JBL Go 3 Eco aanbieding

Zoek jij naar een goede JBL Go 3 Eco aanbieding? Op deze pagina vind je een handig overzicht met alle lopende acties. Daarnaast lees je op deze pagina meer over de kenmerken en functies van de JBL Go 3 Eco. Verder wordt de speaker vergeleken met andere vergelijkbare speakers van het merk. Tot slot lees je meer over de ervaringen van andere mensen en de voordelen van de luidspreker.

Bekijk de beste JBL Go 3 Eco aanbiedingen van dit moment

Helaas geen aanbiedingen gevonden op dit moment...

JBL Go 3 Eco

De JBL Go 3 Eco is een lichtgewicht en compacte Bluetooth speaker van het merk JBL. Daarnaast is het apparaat waterproof en stofdicht waardoor je het apparaat veilig mee naar buiten kunt nemen. De batterij van de speaker gaat maar liefst 5 uur mee.

Als de batterij leeg is, kun je deze eenvoudig opladen met de meegeleverde micro-USB oplader. De speaker is verkrijgbaar in diverse kleuren waaronder groen, blauw, grijs, zwart, rood, geel en wit.

JBL Go 3 Eco functies

De JBL Go 3 Eco is een veelzijdige speaker. Het apparaat is bijvoorbeeld uitgerust met het bass reflex systeem waardoor het apparaat mooie en krachtige bass tonen kan produceren. Verder is de luidspreker uitgerust met een ingebouwde microfoon.

Daardoor is het mogelijk om gebruik te maken van diverse spraakassistenten zoals de Google Assistant en Siri. Ook is het door de ingebouwde microfoon mogelijk om handsfree te bellen.

Wat is het verschil tussen de JBL Go 3 Eco en de JBL Go 3 speaker?

De normale versie en de eco versie uit de Go 3 serie lijken heel erg op elkaar. Beide apparaten beschikken bijvoorbeeld over Bluetooth 5.1. Verder zijn beide luidsprekers uitgerust met het bass reflex systeem. Ook is het met beide apparaten mogelijk om hulp te vragen aan spraakassistenten en om handsfree te bellen.

Naast overeenkomsten zijn er ook verschillen. De eco variant is bijvoorbeeld iets goedkoper en duurzamer omdat deze is gemaakt van gerecycled plastic. Daarnaast is de eco versie veiliger om mee te nemen. De eco versie heeft namelijk een IP67 certificering waardoor de luidspreker stof- en waterbestendig is.

JBL Go 3 Eco review

Vrijwel alle reviews over de JBL Go 3 Eco zijn positief. Ten eerste geven veel mensen aan dat ze blij zijn met het formaat van het apparaat. Hierdoor kun je de luidspreker makkelijk onderweg meenemen. Ook de water- en stofbestendigheid van de speaker wordt erg gewaardeerd.

Verder geven veel mensen aan dat de speaker een goede geluidskwaliteit heeft. Tot slot zijn veel mensen tevreden met de lange batterijduur.

Wat is het verschil tussen de Go 3 Eco en de Clip 4?

De Go 3 Eco en de Clip 4 hebben meerdere overeenkomsten. Beide apparaten hebben een compact design en kunnen daarom een mini speaker genoemd worden. Verder zijn beide luidsprekers vergelijkbaar op het gebied van audio-prestaties. Ook zijn beide apparaten uitgerust met de Bluetooth 5.1 technologie.

Naast overeenkomsten verschillen de twee speakers op diverse punten van elkaar. Ten eerste is de Clip 4 kleiner, maar heeft het apparaat wel een langere batterijduur van maar liefst 10 uur. Verder is de Clip 4 enkel waterbestendig en niet stofbestendig. Tot slot is de Clip 4 iets goedkoper om aan te schaffen.

Wat zijn de voordelen van een JBL Go 3 Eco?

De JBL Go 3 Eco mini speaker heeft verschillende voordelen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste pluspunten van het apparaat:

 • Duurzaam: het apparaat wordt gemaakt van gerecycled plastic
 • Goede geluidskwaliteit: zowel hoge tonen, middentonen als bastonen klinken mooi
 • Ingebouwde microfoon: mogelijkheid om gebruik te maken van spraakassistenten en om handsfree te bellen
 • Compact design: hierdoor kun je de luidspreker makkelijk meenemen
 • IP67-certificering: de speaker is stof- en waterdicht
 • Lange batterijduur: het apparaat kan tot maar liefst 5 uur muziek afspelen zonder tussentijds op te laden
 • Bluetooth 5.1: de luidspreker kan eenvoudig gekoppeld worden met je smartphone, laptop of tablet om muziek af te spelen

Is de Go 3 Eco waterproof?

De Go 3 Eco is zeker waterproof. Het apparaat beschikt namelijk over de IP67 certificering. Dit betekent ten eerste dat het apparaat volledig stofdicht is. Daarnaast zijn apparaten met een IP67 certificering waterdicht tot 1 meter diepte. Doordat het apparaat over de IP67 certificering beschikt, kun je het apparaat veilig meenemen naar bijvoorbeeld het strand.

Waar een JBL box Go 3 Eco goedkoop aanschaffen?

JBL apparatuur wordt aangeboden door diverse retailers. Een aantal bekende retailers zijn onder andere Bol.com, Coolblue, Bcc, Mediamarkt en Amazon. Online een nieuwe luidspreker bestellen is super eenvoudig. Veel webshops hebben namelijk een groot assortiment waardoor er veel keuze is.

Daarnaast zorgen veel webshops voor voldoende informatie, foto’s en video’s bij ieder product waardoor je een goede keuze kunt maken. Tot slot zijn de prijzen online veel transparanter waardoor je beter weet waar je het beste je nieuwe apparaat kunt bestellen.

Hoe besparen op een mini box van JBL? 5 tips

Het kopen van een JBL mini box doe je uiteraard het voordeligst als geld kunt besparen. Hieronder staan 5 handige tips op een rij waardoor je nooit te veel betaald:

 1. Scoor een goede korting door te bestellen op Black Friday
 2. Ga voor een bundel deal waardoor je twee of meer speakers voor een scherpere prijs kunt aanschaffen
 3. Blijf op de hoogte van de beste aanbiedingen door deze pagina goed in de gaten te houden
 4. Meld jezelf aan voor e-mailnieuwsbrieven om persoonlijke acties in je mailbox te ontvangen
 5. Check of er een refurbished apparaat verkrijgbaar is voor een voordeligere prijs

Conclusie

De Go 3 Eco is een populaire draagbare speaker van het merk JBL. De mini speaker is ideaal voor mensen die de speaker niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis willen gebruiken. Het apparaat krijgt veel lovende reviews. Vooral de lange batterijduur, het compacte design en de audiokwaliteit worden erg gewaardeerd.

Uiteraard is het altijd mooi mee genomen om een nieuwe speaker aan te schaffen als je gebruik kunt maken van een goede actie. Check daarom voordat je bestelt deze pagina voor een actueel overzicht van de beste JBL Go 3 Eco aanbiedingen.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele JBL Go 3 Eco aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.

Is er momenteel een actuele JBL Go 3 Eco aanbieding?

Momenteel zijn er diverse JBL aanbiedingen bij onder andere Amazon, BCC, bol.com, Coolblue, Expert en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een JBL Go 3 Eco aanbieding?

Door gebruik te maken van een JBL aanbieding kun flink besparen op je favoriete JBL item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.