hp 301 cartridge aanbiedingen

Op zoek naar een goede hp 301 cartridge aanbieding? Op deze pagina vind je de beste aanbiedingen op de 301 inktpatronen voor hp inkjetprinters op een rij. Verder lees je meer over de kenmerken van de inktpatronen en wordt er antwoord gegeven op enkele veelgestelde vragen.

Bekijk de beste hp 301 cartridge aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
49,90
43,92 Je bespaart: 5,98
Bekijk aanbieding

Set van 3x gerecyclede inkt cartridges voor HP 301 XL 301XL HP DeskJet 2050 2054 2510 2540 2544 2545 2547 2549 3000 3050 4500 4502 4503 4504 4507 4508 4630 4632 4635 4636 5530 5532 5534 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
49,90
43,92
Bekijk

Heb je niet gevonden wat je zocht?

Bij deze winkelpartners vind je meer producten met korting. Bekijk alle deals.

Amazon
Bol.
Coolblue
Expert

Cartridges hp 301 aanbieding

Vooral wanneer je regelmatig print, is het noodzakelijk om regelmatig nieuwe inktpatronen te kopen. Hierdoor is het verstandig om altijd gebruik te maken van een goede actie zodat je nooit te veel betaald. Het meepakken van de beste deal van dit moment doe je op deze pagina. Hier vind je namelijk een uitgebreid overzicht van de beste aanbiedingen op de 301 inktpatronen voor hp printers op een rij.

Aanbieding hp cartridge 301

Om te kunnen printen, zijn inktcartridges noodzakelijk. Cartridges zijn namelijk gevuld met zwarte of gekleurde inkt waardoor je in zwart-wit of in kleur kunt printen. De inkt in hp 301 cartridges is van hoge kwaliteit waardoor de kleuren goed uitkomen. Met één inktpatroon is het mogelijk om ongeveer 165 pagina’s te printen.

Hoe een hp cartridge 301 aanbieding meepakken?

Het meepakken van een goede aanbieding op de inktpatronen van hp is zeer vaak mogelijk en zorgt er voor dat je goedkoop kunt bestellen. De inktpatronen worden bijvoorbeeld regelmatig in een combo pack aangeboden waardoor je twee inktpatronen kunt bestellen voor een voordeligere prijs. Daarnaast is het ook vaak mogelijk om te kiezen voor een XL cartridge. XL inktpatronen bevatten meer inkt dan normale inktpatronen waardoor het patroon minder vaak vervangen hoeft te worden.

Waar is er een aanbieding cartridge hp 301?

Er zijn veel winkels en webshops waar het mogelijk is om inktpatronen van het merk hp te kopen of te bestellen. Ten eerste is het mogelijk om de patronen te kopen bij elektronicawinkels en -webshops. Denk bijvoorbeeld aan Coolblue en Mediamarkt.

Ten tweede is het ook mogelijk om de patronen te bestellen bij online webshops zoals Bol.com en Amazon. Ten derde is het mogelijk om de patronen te kopen bij kantoorartikel aanbieders zoals Staples. Tot slot is het natuurlijk ook mogelijk om de patronen te bestellen bij de officiële webshop van hp.

Wat zijn de voordelen van een hp 301 cartridge?

Veel mensen zijn erg tevreden over hp 301 cartridges en laten daarom een positieve review achter. Hieronder vind je enkele pluspunten die vaak terug te lezen zijn in de reviews over de inktpatronen van het merk op een rij:

 • Besparen: de inktpatronen zijn zeer betaalbaar en daardoor erg voordelig om te gebruiken
 • Compatible: de inktpatronen zijn compatibel met veel verschillende printers
 • Recyclebaar: de inktpatronen kunnen eenvoudig gerecycled worden via het recycling programma dat hp heeft opgezet
 • Aanbod: veel webshops en winkels bieden de inktcartridges aan waardoor ze eenvoudig verkrijgbaar zijn
 • Kwaliteit: de inkt in de inktpatronen is kwalitatief beter in vergelijking met huismerk inktpatronen

Hoe werkt hp Instant Ink?

Het is mogelijk om een abonnement af te sluiten bij hp. Door een abonnement af te sluiten krijg je automatisch een inkt refill toegestuurd als de inkt in je printer bijna op is. Hierdoor hoef je niet meer zelf bij te houden of het al noodzakelijk is om nieuwe cartridges te kopen.

Het abonnement wordt afgesloten op basis van het aantal pagina’s dat een gebruiker per maand afdrukt. Hierdoor betaal je enkel voor het aantal afgedrukte pagina’s en niet voor de inkt zelf.

Voor welke printers zijn hp 301 cartridges geschikt?

De 301 inktpatronen zijn speciaal ontwikkeld voor specifieke hp inkjetprinters. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • DeskJet 1000 Printer
 • DeskJet 1050 All-in-One Printer
 • DeskJet 2050 All-in-One Printer
 • DeskJet 3000 Printer
 • DeskJet 3050 All-in-One Printer
 • Envy 4500 e-All-in-One Printer
 • OfficeJet 4636
 • OfficeJet 2624

Welke kleuren hp 301 inktcartridges zijn er allemaal?

De hp 301 inktcartridges zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Ten eerste is er een cartridge verkrijgbaar met zwarte inkt. Met het black inktpatroon is het mogelijk om in het zwart-wit te printen. Ten tweede is er ook een tri-color cartridge verkrijgbaar.

Dit inktpatroon bevat de kleuren magenta, geel en cyaan waardoor het mogelijk is om in kleur te printen. Tot slot is er ook een duo pack verkrijgbaar. Een 2 pack bevat zowel zwarte inkt als gekleurde inkt.

Hoe hp 301 cartridge vervangen?

Het vervangen van een hp inktpatroon is super simpel. Hieronder staan de stappen die je moet doorlopen op een rij:

 1. Zet de printer aan
 2. Maak de cartridgehouder open
 3. Verwijder voorzichtig het oude inktpatroon
 4. Haal het nieuwe inktpatroon uit de verpakking en verwijder de beschermende strip
 5. Plaats het nieuwe inktpatroon in de printer
 6. Doe de cartridgehouder dicht
 7. Druk op de ‘ok’ knop
 8. Druk op de ‘print test page’ knop

Hoe 301 hp inktpatroon vullen?

Het is mogelijk om zelf je inktpatroon te vullen. Wel is het belangrijk om te weten dat het zelf bijvullen van een cartridge minder betrouwbaar is dan het kopen van een nieuw exemplaar. Hieronder staan de drie stappen die je moet doorlopen op een rij:

 1. Open het patroon door de zegel en het afdekkapje aan de achterkant van het patroon te verwijderen
 2. Vul de cartridge met inkt door gebruik te maken van een injectiespuit
 3. Sluit het patroon door het afdekkapje terug op het patroon te plaatsen

Conclusie

De 301 inktpatronen voor printers van het merk hp zijn van goede kwaliteit. De patronen zijn verkrijgbaar in twee verschillende varianten namelijk met zwarte inkt en met gekleurde inkt. Verder is het makkelijk om de patronen te vervangen en is het mogelijk om een abonnement af te sluiten waardoor je automatisch nieuwe patronen ontvangt als de patronen in je printer bijna leeg zijn.

Het kopen van nieuwe cartridges doe je uiteraard het beste als je een goede korting of actie mee kunt pakken. Maak daarom gebruik van het handige overzicht op deze pagina zodat je altijd gebruik maakt van de beste hp 301 cartridge aanbieding van dit moment.

Specificaties Uitgaande van zwart
Kleur inkt/toner zwart
Paginaopbrengst zwarte kleur 190
Aantal kleuren 1
Type patroon Cartridge

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s: