Hervulbare Nespresso Cups aanbieding

Ben je van plan om hervulbare Nespresso cups te kopen? Check dan voordat je bestelt deze pagina voor een overzicht van de beste aanbiedingen van dit moment. Verder lees je op deze pagina ook over de voor- en nadelen van herbruikbare koffiecups en hoe je ze moet gebruiken. Tot slot lees je over de populairste en voordeligste aanbieders van koffie en bijbehorende accessoires.

Bekijk de beste hervulbare Nespresso Cups van dit moment

Helaas geen aanbiedingen gevonden op dit moment...

Wat zijn hervulbare Nespresso cups?

Hervulbare Nespresso capsules zijn koffiecapsules die je zelf kunt vullen met gemalen koffie. Daardoor is het mogelijk om de capsules meerdere keren te gebruiken.

De lege capsules hebben dezelfde afmeting als de gevulde Nespresso capsules. Daarom zijn de capsules uitermate geschikt om te gebruiken in een Nespresso machine.

Doordat je de cups zelf kunt vullen, heb je veel keuze qua verschillende smaken. Het is daarom mogelijk om cappuccino, latte macchiato, lungo, espresso en velen andere koffiecreaties te bereiden.

Pak een aanbieding voor hervulbare Nespresso cups

Hervulbare koffiecups voor koffiezetapparaten van Nespresso zijn regelmatig in de aanbieding verkrijgbaar. Daarom is het vaak mogelijk om geld te besparen wanneer je nieuwe herbruikbare cups gaat bestellen.

Doordat de capsules worden aangeboden door verschillende aanbieders en de capsules van verschillende merken verkrijgbaar zijn, kan het lastig zijn om de meest voordelige prijs te vinden.

Om je te helpen met het vinden van de aller scherpste prijs staan op deze pagina de beste deals van dit moment op een rij.

Hervulbare Nespresso cups: de voordelen

Het gebruiken van hervulbare Nespresso koffiecups heeft verschillende voordelen. Hieronder staan de belangrijkste voordelen op een rij:

 • Goed voor de portemonnee
 • Beter voor het milieu
 • Eenvoudig om te vullen
 • Minder afval

Nadelen van herbruikbare koffiecups

Naast voordelen zijn er ook twee nadelen aan het gebruik van herbruikbare koffiecups. Ten eerste duurt het zetten van een kopje koffie iets langer in vergelijking met kant-en-klare koffiecups.

Je moet een herbruikbare capsule namelijk eerst zelf vullen. Ten tweede worden gemalen koffie en koffiebonen snel oud. Het is daarom aan te raden om kleine pakken gemalen koffie te kopen of telkens maar een klein deel van de koffiebonen te malen. Daarnaast is het van belang om de verpakking na gebruik goed af te sluiten.

Welke hervulbare Nespresso cups?

Er zijn twee verschillende soorten hervulbare Nespresso capsules verkrijgbaar namelijk plastic en roestvrijstalen capsules. Beide soorten zijn erg stevig en makkelijk te gebruiken.

Daarnaast zijn zowel plastic als roestvrijstalen capsules eenvoudig schoon te maken en vrijwel altijd geschikt voor de vaatwasser.

Welk type capsule je het beste kunt kiezen, hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Hieronder vind je een aantal modellen waarbij veel koffieliefhebbers een positieve review hebben achtergelaten.

Hoe werken hervulbare koffiecapsules?

Het gebruiken van hervulbare koffiecups is super eenvoudig. Lees hieronder hoe je met behulp van enkele simpele stappen een lekker bakje koffie kunt zetten met herbruikbare capsules:

 • Maak het dekseltje van de cup open
 • Vul de cup met gemalen koffie
 • Druk de gemalen koffie stevig aan
 • Voeg zo nodig nog wat extra gemalen koffie toe
 • Druk de gemalen koffie nogmaals stevig aan
 • Sluit de cup met behulp van het dekseltje
 • Plaats de cup in de Nespresso machine

Zijn er hervulbare Vertuo cups?

Naast normale cups en koffiemachines heeft Nespresso tegenwoordig ook Vertuo capsules en bijbehorende koffiemachines in het assortiment. Met een Vertuo cup en bijbehorend apparaat kun je grotere koppen koffie zetten. Ook voor Vertuo koffiezetapparaten zijn er herbruikbare koffiecapsules verkrijgbaar.

Hoeveel besparen met hervulbare Nespresso cups?

Het zetten van een bakje koffie met gevulde Nespresso cups is niet goedkoop wanneer je het vergelijkt met het zetten van een bakje koffie met gemalen koffie of koffiebonen. Door herbruikbare capsules te gebruiken, kun je daarom flink wat geld besparen.

Per kopje koffie kun je maar liefst tientallen centen besparen. Zeker wanneer je veel koffie drinkt, zal het bedrag dat je uiteindelijk bespaart hoog op kunnen lopen.

Hervulbare Nespresso koffiecups met korting bij Bol.com

Als koffieliefhebber kun je terecht bij de bekende Nederlandse webshop Bol.com. De webshop Bol.com heeft namelijk een groot assortiment op het gebied van koffie en bijbehorende accessoires. Ook hervulbare koffiecups kun je eenvoudig bestellen bij de webshop.

Het voordeel van bestellen bij Bol.com is dat het regelmatig mogelijk is om geld te besparen doordat het vaak mogelijk is om een goede korting mee te pakken.

Hervulbare Nespresso cups bij koffievoordeel

Koffievoordeel is één van de bekendste webshops in Nederland met alles in huis voor koffieliefhebbers. Koffievoordeel heeft namelijk een groot aanbod op het gebied van koffiebonen, gemalen koffie en koffiecapsules.

Ook herbruikbare capsules zijn verkrijgbaar bij de webshop koffievoordeel. Het is regelmatig mogelijk om flink wat geld te besparen wanneer je bestelt bij Koffievoordeel. Het is namelijk vaak mogelijk om een goede deal mee te pakken.

Hervulbare Nespresso cups bij Amazon

Ook bij de webshop Amazon is het mogelijk om hervulbare capsules voor Nespresso apparaten te bestellen. De webshop heeft namelijk zowel plastic als roestvrijstalen modellen in het assortiment.

Bestellen bij Amazon is erg eenvoudig en kun je doen met behulp van de website of de gratis te downloaden app. Er zijn regelmatig goede acties te vinden bij Amazon waardoor je veel geld kunt besparen.

5 tips om te besparen op hervulbare koffiecups

Besparen op een online bestelling is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Lees hieronder 5 handige tips waardoor je nooit te veel betaald:

 1. Check deze pagina voor een actueel overzicht van de scherpste acties
 2. Plaats je bestelling op Black Friday om veel korting te ontvangen
 3. Neem een kijkje op de outlet- of sale-pagina van webshops om een koopje te scoren
 4. Koop meerdere capsules tegelijkertijd om minder te betalen per cup
 5. Vergelijk altijd de prijzen bij meerdere webshops om niet te veel te betalen

Conclusie

Het gebruiken van herbruikbare Nespresso koffiecapsules is niet alleen een stuk beter voor het milieu, maar ook financieel aantrekkelijk. Je bent namelijk veel minder geld kwijt per kopje koffie. Het kopen van herbruikbare capsules kun je doen bij verschillende webshops zoals Bol.com, Koffievoordeel en Amazon.

Check voordat je bestelt altijd deze pagina, want hier staan de beste hervulbare Nespresso cups aanbiedingen overzichtelijk op een rij. Door een goede aanbieding mee te pakken, kun je flink wat geld besparen en nog voordeliger koffie zetten.

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele hervulbare Nespresso cups aanbieding?

Momenteel zijn er diverse hervulbare Nespresso cups aanbiedingen bij onder andere Amazon, BCC, bol.com, Coolblue, Expert en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een hervulbare Nespresso cups aanbieding?

Door gebruik te maken van een hervulbare Nespresso cups aanbieding kun je behoorlijk besparen op je favoriete Nespresso item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele hervulbare Nespresso cups aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.

Bij Consumenten-aanbieding vind je de beste aanbiedingen. Consumenten-aanbieding.nl is geen merkhouder van Nespresso. Samen met onze adverteerders en publishers halen wij op basis van aanbiedingen optimaal resultaat uit e-commerce.