JBL Tuner aanbieding

Op zoek naar een goede JBL Tuner aanbieding? De JBL Tuner is een radio en speaker in één waardoor het apparaat erg veelzijdig is. Een nieuwe JBL radio aanschaffen wil je uiteraard zo goedkoop mogelijk doen en daarom vind je op deze pagina de beste aanbiedingen en delen we de voordeligste webshops waar je het apparaat kan bestellen. Daarnaast vind je ook allerlei handige informatie over de verschillende radio modellen en delen we een aantal voordelen van de JBL Tuner. Hierdoor kom je erachter welke radio speaker het beste bij jou past.

Bekijk de beste JBL Tuner aanbiedingen van dit moment

JBL Tuner 2 aanbieding

De JBL Tuner 2 wordt omschreven als een met Bluetooth voorziene DAB+/DAB/FM-radio. Het design van de speaker radio is erg strak. Qua grootte is de draagbare radio te vergelijken met de Flip 4 van hetzelfde merk. Het apparaat is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren namelijk in het zwart en in het wit. Omdat de Tuner 2 een radio is, is het apparaat uitgerust met een subtiele antenne die inklapbaar is.

De geluidskwaliteit van het apparaat is erg hoog waardoor radioprogramma’s en muziek mooi klinken. De luidspreker kan maar liefst 12 uur lang muziek en radioprogramma’s afspelen zonder dat het noodzakelijk is om tussentijds op te laden. Tot slot is de radio IPX7 waterdicht waardoor het mogelijk is om het apparaat ook buitenshuis te gebruiken.

JBL Tuner XL aanbieding

De Tuner XL is een draagbare Bluetooth DAB+/DAB/FM-radio speaker. Hierdoor kan je het apparaat zowel als radio en als speaker gebruiken. Vergeleken met de Tuner 2 is het design van de XL variant erg verschillend. De XL radio luidspreker is namelijk hoger en groter. Ook dit model is uitgerust met een subtiele inklapbare antenne. Het apparaat is verkrijgbaar in de kleur zwart.

Je kan maar liefst 15 uur genieten van radioprogramma’s en muziek zonder dat de luidspreker opnieuw moet worden opgeladen. Het geluid van het apparaat is erg krachtig. Het is mogelijk om de Tuner XL buitenshuis te gebruiken omdat het apparaat IPX7 waterdicht is.

JBL Tuner DAB+ aanbieding

De JBL Tuner DAB+ lijkt erg op de JBL Tuner 2. Ondanks dat het display verschilt, is het design verder vrij identiek. Ook is de Tuner DAB+ net als de Tuner 2 geschikt voor de ontvangstmodi DAB+, DAB en FM. Een derde overeenkomst is dat beide apparaten niet alleen een radio zijn, maar ook gebruikt kunnen worden als speaker.

Een verschil tussen beide apparaten is de batterijcapaciteit, want de batterijduur van de DAB+ is een stuk korter namelijk 8 uur in plaats van 12 uur. Ook de aansluitingsmogelijkheid is verschillend, want de Tuner 2 heeft een USB-C aansluiting en de DAB+ een Micro-USB aansluiting.

JBL Tuner: de voordelen

Veel mensen zijn erg enthousiast over de radio luisprekers van het merk JBL. Een aantal voordelen van de apparaten staan hieronder op een rijtje:

  • Alle drie de modellen zijn erg compact waardoor de speaker draagbaar is en je het apparaat makkelijk mee kan nemen
  • De radio luidsprekers zijn eenvoudig in gebruik
  • De designs van de JBL Tuner modellen zijn strak en modern en hebben een subtiele inklapbare antenne
  • Apparatuur van JBL is geregeld in de aanbieding waardoor je apparaten voor voordelige prijzen kan aanschaffen
  • De geluidskwaliteit van de radio speakers is hoog waardoor muziek en radioprogramma’s kristalhelder zijn

Een JBL radio kopen

Het kopen van een JBL radio kan je doen op verschillende manieren. Ten eerste kan je een radio kopen in een fysieke elektronicawinkel. Een aantal fysieke winkels waar je terecht kan zijn Mediamarkt, Expert en BCC.

Ten tweede kan je het apparaat ook online bestellen bij een webshop. Een aantal bekende webshops waar je terecht kan zijn Amazon, Coolblue en Bol.com. Ook veel fysieke winkels hebben tegenwoordig een webshop. Zo kan je namelijk ook online bestellen bij Mediamarkt, Expert en BCC. Wanneer je online apparatuur bestelt, is het altijd aan te raden om te gaan voor een bekende en betrouwbare webshop.

5 tips om voordelig JBL apparatuur te bestellen

Uiteraard wil je je nieuwe JBL apparatuur zo voordelig mogelijk aanschaffen. Hieronder staan daarom 5 nuttige tips zodat je nooit meer te veel hoeft te betalen:

  • Hou deze website in de gaten, want hier worden de beste aanbiedingen verzameld en op een rij gezet
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van webshops zodat je op de hoogte bent van nieuwe acties
  • Koop apparatuur op stuntdagen zoals Black Friday, want op deze dagen worden veel producten verkocht met veel korting
  • Vergelijk altijd de prijzen van verschillende webshops, want de prijzen kunnen sterk van elkaar verschillen
  • Check of er refurbished apparaten beschikbaar zijn, dit zijn gerepareerde apparaten die je voor een voordeligere prijs kan bestellen

Het merk JBL

JBL is een bekend Amerikaans merk gericht op audio apparatuur. Het merk is opgericht in 1946 door James Bullough Lansing. De bekendste producten van het merk zijn de speakers en die zijn daarom verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

Daarnaast heeft het merk ook veel verschillende soorten koptelefoons om muziek mee te luisteren of om mee te gamen. Het merk richt zich niet alleen op particuliere consumenten, maar heeft ook een lijn met producten voor professionele muzikanten. Alle producten van het merk zijn van hoge kwaliteit en hebben moderne designs.

Conclusie

De JBL Tuner is een veelzijdig apparaat omdat het niet alleen een radio is, maar ook een Bluetooth speaker. Hierdoor kan je het apparaat de hele dag door gebruiken, in de ochtend om het nieuws te luisteren en in de avond om een feestje te bouwen.

Het merk JBL heeft verschillende soorten JBL radio speakers op de markt gebracht waardoor er altijd wel een apparaat geschikt is voor jou. Het aanschaffen van het apparaat kan je zowel offline als online doen bij verschillende aanbieders.

Wanneer je van plan bent om een JBL radio luidspreker aan te schaffen, vergeet dan zeker niet om een goede JBL Tuner aanbieding mee te pakken. De beste aanbiedingen van dit moment staan bovenaan deze pagina.

Is er momenteel een actuele JBL Tuner aanbieding?

Momenteel zijn er diverse JBL Tuner aanbiedingen bij onder andere Bol.com Amazon, Coolblue en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een JBL Tuner aanbieding?

Door gebruik te maken van een JBL aanbieding kun flink besparen op je favoriete wasmiddel. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste JBL Tuner korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele JBL aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.