JBL Flip 4 aanbieding

Op zoek naar de beste JBL Flip 4 aanbieding? De JBL Flip 4 is een speaker die erg makkelijk is om mee te nemen en waar een geweldig geluid uitkomt. De JBL Flip 4 is te koop bij diverse aanbieders en in dit artikel geven we je verschillende tips voor de beste aanbiedingen voor dit product en lees je een uitgebreide review, zodat je erachter kan komen of de Flip 4 de speaker is die je zoekt.

Bekijk de beste JBL Flip 4 aanbiedingen van dit moment

Aanbieding JBL Flip 4

Shoppen en een mooie aanbieding meepakken, wie wil dat nou niet? Hieronder hebben we de beste aanbiedingen van dit moment op een rijtje gezet:

JBL Flip 4 zwart aanbieding

JBL brengt zijn modellen vaak in verschillende kleuren uit. Hierdoor kan je je speaker personaliseren naar je eigen wensen. Ook is de Flip 4 verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Momenteel is de Flip 4 in het zwart erg populair onder de jeugd en nu in de aanbieding bij de volgende (web)winkels:

JBL Flip 4 zwart

De JBL Flip 4 is een kleine bluetooth speaker en is daarom erg makkelijk om ergens mee naar toe te nemen. Daarnaast komt er een krachtig geluid uit het apparaat, zodat je zowel thuis als ergens anders optimaal kan genieten van je favoriete muziek.

Zoals gezegd kan je bij JBL vrijwel altijd kiezen uit verschillende kleuren. De zwart modellen zijn vaak erg populair omdat de apparaten niet snel vies worden en een minimalistische look hebben. Daarbij heeft het zwarte model een stoere uitstraling.

JBL Flip 4 waterdicht

De JBL Flip 4 is zo ontworpen dat deze compleet waterdicht is. Dit is super fijn vooral als je bijvoorbeeld houdt van een dagje genieten aan het strand of zwembad. De JBL Flip 4 kan tegen water door het unieke design. Ook als de speaker vies geworden is, kan je deze met een gerust hart met een vochtige doek schoonmaken.

Wat zijn de Flip 4 kenmerken?

  • Afmeting: 6,5cm bij 17,5cm bij 7 cm
  • ± 500 gram/li>
  • De batterij gaat tot maar liefst 12 uur mee zonder tussentijds opladen/li>
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren/li>
  • Ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone/li>
  • Waterbestendig/li>
  • Mogelijkheid om te koppelen aan andere JBL speakers

JBL Flip 4 handleiding

Als je een JBL Flip 4 koopt wordt er uiteraard een handleiding meegeleverd. Toch is het fijn om te weten dat je ook via de website van JBL de uitgebreide handleiding gratis kan downloaden.

Op de website wordt de handleiding aangeboden in verschillende talen. Mocht je toch nog een vraag hebben over de JBL Flip 4 die niet beantwoordt wordt in de handleiding kun je die op de website van het merk stellen bij het kopje: Hulp nodig? Een tip voor het stellen van een vraag op de website: Hoe duidelijker je vraag geformuleerd is, hoe makkelijker het voor JBL is om de vraag op een goede manier te beantwoorden.

JBL Flip 4 review

Veel gebruikers zijn erg enthousiast over de Flip 4 omdat de speaker erg compact is en er een geweldig geluid uitkomt. De gebruikers zijn daarnaast enthousiast over het feit dat de speaker waterdicht is.

Ook de kwaliteit van het apparaat kan op veel lof rekenen, want de materialen
beschadigen niet snel en daardoor kan het apparaat lang mee. Tot slot zijn mensen erg te spreken over de batterijduur van maar liefst 12 uur tot de volgende oplaad-sessie. Al met al zouden veel gebruikers de speaker aanraden bij vrienden en familie.

Verschil tussen de Flip 4 en Flip 5

Hoewel de Flip 5 en zijn voorganger veel op elkaar lijken, zijn er toch enkele verschillen op te merken. De Flip 4 is iets kleiner en lichter dan de JBL Flip 5 en daardoor iets compacter om mee te nemen. Daarnaast heeft de JBL Flip 5 een speakerphone-functie in tegenstelling tot zijn voorganger waardoor het niet mogelijk is om te bellen met de Flip 4.

JBL Flip 4 refurbished

Je kunt ook refurbished apparaten bij JBL kopen. Refurbished wil zeggen dat het product
teruggestuurd is, maar daarna direct gecontroleerd is op kwaliteit. Refurbished producten zijn nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervangen. Wanneer je een refurbished product koopt, krijg je dezelfde garantie als wanneer je een nieuw product zou kopen.

Het voordeel van het kopen van een refurbished apparaat is dat het apparaat aangeboden wordt tegen een lager tarief. De Flip 4 wordt ook aangeboden als refurbished apparaat en het kopen van een refurbished apparaat zal je veel geld besparen.

Een JBL Flip kopen?

Er zijn meerdere mogelijkheden om de JBL Flip 4 te kopen, het kan zowel in een fysieke winkel als online. Natuurlijk kun je de JBL Flip 4 bestellen op de officiële website van het merk. Toch is het soms voordeliger om te kijken naar aanbiedingen bij externe aanbieders, zodat je je speaker aan kan schaffen tegen een mooie prijs.

JBL Flip 4 bij Mediamarkt

Een bekende elektronica aanbieder is Mediamarkt. Mediamarkt heeft 50 winkels in Nederland waar je naar toe kan gaan, maar het is ook mogelijk om online je producten te bestellen. Mediamarkt heeft vaak actie’s door het hele jaar heen, zodat je de speakers tegen eengereduceerd tarief kunt kopen.

Een aantal bekende actie’s die Mediamarkt elk jaar heeft, zijn bijvoorbeeld: Red Friday, Merken Mania, Opruiming, Black Friday, Back to school en Vaderdag deals.

JBL Flip 4 bij bol.com

Naast mediamarkt kun je de Flip 4 natuurlijk ook bij bol.com bestellen. Het verschil tussen twee twee aanbieders is dat bol.com geen fysieke winkels heeft, dus je kan je apparaten enkel online bestellen.

Bij bol.com is het erg belangrijk om de prijzen met elkaar te vergelijken omdat er door verschillende aanbieders producten aangeboden worden. Door te vergelijken, voorkom je dat je teveel betaald.

Conclusie: JBL Box Flip 4

De JBL Flip 4 is een speaker waarbij je kunt genieten van een geweldig geluid zowel binnen als buitenshuis. De speaker is compact en daardoor makkelijk om mee te nemen. Doordat het apparaat waterdicht is, kan je hem gebruiken in alle weersomstandigheden.

Je kunt dit product aanschaffen bij de officiële website van JBL, maar natuurlijk ook bij externe aanbieders zoals Mediamarkt en bol.com . Heb je plannen om de JBL Flip 4 te kopen, hou dan zeker de aanbiedingen in de gaten die we hierboven in het artikel hebben opgesomd.