Elmex aanbieding

Op zoek naar een goede Elmex aanbieding? Op deze pagina staan de beste aanbiedingen op Elmex op een rij. Het merk heeft diverse soorten tandpasta in het assortiment die effectief bijdragen aan het voorkomen van gaatjes en het verwijderen van tandplak. Naast tandpasta heeft het merk ook tandenborstels en mondwater in het assortiment. Daarom lees je op deze pagina meer over de verschillende soorten producten die het merk in het assortiment heeft zodat je een goede keuze kunt maken. Verder vind je het antwoord op meerdere veelgestelde vragen.

Bekijk de beste Elmex aanbiedingen van dit moment

amazon logo aanbieding
6,51
6,29 Je bespaart: 0,22
Bekijk aanbieding

elmex Kindertandpasta met vouwdoos, 50 ml tandpasta aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
6,51
6,29
Bekijk
amazon logo aanbieding
34,95
25,56 Je bespaart: 9,39
Bekijk aanbieding

elmex kindertandpasta Peuter (0-5 jaar) 75ml aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
34,95
25,56
Bekijk
amazon logo aanbieding
17,09
16,13 Je bespaart: 0,96
Bekijk aanbieding

elmex Tandpasta Junior 6-12 jaar, 4 x 75 ml, medische tandreiniging met 1400 ppm fluoridegehalte voor zeer effectieve bescherming van cariës, versterkt de nieuwe, permanente tanden aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
17,09
16,13
Bekijk
bol logo aanbieding
49,99
44,05 Je bespaart: 5,94
Bekijk aanbieding

Elmex Tandpasta Sensitive 12 x 75ml – Voordeelverpakking aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
49,99
44,05
Bekijk
bol logo aanbieding
27,16
16,16 Je bespaart: 11,00
Bekijk aanbieding

Elmex Sensitive Professional Gentle Whitening Tandpasta 4 x 75ml – Voor Gevoelige Tanden – Voordeelverpakking aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
27,16
16,16
Bekijk
bol logo aanbieding
23,94
14,36 Je bespaart: 9,58
Bekijk aanbieding

Elmex Peuter (0 tot 5 jaar) Kindertandpasta 6 x 75ml – Voordeelverpakking aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
23,94
14,36
Bekijk
bol logo aanbieding
23,94
22,50 Je bespaart: 1,44
Bekijk aanbieding

Elmex Junior 5-12 jaar Kindertandpasta 6 x 75ml – Voordeelverpakking aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
23,94
22,50
Bekijk
bol logo aanbieding
19,16
16,89 Je bespaart: 2,27
Bekijk aanbieding

Elmex Sensitive Tandpasta 4 x 75ml – Voor Gevoelige Tanden – Voordeelverpakking aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
19,16
16,89
Bekijk

Elmex tandpasta aanbieding

Elmex heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van tandpasta. Welke tandpasta je het beste kunt kiezen hangt af van je persoonlijke behoeftes. Iedere tandpasta van het merk is namelijk gericht op het vervullen van een specifieke behoefte.

Welke soort je ook kiest, het is natuurlijk altijd fijn om een goede actie mee te kunnen pakken. Neem daarom altijd een kijkje op deze pagina voordat je bestelt zodat je nooit te veel betaald.

Aanbieding Elmex Anti-Cariës

De Anti-Cariës tandpasta van Elmex helpt je om gaatjes te voorkomen. De formule is verrijkt met fluoride en zorgt er voor dat tandplak effectief verwijderd wordt. Daarnaast bevat de formule ook aminefluoride waardoor tandbederf tegengegaan wordt. De Anti-Cariës formule is verkrijgbaar in verschillende smaken zoals mint, limoen en sinaasappel.

Elmex Sensitive aanbieding

De Elmex Sensitive formule is geschikt voor mensen met gevoelig tandvlees en gevoelige tanden. De tandpasta zorgt er voor dat de zenuwen in het tandvlees minder gevoelig worden. De formule is verrijkt met fluoride en novamin waardoor gevoeligheid en tandbederf verminderd worden. De formule is verkrijgbaar in twee verschillende smaken namelijk in de smaken mint en citroen.

Elmex gezonde mond

Elmex gezonde mond tandpasta is speciaal ontwikkeld om tandvleesaandoeningen te verminderen. Daarnaast zorgt de formule er ook voor dat het tandvlees versterkt wordt. Doordat de formule is verrijkt met vitamine E en vitamine C is de formule ook zeer geschikt voor mensen met een droge mond. De tandpasta is verkrijgbaar in de smaken citroen, mint en sinaasappel.

Elmex gezonde witheid

Elmex gezonde witheid tandpasta is zoals de naam al doet vermoeden gericht op het verwijderen van vlekken op het tandoppervlak waardoor er een whitening effect optreedt. Verder draagt de formule ook bij aan het verminderen van tandplak. De formule heeft een verfrissende mint smaak.

Opti glazuur tandpasta

Tanden worden dagelijks aangetast door zuren die zich in ons voedsel bevinden. Zuurvorming kan zorgen voor het ontstaan van gaatjes. De opti glazuur formule is speciaal ontwikkeld om de aantasting van tandglazuur tegen te gaan.

Repair & prevent tandpasta

De repair en prevent formule richt zich op het verwijderen van tandplak en het voorkomen van zuurvorming en gaatjes. Daarnaast is de tandpasta verrijkt met fosfor en calcium om er voor te zorgen dat je tanden versterkt worden. Tot slot heeft de formule een frisse smaak wat zorgt voor een frisse adem.

Intensive cleaning tandpasta

Met de intensive cleaning formule sla je twee vliegen in één klap. Ten eerste zorgt de formule namelijk voor een grondige reiniging van het gebit. Ten tweede draagt de tandpasta bij aan het krijgen van wittere tanden.

Elmex Junior aanbieding

Elmex Junior tandpasta is ideaal voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De kindertandpasta is erg mild waardoor er geen tandvleesirritatie zal optreden. Verder is de formule verrijkt met fluoride waardoor gaatjes voorkomen worden en het tandglazuur versterkt wordt. De tandpasta heeft een fruitige smaak.

Elmex Kids aanbieding

Het is erg belangrijk voor kinderen om al vroeg te beginnen met het poetsen van hun melktanden. Kinderen ontwikkelen hierdoor namelijk een goede tandverzorgingsgewoonte. De peutertandpasta van Elmex is geschikt voor kinderen van 0 tot 5 jaar. De formule draagt bij aan het ontwikkelen van gezond tandglazuur door de toevoeging van calciumfluoride. De tandpasta smaakt naar fruit.

Elmex professional aanbieding

Naast normale tandverzorgingsproducten heeft het merk Elmex ook producten voor professionals in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan tandhygiënisten en tandartsen. De professional lijn bevat tandenborstels, mondspoeling en tandpasta’s.

De producten zijn bedoeld om de mondgezondheid te verbeteren. Dit houdt in dat de producten bijdragen aan het versterken van tanden en tandvlees, het verlagen van de kans op gaatjes en het voorkomen van problemen met het tandvlees.

Wat zijn de voordelen van Elmex tandpasta?

  • Formules zijn verrijkt met fluoride waardoor de kans op gaatjes afneemt
  • Draagt bij aan een gezond gebit
  • Formules zijn verkrijgbaar in diverse frisse smaken
  • Draagt bij aan het verwijderen van tandplak
  • Formules zijn mentholvrij

Hoe duur is Elmex tandpasta?

Vergeleken met andere merken bevinden producten van Elmex zich in het middensegment. Dit betekent dat de producten zeker niet het goedkoopst zijn, maar ook niet het duurst. Wel is het regelmatig mogelijk om de producten van het merk goedkoop aan te schaffen. Er zijn namelijk vaak acties waar je gebruik van kunt maken.

Elmex aanbieders

Elmex wordt aangeboden door diverse aanbieders. Vooral online is het aantal aanbieders groot. Online kun je terecht bij aanbieders zoals Bol.com, Plein, DeOnlineDrogist en Voordeeldrogisterij. Offline kun je onder andere terecht bij de supermarkten Jumbo en Albert Heijn. Het is regelmatig mogelijk om een goede 1+1 gratis of 2e halve prijs actie te scoren bij bovenstaande aanbieders.

Elmex review

Veel mensen laten een positieve review achter over de producten van het merk Elmex. Veel mensen geven aan dat de tandpasta’s van het merk effectief zijn en voldoen aan de verwachtingen. Het lezen van de reviews is altijd aan te raden voordat je iets online besteld. Hierdoor kom je er namelijk achter of een bepaald product geschikt is voor jou.

Conclusie

Doordat je iedere dag gebruik maakt van tandpasta om je tanden te poetsen, heb je geregeld een nieuwe verpakking nodig. Minder betalen voor nieuwe tandpasta doe je door een goede actie of korting mee te pakken. Kijk daarom voordat je bestelt op deze pagina zodat je gebruik kunt maken van de beste Elmex aanbieding van dat moment.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:


Mis geen enkele aanbieding van je favoriete webshop!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en bespaar direct vanuit je inbox

Is er momenteel een actuele Elmex aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Elmex aanbiedingen bij onder andere Amazon, bol.com en Plein.nl. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Elmex aanbieding?

Door gebruik te maken van een Elmex aanbieding kun flink besparen op je favoriete tandpasta. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Elmex korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Elmex aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.