Duplo aanbieding

Je bent op zoek naar een goede Lego Duplo aanbieding, gelukkig hoef je daarvoor niet meer ver te zoeken! Op deze pagina hebben we namelijk alle aanbiedingen bij elkaar staan en hoef je alleen maar te kijken wat je nodig hebt. Hierdoor kun je veel tijd én geld besparen. Een goed moment om eens na te gaan wat er zoal te koop is, want er is voor jongens en meisjes erg veel moois te koop! Als je daar dan ook nog eens op kunt besparen is dat nog aantrekkelijker. 

Bekijk de beste Duplo aanbiedingen van dit moment

amazon logo aanbieding
89,99
71,99 Je bespaart: 18,00
Bekijk aanbieding

LEGO 10993 DUPLO 3in1 Boomhut, Educatief Speelgoed voor 3 Plus Jaar Oude Peuters, Meisjes & Jongens met 4 Familiefiguren, Dieren, Stenen en een Glijbaan, Leerzaam Cadeau aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
89,99
71,99
Bekijk
amazon logo aanbieding
47,99
42,94 Je bespaart: 5,05
Bekijk aanbieding

LEGO 10992 DUPLO Town Het leven in het kinderdagverblijf, Educatief speelgoed voor 2+ jaar oude Peuters en Kleuters, Leerzame Set met Stenen en 4 Minifiguren incl. Kleuterjuf aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
47,99
42,94
Bekijk
amazon logo aanbieding
52,99
42,39 Je bespaart: 10,60
Bekijk aanbieding

LEGO 10991 DUPLO Stad Droomspeeltuin, Educatief speelgoed voor Jongens en Meisjes vanaf 2 Jaar met Walvis en Raket, Set die Kleuters helpt Letters, Cijfers en Kleuren Leren, Kerstcadeau voor Peuters aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
52,99
42,39
Bekijk
amazon logo aanbieding
39,99
32,25 Je bespaart: 7,74
Bekijk aanbieding

LEGO 10931 DUPLO Truck & Graafmachine met Rupsbanden, Bouwvoertuigen Speelgoed voor Peuters van 2+ Jaar, met Grote Stenen aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
39,99
32,25
Bekijk
amazon logo aanbieding
19,99
16,95 Je bespaart: 3,04
Bekijk aanbieding

LEGO 10988 DUPLO Het busritje Set, Educatief Speelgoed voor het Verbeteren van de Fijne Motoriek, met Voertuig en Figuren, Cadeau voor 2+ Jaar Oude Peuters, Jongens en Meisjes aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
19,99
16,95
Bekijk
amazon logo aanbieding
29,99
22,49 Je bespaart: 7,50
Bekijk aanbieding

LEGO 10913 DUPLO Opbergdoos, Educatief Speelgoed voor Kindjes vanaf 1,5 Jaar, met Kleurrijke Onderdelen en Figuren, Origineel Baby Cadeau Idee aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
29,99
22,49
Bekijk
amazon logo aanbieding
14,99
11,99 Je bespaart: 3,00
Bekijk aanbieding

LEGO 10980 DUPLO Groene bouwplaat, Bouwen en Weergave Bord, Constructie Speelgoed voor Peuters en Kinderen aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
14,99
11,99
Bekijk
bol logo aanbieding
48,02
45,48 Je bespaart: 2,54
Bekijk aanbieding

LEGO DUPLO Stad Bouwplaats Speelgoed voor Peuters – 10990 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
48,02
45,48
Bekijk
bol logo aanbieding
16,95
16,02 Je bespaart: 0,93
Bekijk aanbieding

LEGO DUPLO Getallentrein Leren Tellen – 10954 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
16,95
16,02
Bekijk

Duplo aanbiedingen

Lekker met Duplo spelen, vaak vinden ouders het net zo leuk als de kinderen. Duplo is erg leuk speelgoed, of dat je kindje nu 1 jaar is of 2 jaar of ouder, ze spelen er graag mee! Je hebt bijvoorbeeld een leuke boerderij met leuke dieren die ze snel herkennen. Zo kun jij de dieren bij naam benoemen en de geluiden erbij maken en dan leren ze dit ook weer.

Duplo is dan ook erg leerzaam voor kinderen, zowel voor jongens als meisjes. Ze kunnen er alleen mee spelen, maar ook samen en met jou natuurlijk. De verhalen zullen al snel loskomen als ze ook poppetjes en dieren hebben van Duplo.

Lego Duplo aanbiedingen

Iedereen kent ze wel, de bekende Duplo blokken. Het zijn de grote bouwstenen waar kleine kinderen graag mee spelen. Sommige mensen noemen het ook wel Lego Duplo. Wat is het verschil tussen Lego en Duplo? Dit is een goede vraag. De blokken van Duplo zijn goed te herkennen omdat ze veel breder en ook dikker zijn dan Lego blokjes.

Je kindje is hierdoor in staat om het goed vast te pakken en ermee te spelen. Het is dan ook echt bedoeld voor kleine kinderen. Kinderen kunnen met Duplo beter en sneller leren praten. Je kunt samen bouwen en bij Lego zijn de bouwsets lastiger en de blokjes ook kleiner.

Aanbieding Duplo

Welke leeftijd Duplo? Dit is een vraag die veel mensen hebben. Het is vaak zo dat kinderen vanaf 18 maanden tot vijf jaar oud ermee spelen. Maar als kinderen jonger of wat ouder zijn kunnen zij er uiteraard ook mee spelen. Je pakt gewoon een paar blokken en introduceren maar. Het spelen kan niet vroeg genoeg beginnen, maar blijf er wel bij want jonge kinderen stoppen graag nog alles in hun mond. Spelenderwijs kun je samen zoveel leren en ook nieuwe vaardigheden aanleren kan op deze manier goed werken.

Duplo trein aanbieding

Hoe vind jij de mooie Duplo trein? Deze is nog altijd erg populair. Jongens zijn vaak een groot fan van een grote bouwplaat en veel bouwstenen, je kunt ze dan ook zelf wat laten bedenken. Of je maakt een stoomtrein, een goederentrein en je kiest voor extra rails. Zo kun je samen door de woonkamer rijden en volop genieten van het spelen met de treinset.

De knikkerbaan is ook erg populair, daar kunnen ook hele verhalen bij worden bedacht! De Duplo trein is al jaren zo populair, veel mensen hebben dan ook nog en zullen hem niet snel weg doen. Als je hem nog niet hebt, dan is dit jouw kans om hem snel met korting online te scoren bij ons.

Duplo blokken aanbieding

Veel Duplo blokken is alleen maar leuk voor jou en je kindje, dan kun je volop bouwen samen! Erg populaire Duplo codes zijn bijvoorbeeld 10874, 10508 en 10875. Deze en andere items kun je met 50% korting scoren. Lekker goedkoop toch? Even goed zoeken en profiteren van een mooie actie. Losse blokken kopen is ook een goede optie, dan kun je de kinderen ook zelf hun creativiteit laten gebruiken.

Koop wat verschillende kleuren blokken, oefen de kleuren met je zoon of dochter, laat ze de blokken sorteren en ga samen tellen. Er is zoveel mogelijk met de losse Duplo blokken, meer dan de moeite waard om hierin te investeren en lekker samen te spelen.

Wat zijn de voordelen van Duplo?

Het voordeel is dat het echt bijdraagt aan de ontwikkeling van je zoon of dochter. Het is sowieso goed voor het creatieve vermogen, maar ook kan je kindje zo rollenspellen spelen en verkennend spelen. Er is nog meer wat aan bod komt voor je kindje, want ook motorische vaardigheden worden zo nog beter ontwikkeld, de taalvaardigheid gaat met sprongen vooruit, net als de cognitieve en sociaal emotionele vaardigheden.

Bij Blokker vind je ook vaak een aanbieding van Duplo, kijk dan eens naar de kermis, graafmachine of naar het familiehuis. Online vind je het allemaal en voor een lage prijs ook, gegarandeerd!

Hoe kun je een goede aanbieding pakken op Duplo? 5 tips

Nog een paar tips om zeker te weten dat jij een goede Duplo aanbieding gaat pakken:

  • Houd je mail in de gaten met goede aanbiedingen. Dit kan een % korting zijn of 1+1 gratis misschien, hoe dan ook het is mooi meegenomen.
  • Ga online op zoek naar kortingscodes. Maar houd dan wel de datum in de gaten zodat jij de korting niet aan je voorbij laat gaan.
  • Benader anderen dat wanneer zij kortingen zien dat zij het aan je doorgeven.
  • Zoek reviews van bepaalde Duplo items en dan kun je vaak ook een passende korting vinden.
  • De beste tip is deze pagina in de gaten houden voor de beste Duplo aanbieding! Wij houden namelijk de meest actuele aanbiedingen in de gaten en dat hoef jij dus niet meer zelf te doen (zo kun jij tijd en geld besparen).

Conclusie Duplo aanbieding

Speelt je kindje ook zo graag? Maak op deze pagina dan gebruik van de beste Duplo aanbieding die je je maar kunt wensen. Vraag je je wel eens af waar kan ik goedkoop Lego Duplo kopen? Dan hoef je daar nu niet meer over na te denken want hier vind jij de beste korting! Wil je graag een vliegtuig, een brandweer, de dierentuin of misschien de camper van Duplo? Het wordt allemaal volop aangeboden. Ontdek het hier daarom allemaal en heb je vragen? Benader ons dan zodat wij je snel verder kunnen helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Duplo aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Lego Duplo aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Lego Duplo aanbiedingen bij onder andere Amazon en Bol.com. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Duplo aanbieding?

Door gebruik te maken van een Duplo aanbieding kun flink besparen op je favoriete Lego. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Duplo korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Duplo aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.