Jumbo wasmiddel aanbieding

Op zoek naar een goede Jumbo wasmiddel aanbieding? Op deze pagina vind je de beste aanbiedingen op het eigen merk wasmiddel van Jumbo. Daarnaast lees je of de wasproducten van de supermarkt effectief zijn en of de ervaringen over het algemeen positief of negatief zijn.

Bekijk de beste Jumbo wasmiddel aanbiedingen van dit moment

Wasmiddel Jumbo aanbieding

Jumbo heeft alles in huis voor een schone was. De supermarkt biedt veel verschillende bekende merken aan zoals Robijn, Neutral, Persil, Omo, Ecover, Klok en Lenor. Daarnaast biedt de supermarkt ook een huismerk aan.

Het eigen merk assortiment bestaat onder andere uit vloeibaar wasmiddel, waspoeder, was capsules, wasbuiltjes en wasverzachter. Prettig is dat het huismerk van Jumbo altijd laag geprijsd is waardoor je nooit te veel betaald.

Jumbo wasmiddel geconcentreerd

Jumbo heeft verschillende soorten geconcentreerd vloeibaar wasmiddel in het assortiment. Ten eerste is er namelijk een geconcentreerd vloeibaar middel voor de gekleurde was. Dit middel bevat parfum en laat de was daarom lekker fris ruiken. Ten tweede is er een geconcentreerd vloeibaar middel voor de zwarte en donkere was.

Het middel is eenvoudig te gebruiken doordat 1 volle dop precies genoeg is voor één wasbeurt. Ten derde is er een geconcentreerd vloeibaar middel verkrijgbaar voor de witte was. Het middel is erg krachtig en zorgt er daarom voor dat witte was echt wit blijft. Tot slot is er ook nog een geconcentreerd middel voor wol en fijne was verkrijgbaar. Het middel zorgt er voor dat kwetsbare materialen zoals dons ondanks het wassen mooi blijven.

Wasmiddel Jumbo kleur

Jumbo wasmiddel voor de gekleurde was is verkrijgbaar in twee verschillende verpakkingsgroottes. De kleine verpakking bevat 980 milliliter. Met de inhoud van de kleine verpakking is het mogelijk om ongeveer 28 wasbeurten te draaien.

De grote verpakking bevat maar liefst 2200 milliliter. Met de inhoud van de grote verpakking is het mogelijk om ongeveer 40 wasbeurten te draaien. Prijstechnisch is het altijd slimmer om voor de grote verpakking te gaan. Je betaalt dan namelijk minder per wasbeurt.

Jumbo wasmiddel eigen merk zonder parfum

Voor mensen die last hebben van een gevoelige huid is het belangrijk om een wasmiddel te gebruiken zonder parfum en kleurstof. Naast middelen met parfum biedt Jumbo gelukkig ook sensitive wasmiddel aan dat ph neutraal is doordat het middel kleurstof- en parfumvrij is. Het kleurstof- en parfumvrije middel is verkrijgbaar voor de witte en gekleurde was.

Jumbo waspoeder

Waspoeder is erg effectief en laat je kleding fris ruiken. Daarnaast is poeder meestal goedkoper dan was capsules en vloeibare middelen. Jumbo biedt twee verschillende soorten waspoeder aan namelijk waspoeder voor de gekleurde was en waspoeder voor de witte was. Beide soorten worden verkocht in verpakkingen van 1.8 kilogram. Met één verpakking kun je ongeveer 30 wasbeurten draaien.

Jumbo was capsules

Jumbo was capsules beschikken over een unieke formule. De capsules zorgen er ten eerste voor dat zelfs de hardnekkigste vlekken eenvoudig verwijderd worden. Daarnaast zorgen de pods er voor dat de kleur van het wasgoed beschermd blijft. Tot slot zorgen de capsules er voor dat nieuw vuil zich minder makkelijk aan de weefsels kan hechten.

Jumbo wasbuiltjes

Om je gekleurde was weer helemaal fris te krijgen, kun je gebruik maken van wasbuiltjes. Een wasbuiltje bevat geconcentreerd vloeibaar wasmiddel dat precies genoeg is voor één wasbeurt. Het zakje is oplosbaar in water en zal na de wasbeurt geheel verdwenen zijn. De wasbuiltjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende geuren namelijk in de geuren Charming Magnolia en Fruity Berries.

Jumbo wasverzachter

Jumbo biedt wasverzachters aan in verschillende heerlijke geuren. De populairste geuren staan hieronder op een rij:

  • Lente Fris
  • Oceaan Bries
  • Zomer Zon
  • Fruity Berries
  • Rice & Cotton

Jumbo sport wasmiddel

Wanneer je flink hebt gesport, is het waarschijnlijk dat je sportkleding naar de zweet ruikt. Zweetgeur uit kleding verwijderen kan enkel met een krachtig middel. Het sport wasmiddel van jumbo is erg krachtig en verwijderd zelfs de meest hardnekkige geuren. Het middel kan gebruikt worden voor zowel witte als gekleurde sportkleding.

Jumbo ecologisch wasmiddel

Met ecologisch wasmiddel kun je op een milieuvriendelijke manier de was doen. Daarnaast bevatten ecologische middelen geen schadelijke stoffen wat beter is voor je luchtwegen en huid. Jumbo heeft twee verschillende eco varianten in huis, een variant voor de witte was en een variant voor de gekleurde was.

Jumbo kleurvangers

Wanneer je geen zin hebt om je was te sorteren op kleur zijn kleurvangers een uitkomst. Kleurvangers zijn namelijk kleur absorberende doekjes waardoor je gemengd kunt wassen. De kleurvangers zorgen er daarom voor dat kleuren niet doorlopen.

Wat zijn de voordelen van Jumbo wasmiddel?

  • Scherp geprijsd
  • Verwijderd hardnekkige vlekken en geuren
  • Verkrijgbaar in verschillende verpakkingsgrootten
  • Keuze uit verschillende lekkere geuren
  • Kleurstof- en parfumvrije variant verkrijgbaar

Hoe goed is Jumbo wasmiddel, waspoeder, was capsules en wasverzachter?

De ervaring van de meeste mensen met Jumbo wasmiddel, waspoeder, was capsules en wasverzachter is positief. Veel mensen geven in hun review aan dat de kwaliteit goed is en dat vlekken en geuren effectief verwijderd worden.

Ook het grote aanbod wordt er gewaardeerd waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld te kiezen voor een middel met of zonder parfum. Tot slot zijn veel mensen enthousiast over de scherpe prijs van het huismerk van Jumbo.

Vergelijking met andere merken

Er zijn super veel verschillende merken verkrijgbaar die producten ontwikkelen om de vieze was op effectieve wijze te kunnen reinigen. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Ariel, Fleuril, Neutral, Omo, Persil en Robijn.

Vergeleken met deze A-merken doet het wasmiddel van Jumbo hier niet voor onder. Wit Robijn waspoeder is daardoor bijvoorbeeld niet veel beter dan het waspoeder voor de witte was van Jumbo.

Conclusie

Het huismerk van Jumbo op het gebied van wasmiddelen is erg groot. Zo kun je bij de supermarkt onder andere terecht voor vloeibaar wasmiddel, waspoeder, was capsules, wasverzachter en wasbuiltjes. Hoewel de producten van het eigen merk van Jumbo altijd al erg goedkoop zijn, is het natuurlijk altijd fijn om geld te kunnen besparen door gebruik te maken van een goede korting of actie.

Neem daarom altijd even een kijkje op deze pagina voordat je bestelt, zodat je ten alle tijden op de hoogte bent van de beste Jumbo wasmiddel aanbiedingen van dit moment.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Jumbo wasmiddel aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Jumbo wasmiddel aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Jumbo wasmiddel aanbiedingen bij Jumbo. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Jumbo wasmiddel aanbieding?

Door gebruik te maken van een Jumbo wasmiddel aanbieding kun flink besparen op je favoriete wasmiddel. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Jumbo wasmiddel korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Jumbo wasmiddel aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.