JBL Charge 3 aanbieding

Ben je van plan om de JBL Charge 3 aan te schaffen? De Charge 3 is een veelzijdige en hippe speaker van het populaire merk JBL. Benieuwd naar de productkenmerken en informatie over geweldige JBL aanbiedingen? Lees in dit artikel alles over de desbetreffende speaker en ontdek de beste aanbiedingen waardoor je de populaire speaker zo voordelig mogelijk kan aanschaffen.

Bekijk de beste JBL Charge 3 aanbiedingen van dit moment

Aanbieding JBL Charge 3

Over de prijs-kwaliteitverhouding van de apparaten van JBL zijn de meeste klanten erg tevreden. Toch is het natuurlijk als klant prettig om nooit te veel te betalen en daarom staan hieronder de beste aanbiedingen van het moment op een rijtje:

JBL Charge 3 aanbieding bij Mediamarkt

Speakers van JBL worden aangeboden door de consumentenelektronicagigant Mediamarkt. Zowel in de winkels van Mediamarkt en op de webshop kan je de JBL Charge aanschaffen. Het voordeel van bestellen bij Mediamarkt is dat er geregeld leuke aanbiedingen zijn. Ook doet Mediamarkt steevast mee met dagen als Black Friday.

JBL Charge 3 zwart aanbieding

De JBL Charge 3 is te koop in vijf verschillende kleuren. De beschikbare kleuren zijn groen, rood, zwart, blauw en grijs. Het komt wel eens voor dat bijvoorbeeld de rode modellen in de aanbieding zijn terwijl je voor de blauwe speakers nog het volle pond betaald. Wanneer je echt op zoek bent naar de laagste prijs is het daarom altijd aan te raden om te kijken welke kleur het voordeligst is op het moment van bestellen.

JBL Charge 3 blauw aanbieding

De blauwe Charge 3 is erg populair. Vooral onder jongeren is de blauwe kleur qua speakers erg geliefd. Omdat niet altijd alle kleuren speakers in de aanbieding zijn, is het slim om goed te checken welke kleur mee doet aan de lopende actie.

JBL Charge 3 Stealth Edition

De Charge 3 heeft een aanzienlijk goedkopere versie op de markt gebracht, genaamd de JBL Charge 3 Stealth Edition. Dit model heeft veel voordelen:

 • Waterdicht
 • De batterij gaat tot maar liefst 20 uur mee/li>
 • De speaker kan dienen als powerbank/li>
 • Compatibel met Bluetooth/li>
 • Compact design/li>

JBL Box Charge 3 productkenmerken

 • Afmetingen 21.3cm bij 8.7cm bij 8.85cm
 • Gewicht 0.8 kg
 • Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren
 • Bluetooth versie 4.1
 • Kan tot 20 uur muziek afspelen
 • Oplaadtijd is 4,5 uur
 • Waterbestendig
 • Spraakassistent-integratie
 • Mogelijkheid om je smartphone via een USB-uitgang op te laden
 • Ingebouwde ruis-en echo-onderdrukkende speakerphone

JBL Charge 3 review

Veel gebruikers van de Charge 3 zijn erg positief over het apparaat. Vooral het geluid wordt door veel mensen gewaardeerd. Zowel hoge klanken als lage klanken klinken erg mooi en ook de kracht van het geluid is erg sterk.

Ook over de lange batterijduur en de compactheid van de speaker zijn klanten tevreden. Daarnaast vinden mensen het fijn dat er een ruime keuze is qua
kleur, zodat je de speaker net wat persoonlijker kan maken. Tot slot zijn mensen tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding.

Charge 3 JBL versus opvolger Charge 4

De Charge 3 is alweer een tijdje geleden gelanceerd. Inmiddels is er alweer een opvolger en dat is de Charge 4. De verschillen tussen deze 2 apparaten zijn:

 • De Charge 3 beschikt in tegenstelling tot de Charge 4 over een ingebouwde stereoluidspreker
 • De hoogte van de Charge 3 is iets kleiner ten opzichte van de Charge 4
 • De Charge 3 bevat een speakerphone en het voordeel hiervan is dat je via de speaker kunt bellen als je telefoon met het apparaat verbonden is
 • De Charge 3 heeft een lager gewicht als de Charge 4 en dat heeft als voordeel dat het transport van het apparaat eenvoudiger is

JBL Speaker Charge 3 bestellen

Het is tegenwoordig erg eenvoudig om zo’n beetje alles wat je nodig hebt online te bestellen. Ook voor apparatuur zoals speakers is het tegenwoordig erg normaal om ze online te bestellen.

Het aantal aanbieders van audioapparatuur is gigantisch. Aan de ene kant is het natuurlijk prettig om veel keuze te hebben, maar aan de andere kant kan het grote aanbod ook stress opleveren. Onze tip is uiteraard het vergelijken van verschillende aanbieders, maar wanneer je een aantal betrouwbare aanbieders bekeken hebt, is het aan te raden om de knoop door te hakken anders blijf je doorzoeken.

Ook bestellen op onbekende sites met acties die te mooi zijn om waar te zijn,
kan je beter overslaan, want vaak blijkt dat het daadwerkelijk te mooi was om waar te zijn. Kortom, bestel je speaker het beste op een betrouwbare site, vergelijk verschillende aanbieders, maar niet eindeloos.

JBL Charge 3 handleiding

Wanneer je de JBL Charge 3 koopt, wordt er een handleiding toegevoegd. Het is ook mogelijk om de handleiding terug te lezen op de officiële website www.jbl.nl . Er is een mogelijkheid om de handleiding gratis te downloaden. De handleiding is in meerdere talen te lezen. Ook is het mogelijk om vragen te stellen.

Over het merk

Al sinds 1946 maakt JBL de mooiste speakers en andere gear voor muziekfanaten. De Amerikaanse oprichter van het bedrijf heet James Bullough Lansing. Het bedrijf levert enerzijds professionele apparaten en anderzijds apparaten voor particulieren.

Het merk is wereldwijd erg populair. Ook in Nederland zijn de speakers erg in trek, vooral onder jongeren. De populariteit van het bedrijf is mede te verklaren doordat JBL altijd inspeelt op de nieuwste technologieën en wensen van de klanten. Daarnaast worden er keer op keer kwalitatief goede producten gelanceerd waardoor het bedrijf een goede reputatie heeft opgebouwd.

Conclusie: JBL box Charge 3 aanbieding

De JBL box Charge 3 is een mooie en veelzijdige speaker waar je jaren lang plezier van zult hebben. Veel gebruikers van de speaker zijn razend enthousiast en zijn vooral tevreden over het design en het geluid van de speaker.

Je kan de speaker bij verschillende aanbieders kopen. Het is slim om een leuke aanbieding mee te pakken die er voor zorgt dat je geld bespaard op je aankoop. Tot slot heb je de keuze uit veel verschillende winkels om je speaker aan te schaffen.