JBL Pulse aanbieding

De JBL Pulse is een super veelzijdige en populaire speaker. Naast geluid voorziet het apparaat gebruikers ook van een heuse lichtshow. Ben je van plan om de speaker aan te schaffen? Check dan zeker de beste JBL Pulse aanbieding van dit moment die je terug kan vinden op deze pagina. Daarnaast lees je over de verschillende uitvoeringen van de Pulse en vind je webshops waar je de JBL Pulse voordelig kan bestellen.

Bekijk de beste JBL Pulse aanbiedingen van dit moment

Helaas geen aanbiedingen gevonden op dit moment...

JBL Pulse 4 aanbieding

De op dit moment populairste uitvoering is de JBL Pulse 4. De Pulse 4 heeft een vooruitstrevend design. Het apparaat is namelijk zo gemaakt zodat het geluid 360 graden wordt verspreid. Daarnaast is het apparaat uitgerust met LED lampen waardoor de luidspreker tijdens het afspelen van muziek ook een lichtshow levert.

Qua grootte zit het apparaat tussen de Charge 5 en de Xtreme 3 in en daarom is de luidspreker draagbaar en geschikt om mee te nemen. De Pulse 4 is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren namelijk zwart en wit.

JBL Pulse 3 aanbieding

De voorganger van de Pulse 4 was de Pulse 3 en is in sommige webshops nog verkrijgbaar. De Pulse 3 heeft net als zijn opvolger een 360 graden design en is uitgerust met LED lampen om een lichtshow te kunnen leveren.

De Pulse 3 is langer en smaller dan de Pulse 4, dus ook dit model is geschikt om mee te nemen. het is mogelijk om via de luidspreker te bellen omdat er een speaker Phone geïntegreerd is. Net als de Pulse 4 is de speaker verkrijgbaar in 2 kleuren, zwart en wit.

JBL Pulse: de voordelen

De JBL Pulse modellen hebben veel leuke functies. Een aantal van deze pluspunten staan hieronder op een rijtje:

  • De batterij van de speakers gaat maar liefst 12 uur lang mee zonder dat het noodzakelijk is om de apparaten tussentijds op te laden
  • De Pulse apparaten werken middels Bluetooth waardoor de speakers draadloos te gebruiken zijn
  • De luidsprekers zijn IPX7 waterproof waardoor de apparaten bestand zijn tegen water en maximaal 30 minuten tot een diepte van 1 meter in het water kunnen
  • De apparaten zijn compatibel met de JBL Connect app die gratis te downloaden is in de App- of Playstore

JBL Pulse lichtshow

De lichtshow zorgt er voor dat de JBL Pulse zich onderscheidt van andere luidsprekers. De kleuren van de lichtshow veranderen telkens en gaan mee op de beat. De JBL Pulse is door de LED lampen uitermate geschikt voor een feestje.

De JBL Pulse 4 biedt zelfs een mogelijkheid om de lichtshow van verschillende apparaten met elkaar te synchroniseren. Wanneer er een andere Pulse 4 in de buurt is, schud je beide apparaten en vervolgens zullen beide speakers de lichten op elkaar afstemmen.

Voordelig JBL apparatuur aanschaffen

Uiteraard wil je nieuwe speakers voor de best mogelijke prijs aanschaffen. Hieronder vind je een aantal tips om zo voordelig mogelijk nieuwe apparatuur te bestellen:

  • Check voordat je gaat bestellen deze website zodat je op de hoogte bent van de beste aanbiedingen
  • Koop apparatuur op stuntdagen zoals Black Friday
  • Vergelijk prijzen en aanbiedingen van verschillende webshops
  • Meld je aan voor nieuwsbrieven van webshops zodat je als eerste ingelicht wordt over nieuwe acties en aanbiedingen

JBL Pulse kopen

Het kopen van de JBL Pulse kan je doen bij verschillende webshops. Het is aan te raden om apparatuur altijd te bestellen bij een betrouwbare aanbieder omdat het meestal om behoorlijke bedragen gaat.

Naast een betrouwbare aanbieder wil je natuurlijk een voordelige aanbieder zodat je je luidspreker zo goedkoop mogelijk kan aanschaffen. Een aantal betrouwbare en voordelige aanbieders zijn Amazon, Bol.com, Coolblue, Expert en BCC.

Aanbieder Amazon

De internationale webshop Amazon is een bekende aanbieder van JBL apparatuur. Naast de apparaten van het merk JBL zelf kan je er ook terecht voor JBL accessoires. Je kan er namelijk ook beschermhoesjes bestellen. Bestellen bij Amazon kan je doen via de website of via de gratis app. Wanneer je voor 20 euro of meer bestelt, wordt je bestelling gratis thuis bezorgd.

Aanbieder Bol.com

Bol.com is een grote Nederlandse webshop. Net als bij Amazon kan je in de webshop niet alleen luidsprekers maar ook accessoires zoals beschermhoesjes en opladers bestellen. Geregeld kan je apparaten bij Bol met korting bestellen.

Het aanschaffen van producten via Bol.com is erg eenvoudig en de webshop biedt razendsnelle verzending. Wanneer je voor 20 euro of meer bestelt, wordt je bestelling gratis thuis bezorgd.

Aanbieder Coolblue

Coolblue.nl heeft verschillende winkels door heel Nederland en heeft een uitgebreide webshop waar je online kan shoppen. Bij Coolblue kan je terecht voor de JBL Pulse 4 in zowel de witte als de zwarte uitvoering.

Een voordeel van bestellen bij Coolblue is het feit dat je geen verzendkosten hoeft te betalen en gratis producten kan retourneren.

Aanbieder Expert

Ook Expert.nl is een aanbieder van JBL apparatuur. Naast verschillende winkels door heel Nederland heeft Expert ook een webshop waar je online kan bestellen. De webshop van Expert is erg uitgebreid en overzichtelijk waardoor het bestelproces soepel verloopt.

Wanneer je bij Expert voor 50 euro of meer bestelt, wordt je bestelling gratis thuis bezorgd.

Aanbieder BCC

BCC.nl is een bekende aanbieder van consumentenelektronica. Via de webshop zijn er veel producten te bestellen en ook speakers van het merk JBL zijn verkrijgbaar. De webshop krijgt veel goede reviews van klanten. Bestellingen worden gratis thuis bezorgd wanneer je voor 20 euro of meer bestelt.

Conclusie

De JBL Pulse is een draagbare speaker die naast geluid ook een lichtshow af kan spelen. Er zijn twee verschillende modellen van de Pulse verkrijgbaar die erg op elkaar lijken, maar op sommige vlakken toch net wat van elkaar verschillen. Om er achter te komen welke speaker het beste bij jou past, is het verstandig om de verschillende functies van beide speakers door te nemen.

Het bestellen van de luidsprekers kan je doen bij verschillende webshops. Wanneer je van plan bent om een bestelling te plaatsen, check dan zeker de beste JBL Pulse aanbieding bovenaan deze pagina zodat je nooit te veel betaalt.

Is er momenteel een actuele JBL aanbieding?

Momenteel zijn er diverse JBL aanbiedingen bij onder andere Bol.com Amazon, Coolblue en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een JBL aanbieding?

Door gebruik te maken van een JBL aanbieding kun flink besparen op je favoriete wasmiddel. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste JBL korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele JBL aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.