JBL Charge 4 aanbieding

Ben jij op zoek naar de beste JBL Charge 4 aanbieding van dit moment? De veelzijdige JBL Charge 4 is een populaire speaker van het hippe Amerikaanse merk JBL. De opvolger van de Charge 3 is goed ontvangen door het publiek. Het aanschaffen van apparatuur van JBL kan in verschillende (web)winkels. Benieuwd naar de beste JBL aanbiedingen, een review en de voordeligste verkooppunten van de Charge 4? Lees dan snel verder.

Bekijk de beste JBL Charge 4 aanbiedingen van dit moment

Aanbieding JBL Charge 4

Het aanschaffen van de JBL Charge 4 doe je natuurlijk het beste met een mooie aanbieding. Geregeld zijn de speakers van JBL in de aanbieding en hieronder staan de beste aanbiedingen van het moment op een rijtje:

Wat zijn de Charge 4 JBL kenmerken?

  • 22 cm bij 9.5 cm bij 9.3 cm
  • 0.96 kilo
  • Verkrijgbaar in twaalf verschillende kleuren
  • Draadloze Bluetooth speaker
  • Luister tot maar liefst 20 uur muziek zonder tussentijds opladen
  • Mogelijkheid om een extern apparaat met USB-aansluiting op te laden
  • Waterbestendig
  • Mogelijkheid om te koppelen aan andere JBL speakers
  • Stootbestendig door het bestaan uit kwalitatief goede materialen

JBL Charge 4 Blauw

De JBL Charge is verkrijgbaar in maar liefst twaalf verschillende kleuren. Onder jongeren is de kleur blauw erg populair. De kleur kan beschreven worden als denim blauw en de speaker krijgt daardoor een vintage look. Het rode logo van het merk springt er door de blauwe kleur erg mooi uit.

JBL Charge 4 Grijs

Naast opvallende kleuren zoals blauw of rood kan je ook voor een subtiele kleur gaan namelijk de kleur grijs. De lichtgrijze kleur is erg subtiel en valt daardoor minder op. Wanneer je de speaker in de kamer wil zetten, is de kleur grijs een goede keuze zodat deze goed past bij de rest van je
interieur.

JBL Charge 4 handleiding

Wanneer je de JBL Charge aanschaft krijg je in de doos een handleiding meegeleverd. Prettig om te weten is dat alle handleidingen van JBL ook eenvoudig terug te vinden zijn op de officiële website www.jbl.nl . Om de handleiding van de Charge 4 te vinden ga je naar de website en zoek je
naar de desbetreffende speaker. Klik de speakers aan en scrol naar onder. Tussen de koppen ‘specificaties’ en ‘veelgestelde vragen’ staan de handleidingen en deze zijn in meerdere talen te lezen en je hebt de mogelijkheid om ze gratis te downloaden.

JBL Charge 4 review

Veel gebruikers van de Charge 4 zijn razend enthousiast over de veelzijdige box van het merk JBL. De Bluetooth verbinding is erg stabiel en het verbinden van de speaker met Bluetooth is erg eenvoudig. Ook over het design en de keuze qua kleur zijn veel klanten erg tevreden. De kwaliteit van het geluid is goed en ook de kwaliteit van het materiaal waar de speaker van gemaakt is, krijgt veel lof. Al met al zijn veel Charge 4 gebruikers erg blij met hun aankoop en zouden ze de speaker aanraden bij familie en vrienden.

Charge 4 versus Charge 3

De Charge 4 is de opvolger van de Charge 3. De charge 4 is net wat compacter dan zijn voorganger en is daardoor nog eenvoudiger mee te nemen. Beide speakers hebben twee basradiatoren en geven daardoor een prachtig geluid af. Qua design lijken allebei de speakers erg veel op elkaar, kun je met de toestellen tot wel 20 uur muziek luisteren zonder tussentijds op te laden en zijn beide speakers waterbestendig. Het grote verschil tussen de Charge 3 en 4 is het feit dat de Charge 3 een speakerphone bevat en de Charge 4 niet, hierdoor kun je niet via de speaker bellen als je telefoon met het apparaat verbonden is.

Een JBL Charge 4 kopen?

Het kopen van de JBL Charge 4 kan zowel offline als online. Op de officiële website van JBL kan je vanzelfsprekend terecht voor de speakers. Toch kan het soms ook voordeliger zijn om de het apparaat bij een externe aanbieder te kopen wanneer daar een goede actie loopt.

JBL Charge 4 aanbiedingen bij Mediamarkt

Mediamarkt is een betrouwbare externe aanbieder van JBL apparatuur. Mediamarkt is een aanbieder van consumentenelektronica en heeft verschillende fysieke winkels door heel Nederland. Daarnaast kan je producten ook bestellen via de website van Mediamarkt. Het voordeel van het kopen van apparatuur bij Mediamarkt zijn de vele aanbiedingen die de winkel geregeld heeft. Ook doet Mediamarkt steevast mee aan stunt-dagen zoals Black Friday.

JBL Charge 4 aanbiedingen bij Coolblue

Ook Coolblue is een externe aanbieder van de Charge 4. Coolblue heeft een prettig werkende site waar je apparatuur kan bestellen. Net als Mediamarkt doet ook Coolblue mee aan dagen zoals Black Friday.

JBL Charge 4 aanbiedingen bij bol.com

Naast Mediamarkt en Coolblue heeft ook bol.com verschillende externe aanbieders van speakers zoals de JBL Charge 4. In tegenstelling tot Mediamarkt heeft Bol geen fysieke winkels en kan je enkel online bestellen. Omdat er verschillende aanbieders actief zijn op Bol is het altijd slim om
deze met elkaar te vergelijken zodat je nooit te veel betaald.

Het merk JBL

Al sinds 1946 produceert het merk de mooiste speakers, koptelefoon en andere apparatuur die het luisteren van muziek nog leuker maakt. Zowel in het land van oprichting, Amerika als in de rest van de wereld is het merk erg populair. De oprichter van JBL is de Amerikaan James Bullough Lansing.

De ene helft van het bedrijf is gericht op particuliere muziekliefhebbers die op zoek zijn naar kwalitatief goede apparatuur voor een leuke prijs. De andere helft richt zich meer op apparatuur die professionele muziekanten kunnen gebruiken.

Conclusie: JBL Box Charge 4

De met lof ontvangen Charge 4 is een mooie speaker qua design en geluid. De speaker is mede door zijn compactheid en waterbestendigheid prettig om mee te nemen en om ook buitenshuis muziek te kunnen luisteren.

Veel gebruikers zijn erg enthousiast over de opvolger van de Charge 3. Het aanschaffen van JBL apparatuur kan zowel bij de officiële website van het merk of bij externe aanbieders zoals Mediamarkt en Bol. Wanneer je van plan bent om een nieuwe speaker aan te schaffen, hou dan de beste aanbiedingen op speakers van JBL in de gate die we aan het begin van dit artikel voor je op een rijtje gezet hebben.