energie
 • Lekker voor ieder moment van de dag

Wat zijn de voordelen van Dolce Gusto?

Veel mensen zijn erg tevreden met het Dolce Gusto koffiesysteem. Hieronder vind je de meest genoemde voordelen:

 • Eenvoudige manier om lekkere dranken te maken
 • Het is mogelijk om zowel koffie, thee als chocolademelk te maken
 • Het is mogelijk om zowel koude als warme dranken maken
 • De kwaliteit van de apparaten en capsules zijn goed

Dolce Gusto koffie capsules

Dolce Gusto is vooral bekend om het grote assortiment op het gebied van koffie capsules. Je kunt kiezen uit diverse smaken zoals espresso, cappuccino, latte macchiato, lungo en flat white. De koffie capsules zijn gevuld met koffie bestaande uit een mix van arabica en robusta koffiebonen.

Arabica koffiebonen herken je door de milde smaak die relatief zoet is. Arabica koffiebonen bevatten weinig cafeïne. Robusta koffiebonen daarentegen hebben een krachtigere en vollere smaak. Ook bevatten Robusta koffiebonen meer cafeïne.

Dolce Gusto apparaat aanbieding

Zonder Dolce Gusto apparaat heb je natuurlijk niets aan de cups. Gelukkig zijn er verschillende mooie apparaten verkrijgbaar. Doordat de apparaten door veel verschillende webshops aangeboden worden, loopt er altijd wel ergens een mooie actie waar je gebruik van kunt maken.

Het online kopen van apparatuur heeft veel voordelen. Ten eerste ben je niet afhankelijk van de openingstijden waardoor je kan shoppen wanneer het jou uitkomt. Ten tweede kun je de reviews van andere mensen lezen.

In een review laten mensen weten wat ze van een bepaald product vinden zodat je makkelijker een keuze kunt maken. Tot slot is het online eenvoudiger om de prijzen en aanbiedingen te vergelijken waardoor je beter weet waar je het voordeligste uit bent.

Dolce Gusto Thee Cups kopen voordelig: 5 nuttige tips

Om zeker te weten dat je een goede prijs betaald voor je capsules staan hieronder een vijftal tips waar je op kunt letten bij het kopen van je thee cups:

#1. Kies een grootverpakking
#2. Hou deze pagina in de gaten voor een overzicht van de beste acties
#3. Kijk of je een 1 + 1 gratis kan meepakken
#4. Bestel op een speciale actiedag zoals Black Friday
#5. Bestel een proefpakket

Hoeveel besparen met een Thee Cups aanbieding?

Het is zeker de moeite waard om nieuwe thee cups te kopen als er een goede aanbieding loopt Wanneer je gebruik maakt van bijvoorbeeld een 1 + 1 aanbieding of een dergelijke actie bespaar je al snel enkele euro’s. Wanneer je een grootverpakking koopt, zul je weliswaar meer moeten afrekenen, maar kan je veel langer doen met één verpakking.

Dolce Gusto Thee Cups waar te koop?

Dolce Gusto thee capsules worden online door diverse webshops aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan webshops zoals Koffievoordeel, Amazon en Bol.com. Uiteraard kan je de capsules natuurlijk ook kopen in de supermarkt zoals de Jumbo, Albert Heijn of Coop.

Hoe werkt Dolce Gusto?

De meeste Dolce Gusto apparaten zijn van het merk Krups. De werking van een Krups machine is erg eenvoudig. Op de cup staat aangegeven hoe je het apparaat in moet stellen zodat je kopje thee, koffie of chocolademelk perfect is qua samenstelling.

Op de verpakking van de capsules lees je terug of je één of twee capsules nodig hebt om je drankje te kunnen maken. Voor een espresso, café grande of een lungo heb je bijvoorbeeld maar 1 capsule nodig.

Om een cappuccino of een latte macchiato te maken heb je daarentegen 2 capsules nodig, 1 capsule voor de koffie en 1 capsule voor de melk. De hoeveelheid melk in de cup is precies genoeg voor het melk opschuimen.

Nespresso

Dolce Gusto is niet het enige merk dat cups verkoopt om lekkere dranken te bereiden. Ook het merk Nespresso heeft cups waarmee je heerlijke bakjes thee, koffie en chocolademelk kunt maken. De meeste cups van Nespresso zijn kleiner qua formaat.

Een populair Nespresso apparaat is de Nespresso Pixie. Met dit apparaat maak je heerlijke espresso’s en daarbij heeft de koffiemachine een hippe uitstraling. Het apparaat is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren.

Conclusie

Wanneer je zin hebt in een heerlijk kopje thee, koffie of chocolademelk zit je bij Dolce Gusto altijd goed. Het merk heeft veel verschillende smaken in het assortiment, dus het vinden van jouw favoriete smaak is niet lastig.

Het kopen van een nieuwe verpakking met capsules is uiteraard aantrekkelijker op het moment dat er een goede actie loopt. Daarom vind je op deze pagina een overzicht van de beste Dolce Gusto Thee cups aanbiedingen van dit moment.

Is er momenteel een actuele Dolce Gusto Thee Cups aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Dolce Gusto Thee Cup aanbiedingen bij onder andere bol.com, Coolblue en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Dolce Gusto Thee Cups aanbieding?

Door gebruik te maken van een Dolce Gusto aanbieding kun flink besparen op je favoriete thee cups De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Dolce Gusto korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Dolce Gusto Thee Cups aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.