JBL Clip aanbieding

De JBL Clip is een compacte speaker van het hippe merk JBL die verkrijgbaar in twee verschillende modellen namelijk de Clip 3 en 4. De twee verschillende modellen zijn beide in diverse kleuren verkrijgbaar. Hoewel de JBL Clip erg klein is, komt er een geweldig geluid uit het apparaat en mede hierdoor is de populariteit van de speaker erg groot. Ben je op zoek naar een goede JBL Clip aanbieding? Op deze pagina lees je alles over de meest compacte speaker van JBL en kom je erachter waar je de speaker het voordeligste kan aanschaffen.

Bekijk de beste JBL Clip aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
59,-
55,99 Je bespaart: 3,01
Bekijk aanbieding

JBL Clip 4 Eco – Draagbare Bluetooth-luidspreker in wit – Draadloze speaker met karabijnhaak, water- en stofbestendig met 10 uur batterijduur aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
59,-
55,99
Bekijk

De beste JBL Clip aanbieding

De JBL Clip is een van de velen JBL draadloze speakers die vooral opvalt door het kleine formaat en de mogelijkheid om het apparaat eenvoudig te bevestigen door middel van de geïntegreerde karabijnhaak. Hierdoor kan je de speaker bijvoorbeeld aan je rugzak bevestigen als je gaat wandelen.

De speaker wordt aangeboden door verschillende webshops, waardoor het geregeld
voorkomt dat de speaker ergens in de aanbieding is. De beste aanbiedingen van dit moment staan hieronder opgesomd:

Tips om een JBL Speaker aanbieding mee te pakken

Het is uiteraard altijd prettig om geld te besparen op je aankoop doordat je een goede aanbieding meepakt. Er zijn verschillende tips om de beste JBL aanbieding van het moment niet mis te lopen:

 • Hou deze website in de gaten, want hier worden de beste aanbiedingen op een rij gezet
 • Kijk of je gewenste geluidsbox in de sale verkrijgbaar is
 • Koop speakers op stuntdagen zoals bijvoorbeeld Black Friday
 • Bespaar veel geld door een refurbished artikel in plaats van een nieuw artikel te kopen

JBL Clip Bluetooth Speaker

JBL heeft veel verschillende draadloze speakers met Bluetooth op de markt gebracht en ook de Clip kan muziek afspelen door middel van een Bluetooth verbinding. Een Bluetooth speaker heeft erg veel voordelen. Ten eerste heb je geen draden en kabels nodig om muziek af te kunnen spelen.

Daarnaast is een Bluetooth verbinding over het algemeen erg sterk en hapert deze niet wat zorgt voor een stabiel geluid. Tot slot heb je geen Wifi nodig om de verbinding tot stand te brengen waardoor je de speakers ook buitenshuis kan gebruiken.

Waterdicht design

De JBL Clip is een ultra draagbare waterbestendige luidspreker. De Clip 3 is dompeldicht en dit houdt in dat de speaker een onderdompeling van maximaal 30 minuten en 1 meter diepte kan weerstaan. De Clip 4 heeft naast het waterbestendige ontwerp ook een stofdicht ontwerp.

Beide speakers kunnen dus gerust meegenomen worden naar een vochtige omgeving. Daarnaast is het ook mogelijk om de luidsprekers af te spoelen met water mochten de speakers vies geworden zijn.

Garantie op JBL speakers

Wanneer je een product van JBL koopt, zal er in de doos altijd een garantiebewijs meegeleverd worden. Met dit garantiebewijs heb je recht op 2 jaar garantie. Wanneer je speaker binnen twee jaar defect is zonder dat het product door eigen toedoen stuk gaat, zal JBL het product gratis repareren of vervangen. Het is dus erg belangrijk om je garantiebewijs en de aankoop bon van het apparaat te bewaren, zodat je een beroep kan doen op je garantie mocht het nodig zijn.

Handleiding JBL

Hoewel het gebruik en de installatie van JBL speakers erg eenvoudig is, kan het soms toch prettig zijn om de handleiding van een speaker te raadplegen. Erg handig is het feit dat alle handleidingen van de speakers van JBL te downloaden zijn via de officiële website van het merk. Wanneer je op de site bent, zoek je naar de speaker waarvan je de handleiding wil raadplegen.

Wanneer je de gewenste speaker gevonden hebt, scrol je naar onder totdat je het kopje handleidingen en downloads ziet staan. Onder dit kopje staan alle beschikbare documenten die je met een klik kan downloaden.

JBL Clip 3

De Clip 3 is de kleinste speaker die het merk JBL ooit uitgebracht heeft. Hierdoor is de luidspreker erg makkelijk mee te nemen. De kenmerken van het apparaat zijn:

 • Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren
 • Geïntegreerde karabijnhaak
 • IPX7 dompelbestendig
 • Compatibel met Bluetooth
 • Batterijduur van 10 uur
 • Ingebouwde speakerphone
 • 0.2 kg

JBL Clip 4

Na het succes van de Clip 3 heeft JBL ook de Clip 4 uitgebracht. De Clip 4 is een mooie en compacte speaker die erg prettig in gebruik is. De kenmerken van het apparaat zijn:

 • Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren
 • Geïntegreerde karabijnhaak
 • IP67 dompelbestendig en stofdicht
 • Compatibel met Bluetooth
 • Batterijduur van 10 uur
 • 0.2 kg

Verschillen tussen de Clip 3 en Clip 4

De JBL Clip 3 en 4 lijken heel erg op elkaar. Zo zijn het allebei draadloze Bluetooth speakers en zijn ze beiden uitgerust met een geïntegreerde karabijnhaak. Toch zijn er weldegelijk verschillen tussen de twee modellen. De Clip 3 is bijvoorbeeld net wat compacter dan de Clip 4. Daarnaast is het design ook verschillend. De Clip 3 is namelijk wat ronder en de Clip 4 is meer ovaal.

Verder hebben beide speakers een andere waterdichtheidsclassificatie. De Clip 4 is namelijk niet alleen dompeldicht, maar ook stofdicht in tegenstelling tot de Clip 3 die enkel dompeldicht is.

JBL actie

Speakers en koptelefoons van het merk JBL zijn erg populair en worden daarom door veel verschillende winkels en webshops aangeboden zoals bijvoorbeeld Coolblue, Mediamarkt en Bol.com. Je kan hier als klant erg van profiteren omdat er door de grote concurrentie vaak leuke acties zijn op de apparatuur van JBL. Door je apparaat te kopen met een leuke actie kan je veel geld besparen op je aankoop.

Conclusie: JBL Clip aanbieding

De JBL Clip is erg vernieuwend door het extreem compacte design en de ingebouwde karabijnhaak. Hierdoor is de speaker erg eenvoudig mee te nemen en kan je ook onderweg en buiten genieten van de mooiste muziek. Er zijn twee varianten van de Clip namelijk de Clip 3 en 4.

Het aanschaffen van de JBL Clip kan je doen in een van de velen winkels en webshops waar het populaire merk aangeboden wordt. Voor je besteld, vergeet dan zeker niet de beste aanbiedingen boven in dit artikel te checken, zodat je nooit te veel betaald.