JBL Link aanbieding

Op zoek naar een goede JBL Link aanbieding? Op deze pagina vind je de beste aanbiedingen bij verschillende bekende webshops. De JBL Link serie is erg populair en bestaat uit verschillende soorten speakers, een soundbar en een sub woofer. In dit artikel lees je allerlei handige informatie over de verschillende apparaten zodat je erachter kan komen welke model het beste bij je past. 

Bekijk de beste JBL Link aanbiedingen van dit moment

Helaas geen aanbiedingen gevonden op dit moment...

Pak een JBL Link aanbieding

Het meepakken van een goede JBL Link aanbieding zorgt er voor dat je flink wat geld kan besparen. Veel verschillende webshops bieden apparatuur van het merk JBL aan waardoor er geregeld goede aanbiedingen zijn waar je gebruik van kan maken. De beste aanbiedingen van dit moment staan hieronder op een rij zodat je in één oogopslag kan zien waar je het voordeligste uit bent.

JBL Link: wat zijn de voordelen?

Veel mensen zijn in reviews erg enthousiast over de JBL Link apparaten. Een aantal veelgenoemde voordelen zijn:

  • De luidsprekers zijn compact
  • Hoge geluidskwaliteit en geluidskracht
  • De apparaten beschikken over handige features zoals de mogelijkheid om de apparaten te besturen met je stem
  • De meeste apparaten zijn volledig waterbestendig
  • De luisprekers zijn compatibel met slimme assistenten

JBL Link music aanbieding

De Link music is een zeer compacte luidspreker. Het apparaat kan draadloos muziek afspelen doordat de speaker verbonden kan worden met Bluetooth of Wifi. De luidspreker is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren waardoor er altijd een kleur te vinden is die bij je past.

Het apparaat is uitgerust met 360-degree pro sound waardoor het geluid de hele kamer zal vullen. Erg makkelijk is dat de speaker bestuurbaar is met behulp van de Google assistent.

JBL Link Portable

De Portable is een veelzijdige speaker verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je kan maar liefst 8 uur muziek luisteren zonder tussentijds het apparaat op te laden. Het opladen van de luidspreker kan door het apparaat op het externe oplaadstation te plaatsen.

Het apparaat is waterbestendig waardoor je met een gerust hart muziek kan luisteren in iedere kamer van het huis en zelfs buiten kan genieten van muziek. Muziek afspelen kan je volledig draadloos doen voor nog meer gebruiksgemak.

JBL Link 20

De Link 20 lijkt qua design erg op de Portable, maar qua kenmerken verschillende de apparaten toch op enkele punten van elkaar. De Link 20 hoeft namelijk minder vaak opgeladen te worden omdat de speaker een afspeeltijd heeft van maximaal 10 uur. De luidspreker kan gekoppeld worden aan andere speakers waardoor je meerdere kamers kan voorzien van muziek.

Daarnaast kan het apparaat gekoppeld worden aan de Google Home app en vanuit daar eenvoudig bestuurd worden. Erg makkelijk is dat de speaker bedienbaar is door middel van spraakherkenning.

JBL Link 10

De Link 10 is een draagbare en spraak gestuurde luidspreker. Muziek afspelen op de speaker kan je doen door middel van Bluetooth en Wifi. Het apparaat is bestuurbaar met de slimme assistent van Google waardoor het erg eenvoudig is om muziek af te spelen of het geluid harder of juist zachter te zetten.

De luidspreker is compatibel met verschillende muziekdiensten zoals Spotify, Google Play Music en Pandora. De maximale afspeeltijd van het apparaat zonder dat je opnieuw moet opladen is 5 uur.

JBL Link bar

Naast speakers bevat de Link serie ook een soundbar. Een soundbar kan gekoppeld worden aan de televisie waardoor je programma’s, films en series kan kijken met geweldig geluid. De JBL Link bar werkt middels Bluetooth en is compatibel met de slimme assistent van Google.

Hierdoor is het mogelijk om de soundbar te besturen door middel van je stem. Het apparaat heeft meerdere HDMI uitgangen en een HDMI ARC uitgang waardoor externe apparaten zoals spelcomputers gekoppeld kunnen worden aan het apparaat.

JBL SW 10

Een nog betere geluidservaring tijdens het kijken van televisie kan bereikt worden door de Link bar te koppelen aan de SW 10. De SW 10 is een sub woofer waarmee je kan genieten van een krachtig en professioneel basgeluid.

Het koppelen van de soundbar aan de sub woofer kan met 1 druk op de knop en is daarom erg eenvoudig. Praktisch is het feit dat het apparaat volledig draadloos is waardoor je niet gebonden bent aan een in de buurt gelegen stopcontact.

Een JBL Wifi speaker kopen

Wifi speakers zijn erg makkelijk in gebruik. De luidspreker wordt namelijk gekoppeld aan het thuisnetwerk en vervolgens kan je draadloos muziek afspelen. Het voordeel van een Wifi speaker ten opzichte van een Bluetooth speaker is dat je je telefoon of tablet niet in de buurt van de speaker hoeft te houden. Wanneer je op zoek bent naar een goede Wifi speaker dan zijn de luidsprekers uit de JBL Link serie zeker een goede keuze.

Online een luidspreker bestellen

Het bestellen van apparatuur van het populaire merk JBL kan je doen bij verschillende webshops. Een aantal bekende webshops waar je terecht kan zijn Mediamarkt, Expert, Bol.com, Amazon, BCC en Coolblue. Online bestellen is erg eenvoudig doordat de meeste webshops erg overzichtelijk zijn ingericht en het bestelproces soepel verloopt.

Vaak is de verzending naar het thuisadres helemaal gratis wanneer je vanaf een bepaald bedrag bestelt. Tot slot is het online makkelijker om korting mee te pakken omdat je de aanbiedingen en prijzen van verschillende webwinkels eenvoudig met elkaar kan vergelijken.

Tips om online geld te besparen

#1. Bestel op stuntdagen zoals Black Friday
#2. Meldt jezelf aan voor de nieuwsbrief van webshops om op de hoogte te zijn van nieuwe acties
#3. Check deze pagina voordat je bestelt zodat je nooit de beste actie misloopt
#4. Vergelijk de prijzen en aanbiedingen van verschillende webshops

Conclusie

Een JBL link kopen is zeker de moeite waard. De apparaten zijn van hoge kwaliteit, hebben een mooi design en zijn uitgerust met de nieuwste technologische snufjes. Het aanschaffen van een nieuwe luidspreker kan je doen bij webshops zoals Coolblue en Amazon.

Vergeet voor het bestellen niet of je gebruik kan maken van een goede JBL Link aanbieding zodat je nooit te veel betaald. De beste acties van dit moment vind je op deze pagina.

Is er momenteel een actuele JBL Link aanbieding?

Momenteel zijn er diverse JBL aanbiedingen bij onder andere Amazon, BCC, bol.com, Coolblue, Expert en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een JBL aanbieding?

Door gebruik te maken van een JBL aanbieding kun je gemiddeld €25,- besparen op je favoriete JBL item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele JBL aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.