Kärcher hogedrukreiniger aanbieding

Op zoek naar een Kärcher hogedrukreiniger aanbieding? In dit artikel vind je de beste aanbiedingen op verschillende modellen hogedrukreinigers van het bekende Duitse merk. Daarnaast lees je ook over de verschillen tussen de diverse modellen zodat je er achter kan komen welk model het meest geschikt is voor jouw klus. Tot slot worden de voordeligste aanbieders en een aantal handige tips om geld te besparen gedeeld.

Bekijk de beste Kärcher hogedrukreiniger aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
444,95
414,- Je bespaart: 30,95
Bekijk aanbieding

Kärcher K 7 Smart Control Hogedrukreiniger – 3000W – 180 bar – 60 m²/h – met vuilfrees aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
444,95
414,-
Bekijk
bol logo aanbieding
99,99
95,29 Je bespaart: 4,70
Bekijk aanbieding

Kärcher K2 Compact Car Hogedrukreiniger – 110 bar – 20 m² per uur aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
99,99
95,29
Bekijk
bol logo aanbieding
133,-
130,- Je bespaart: 3,00
Bekijk aanbieding

Kärcher K2 Compact Home Hogedrukreiniger – 1400W – 110 bar – 20 m²/h – met Home Kit aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
133,-
130,-
Bekijk
bol logo aanbieding
139,-
127,99 Je bespaart: 11,01
Bekijk aanbieding

Kärcher K3 Hogedrukreiniger – 120 bar – 25 m² per uur aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
139,-
127,99
Bekijk
bol logo aanbieding
93,99
89,- Je bespaart: 4,99
Bekijk aanbieding

Kärcher K2 Power Control Hogedrukreiniger – 1400W – 110 bar – 3 drukniveau’s aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
93,99
89,-
Bekijk

Shop online met een Hogedrukreiniger Kärcher aanbieding

Doordat veel verschillende aanbieders het merk Kärcher aanbieden, is de kans groot dat er verschillende aanbiedingen tegelijkertijd lopen. Het kan daardoor een hele klus zijn om er achter te komen waar je het voordeligste uit bent.

Om je te helpen met het vinden van de beste prijs worden op deze pagina alle lopende aanbiedingen verzameld en op een rij gezet. Hierdoor ben je altijd op de hoogte van de beste deals en betaal je nooit te veel.

Kärcher K2 serie

Hogedrukreinigers in de Kärcher K2 serie zijn geschikt voor kleine klussen en af-en-toe gebruik. De apparaten binnen deze serie kunnen 360 liter water per uur doorvoeren, hebben een werkdruk van ongeveer 110 bar en een vermogen van 1400w. Alle apparaten binnen deze serie zijn uitgerust met een automatisch start-/stopsysteem.

De modellen binnen deze serie zijn ideaal om een motor, kleine auto, fiets, gereedschap, schutting of terras tot 25 vierkante meter af te spuiten. De K2 hogedrukreinigers zijn leverbaar in combinatie met verschillende accessoires.

De voordelen van de K2 serie

Veel mensen zijn erg tevreden over de modellen uit de K2 serie. Een aantal punten die vaak terug te lezen zijn in reviews zijn:

 • Geschikt voor lichte klussen
 • Uitgerust met automatisch start-/stopsysteem
 • Compact design
 • Leverbaar met diverse accessoires

De Kärcher K3 serie

De Kärcher K3 hogedrukreinigers staan bekend om de goede kwaliteit. De hogedrukreiniger is makkelijk in gebruik en geschikt voor huis-, tuin- en keukenklussen. De apparaten van deze serie kunnen 380 liter water per uur doorvoeren en hebben een vermogen van 1600w.

Een extra voordeel van een aantal apparaten binnen deze serie is dat het mogelijk is om reinigingsmiddel toe te voegen. Dit komt omdat sommige modellen zijn uitgerust met een tank. De mogelijkheid om reinigingsmiddel toe te voegen, maakt het poetsen nog makkelijker en geeft een schoner resultaat. Er zijn diverse accessoires die je extra kunt bestellen bij de K3 hogedrukreinigers.

De pluspunten van de K3 serie

De hogedrukreinigers in de K3 serie staan goed aangeschreven. Veel mensen laten in hun review weten dat ze de apparaten een goede keuze vinden voor lichte klussen in en rondom huis.

 • Makkelijk in gebruik
 • Betaalbaar
 • Laat een schoon resultaat achter
 • Bbijpassende accessoires verkrijgbaar
 • Mogelijkheid om reinigingsmiddel toe te voegen

Kärcher K4 serie

De hogedrukreinigers uit de K4 serie kun je gebruiken voor kleine en middelgrote klussen. De modellen binnen deze serie zijn geschikt voor bijvoorbeeld het schoonmaken van tuinmeubelen, middelgrote voertuigen of terrassen tot 39 vierkante meter.

Er kan maar liefst 420 liter water doorgevoerd worden per uur en de werkdruk is 130 bar. Daarnaast hebben de apparaten een vermogen van 1800w. Naast normale modellen zijn er ook premium modellen. De premium modellen zijn uitgerust met een haspel zodat de slang eenvoudig opgeborgen kan worden.

Wat zijn de voordelen van de k4 serie?

Veel mensen zijn erg positief over de K4 hogedrukreinigers. De voordelen van de modellen uit de K4 serie zijn:

 • Geschikt voor kleine en middelgrote klussen
 • Makkelijk in gebruik
 • Premium apparaten uitgerust met haspel
 • Licht in gewicht
 • Krachtig apparaat

Kärcher K5 serie

Ben je op zoek naar een apparaat waarmee je de groene aanslag van je terras kan verwijderen, je gevels schoon kan maken of grotere voertuigen kan afspuiten dan is de hogedrukreiniger K5 een goede keuze. Met de hogedrukreiniger K5 kun je namelijk kleine en middelgrote klussen aanpakken.

Ook voor professioneel gebruik zijn de apparaten uit de K5 serie geschikt. Alle modellen binnen deze serie hebben een doorvoercapaciteit van 500 liter water per uur. Voor de apparaten uit de serie K5 zijn diverse accessoires te vinden. Erg handig is dat de K5 apparaten via bluetooth verbonden kunnen worden met de Kärcher app en vanuit deze app bestuurd kunnen worden.

Wat zijn de pluspunten van de K5 serie?

De meest genoemde voordelen die terug zijn te lezen in reviews over Kärcher K5 apparaten zijn:

 • Eenvoudige bediening
 • Geschikt voor kleine en middelgrote klussen
 • Krachtige straal
 • Gehoor vriendelijk
 • Via bluetooth besturen

Kärcher accessoires

Met accessoires kan je nog meer veelzijdigheid ervaren van je hogedrukspuit. Sommige modellen worden standaard geleverd met een aantal accessoires. Gelukkig zijn de accessoires vaak ook los of in een set verkrijgbaar. Een handig opzetstuk is bijvoorbeeld een roterende kop die op het apparaat geplaatst kan worden om nog grondiger schoon te kunnen maken.

Ook een aansluitset kan erg praktisch zijn om direct aan de slag te kunnen. Let er bij de aanschaf van een bepaald onderdeel altijd goed op dat het accessoire geschikt is voor jouw type apparaat.

Handleiding Kärcher hogedrukspuit

Uiteraard wordt er bij het leveren van je apparaat standaard een handleiding meegeleverd. Mocht je je handleiding kwijt zijn of liever niet de papieren gebruiksaanwijzing wil bewaren dan kun je de digitale handleiding terugvinden via de officiële site van het merk Kärcher.

Ook is er van ieder apparaat een document te downloaden waarin je veel informatie kan vinden over de losse onderdelen van de hogedrukreiniger. Mocht een bepaald onderdeel van het apparaat kapot of versleten zijn dan kan je dit eenvoudig los bestellen.

Verkooppunten van Kärcher

De hogedrukreinigers van Kärcher worden door diverse fysieke winkels verkocht. Denk hierbij aan winkels zoals de Gamma, Praxis, Hornbach en Intratuin. Natuurlijk kun je de producten van het merk ook online bestellen.

Via de websites van diverse bouwmarkten, maar ook via de websites van Bol.com, Toolmax, Gereedschapcentrum.nl en Amazon. Het voordeel van online bestellen is dat je makkelijker prijzen kunt vergelijken en kan uitzoeken welk apparaat het beste bij je past.

Conclusie: Aanbieding Kärcher hogedrukreiniger

Van alle merken die hogedrukreinigers ontwikkelen is Kärcher het meest gebruikte en gewaardeerde merk. Het merk heeft een groot assortiment met apparatuur van hoge kwaliteit. Het kopen van een nieuwe hogedrukspuit van Kärcher kan je doen bij verschillende webshops, maar doe je uiteraard het beste wanneer er een goede actie loopt. De beste Kärcher hogedrukreiniger aanbieding van dit moment vind je op deze pagina.

Is er momenteel een actuele Kärcher hogedrukreiniger aanbieding?

Momenteel zijn er diverse hogedrukreiniger aanbiedingen bij onder andere Amazon en bol.com. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een hogedrukreiniger aanbieding?

Door gebruik te maken van een Kärcher hogedrukreiniger aanbieding kun flink besparen op je favoriete item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste hogedrukreiniger korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele hogedrukreiniger aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.