Gillette fusion 5 aanbieding

Op zoek naar een goede Gillette fusion 5 aanbieding?  Op deze pagina staan alle actuele deals op een rij zodat je zeker niet te veel betaald. Verder lees je meer over de kenmerken van de populaire scheermesjes voor mannen. Ook lees je waar je de scheermesjes het meest voordelig kunt bestellen en worden er enkele veelgestelde vragen beantwoord. 

Bekijk de beste Gillette fusion 5 aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
65,49
32,99 Je bespaart: 32,50
Bekijk aanbieding

Gillette Fusion5 – 1 Scheermes Voor Mannen – 11 Scheermesjes – Brievenbusverpakking aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
65,49
32,99
Bekijk
bol logo aanbieding
17,99
11,69 Je bespaart: 6,30
Bekijk aanbieding

Gillette Fusion5 – 1 Scheermes Voor Mannen – 2 Scheermesjes aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
17,99
11,69
Bekijk
18,29
12,80
Bekijk
Vergelijk 2 winkels
deonlinedrogist logo aanbieding
18,29
12,80 Je bespaart: 5,49
Bekijk aanbieding

Gillette Fusion5 – 1 Scheermes Voor Mannen – 2 Scheermesjes aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
17,99
11,69
Bekijk
18,29
12,80
Bekijk
Vergelijk 2 winkels
bol logo aanbieding
27,-
25,- Je bespaart: 2,00
Bekijk aanbieding

6x Gillette Fusion Scheerschuim Met Amandelolie Voor De Gevoelige Huid 250 ml aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
27,-
25,-
Bekijk
bol logo aanbieding
39,49
34,99 Je bespaart: 4,50
Bekijk aanbieding

Gillette Fusion5 Ultra Moisturizing Scheergel Mannen – 6x200ml Voordeelverpakking aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
39,49
34,99
Bekijk
bol logo aanbieding
68,97
36,95 Je bespaart: 32,02
Bekijk aanbieding

Gillette Fusion5 Power Scheermesjes Voor Mannen – 12 Navulmesjes aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
68,97
36,95
Bekijk
bol logo aanbieding
59,95
56,95 Je bespaart: 3,00
Bekijk aanbieding

Gillette Fusion 5 – 20 stuks – Scheermesjes aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
59,95
56,95
Bekijk
amazon logo aanbieding
82,96
43,19 Je bespaart: 39,77
Bekijk aanbieding

Gillette Fusion5 Scheermesjes – 16 Navulmesjes – Brievenbusverpakking aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
82,96
43,19
Bekijk

Gillette fusion 5 proglide aanbieding

De Gillette fusion 5 proglide scheermessen zijn speciaal ontworpen om mannen een comfortabele en gladde scheerbeurt te bieden. Als je als man meerdere malen per week je baard en snor scheert, zullen er jaarlijks flink wat scheermesjes doorheen gaan.

Het is daarom verstandig om nieuwe scheermesjes te bestellen op het moment dat je een goede actie mee kunt pakken zodat je niet te veel betaald. Om het vinden van de beste deal makkelijk te maken, vind je op deze pagina een handig overzicht van de goedkoopste aanbieders.

Aanbieding Gillette fusion 5 proglide

Veel mannen vinden de Gillette fusion 5 proglide scheermessen erg fijn. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat de scheermessen zijn uitgerust met maar liefst 5 haarscherpe mesjes. Hierdoor wordt de druk per mesje verminderd waardoor je comfortabel en glad kunt scheren.

Daarnaast beschikt het apparaat over een precisietrimmer waardoor je gezichtshaar niet alleen kunt scheren, maar ook kunt trimmen en in model kunt brengen. Verder beschikt het apparaat over een smeerstrip waardoor irritatie tijdens het scheren tegen gegaan wordt.

Ook prettig is het dat het scheermes een antisliphandvat heeft waardoor het risico op ongelukken tijdens het scheren drastisch verminderd wordt. Tot slot is de fusion 5 uitgerust met een flexibele scheerkop waardoor het apparaat de counteren van het gezicht volgt voor een beter resultaat.

Gillette fusion 5 power aanbieding

Ook de Gillette fusion 5 power scheermessen zijn erg geliefd bij mannen. Het apparaat is uitgerust met 5 mesjes wat zorgt voor een glad resultaat na iedere scheerbeurt. Verder is het apparaat uitgerust met een flexibele kop en een precisietrimmer waardoor je op comfortabele wijze kunt scheren en trimmen.

Ook beschikt het apparaat over een ingebouwde motor die werkt op batterijen. Door de motor heeft het apparaat een trilfunctie waardoor de scheerbeurten nog effectiever zijn. Tot slot hebben de scheermesjes een smeerstrip waardoor huidirritatie tijdens en na het scheren voorkomen wordt.

Gillette fusion 5 mesjes

Als je gebruik maakt van een Gillette fusion 5 scheermesje is het noodzakelijk om regelmatig nieuwe mesjes te bestellen. Het scheren met botte mesjes zorgt namelijk voor een minder goed resultaat. Gelukkig zijn er veel aanbieders die de mesjes voor Gillette fusion 5 scheermessen verkopen.

De mesjes worden aangeboden in verschillende verpakkingsgroottes. Er zijn bijvoorbeeld kleine verpakkingen met ongeveer 20 stuks zoals bijvoorbeeld een 12 pack, 16 pack of 20 pack. Daarnaast zijn er ook XXL verpakkingen met 32 scheermesjes of meer. In de meeste gevallen geldt hoe groter de verpakking, hoe minder je betaalt per mesje. Daardoor is het meestal voordelig om een XXL verpakking te kiezen.

Gillette Fusion 5 review

Veel mannen zijn erg tevreden met het Gillette fusion 5 scheersysteem. Veel mannen geven aan dat het scheermes een comfortabele scheerbeurt biedt zonder huidirritatie. Ook over het resultaat zijn veel mannen erg tevreden. Verder geven veel mannen aan dat het apparaat lekker in de hand ligt en hun gezichtscontouren goed volgt dankzij de flexibele scheerkop.

Wat is het verschil tussen Gillette fusion proglide en fusion power?

De Gillette fusion 5 power scheermesjes zijn in tegenstelling tot de proglide scheermesjes uitgerust met een ingebouwde motor werkend op batterijen. Hierdoor beschikken de fusion power scheermessen over een trilfunctie waardoor haartjes effectiever verwijderd worden.

Ook qua mesjes is er een klein verschil tussen beide modellen. De proglide mesjes zijn iets fijner en dunner dan de power mesjes. Mannen met een zeer gevoelige huid kunnen daarom beter een proglide scheermes kiezen.

Hoe lang gaan Gillette fusion scheermesjes mee?0

Gillette fusion scheermesjes zijn ontworpen om een aantal weken comfortabel en glad te kunnen scheren. Echter is het lastig om in te schatten hoe lang een mesje precies meegaat omdat de levensduur afhangt van verschillende factoren.

Enkele factoren die invloed hebben op de levensduur van de mesjes zijn onder andere de dikte van het haar, de dichtheid van het haar, de frequentie van de scheerbeurten en de techniek tijdens het scheren.

5 tips om de levensduur van Gillette fusion 5 scheermesjes te verlengen

Er zijn verschillende dingen die je zelf kunt doen om er voor te zorgen dat je langer kunt doen met één mesje. Hieronder staan de 5 beste tips op een rij:

  1. Droog het scheermes na iedere scheerbeurt goed af zodat de mesjes niet gaan roesten
  2. Druk niet te hard tijdens het scheren zodat de mesjes niet beschadigen
  3. Bewaar het scheermes op een droge plaats zodat de mesjes niet gaan roesten
  4. Spoel het scheermes goed af na iedere scheerbeurt zodat er geen viezigheden en haartjes in de mesjes blijft zitten
  5. Gebruik een mesbeschermer zodat je het scheermes zorgvuldig op kunt bergen

Waar goedkoop Gillette fusion 5 kopen?

Het kopen van Gillette fusion 5 scheermesjes kun je doen bij verschillende webshops. Een aantal bekende aanbieders waar je terecht kunt, zijn onder andere Bol.com, Amazon, Voordeeldrogisterij, Plein, Superdrogist en Deonlinedrogist.

Bij al deze webshops is het vaak mogelijk om een goede korting mee te pakken waardoor je flink wat geld kunt besparen. Naast de scheermessen zelf is het bij deze webshops ook mogelijk om accessoires zoals een houder of shave gel te bestellen.

Conclusie

Veel mannen maken gebruik van Gillette fusion 5 voor het scheren en trimmen van hun gezichtshaar. Er is keuze uit twee verschillende varianten. Met de proglide variant scheer je volledig met de hand en met de power variant word je tijdens het scheren ondersteund door een batterij gevoede motor.

Het bestellen van een nieuw scheermesje doe je het voordeligst als je gebruik maakt van een goede aanbieding. Check daarom voordat je bestelt deze pagina zodat je ten alle tijden op de hoogte bent van de beste Gillette Fusion 5 aanbieding van dit moment.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Gillette fusion 5 aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Gillette fusion 5 aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Gillette fusion aanbiedingen bij onder andere Amazon, bol.com en Plein.nl. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Gillette fusion aanbieding?

Door gebruik te maken van een Gillette fusion aanbieding kun flink besparen op je favoriete scheermesjes. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Gillette fusion korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Gillette fusion aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.