Kettingzaag aanbieding

Ben jij op zoek naar de beste kettingzaag aanbieding? Er zijn diverse soorten kettingzagen op de markt. Op deze pagina staan de beste aanbiedingen op de zagen van verschillende bekende merken op een rij. Daarnaast vind je meer informatie over een aantal populaire modellen. Tot slot lees je het antwoord op enkele veelgestelde vragen.

Bekijk de beste kettingzaag aanbiedingen van dit moment

amazon logo aanbieding
74,99
48,99 Je bespaart: 26,00
Bekijk aanbieding

Makita 230 V Kettingzaag 40 cm – UC4041A aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
74,99
48,99
Bekijk
amazon logo aanbieding
34,95
25,56 Je bespaart: 9,39
Bekijk aanbieding

Accu Kettingzaag Duc353z aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
34,95
25,56
Bekijk
bol logo aanbieding
878,-
862,- Je bespaart: 16,00
Bekijk aanbieding

Milwaukee M18 FCHS-121B 18V Li-Ion accu Kettingzaag set (1x 12Ah accu) – 400mm aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
878,-
862,-
Bekijk

Pak een kettingzaag aanbieding

Een nieuwe kettingzaag kopen kun je doen bij verschillende webshops. Het voordeel hiervan is dat het regelmatig mogelijk is om geld te besparen. De webshops concurreren namelijk onderling met elkaar waardoor er vaak korting gegeven wordt op de producten die de webshops aanbieden.

Doordat er vaak meerdere acties tegelijkertijd lopen, kan het veel tijd kosten om zelf op zoek te gaan naar de beste deal. Daarom vind je op deze pagina een handig overzicht waardoor je in één oogopslag kunt zien bij welke webshop je het voordeligst kunt bestellen.

Stihl kettingzaag MS 251

De Stihl MS 251 is een krachtige benzine zaag. De tank van de machine is makkelijk bij te vullen doordat de tankdop zonder gereedschap geopend en gesloten kan worden. Ook het afstellen van de ketting is erg eenvoudig.

Het apparaat is uitgerust met een anti-vibratiesysteem waardoor het apparaat veel minder trilt dan andere modellen. De Stihl MS 251 weegt slecht 4.8kg en is daardoor eenvoudig te hanteren.

Makita kettingzaag UC4051A

De Makita UC4051A heeft een vermogen van 2000 watt en is daarom erg krachtig. Het apparaat is uitgerust met een soft start en een veiligheidsslipkoppeling. De ketting, kettingrem en motor worden automatisch met olie gesmeerd en het oliereservoir heeft een inhoud van 140ml.

De Makita UC4051A wordt geleverd inclusief onderdelen zoals een transportbescherming, zaagketting en zwaard met een zwaardlengte van 40cm. Veel mensen zijn erg tevreden over dit type kettingzaag van Makita en laten daarom een positieve review achter over het apparaat.

Bosch kettingzaag Universal Chain 18

De Bosch Universal Chain 18 is een mini hand kettingzaag en weegt inclusief accu slechts 3kg. Het apparaat werkt op een 18v accu. Prettig is dat het apparaat beschikt over een LED-display waar de status van de batterij af te lezen is. Het zagen met de machine is veilig en eenvoudig doordat de machine beschikt over een draaivergrendelingsmechanisme.

De Bosch Universal Chain is verkrijgbaar in een standaard uitvoering en in een set uitvoering. Bij de standaard uitvoering worden de accu en acculader niet meegeleverd. Bij de set uitvoering worden de accu en acculader wel meegeleverd.

Husqvarna elektrische kettingzaag 420EL

De Husqvarna 420EL werkt op de netspanning en heeft een vermogen van 2000 watt. Het apparaat heeft een ergonomisch handvat waardoor het apparaat makkelijk te hanteren is. De ketting van de machine kan gereedschap loos worden gespannen. Het gewicht van de Husqvarna 420EL is 6.8kg en de bladlengte van de zaag is 40 centimeter.

McCulloch kettingzaag benzine CS 35S

De McCulloch CS 35S is een krachtige zaag geschikt voor zware klussen. De machine heeft een maximale snelheid van 9000 toeren per minuut.

De zwaardlengte van de machine is 35cm. Het apparaat is uitgerust met een soft start waardoor piekspanning voorkomen wordt. De ketting van de McCulloch CS 35S wordt automatisch gesmeerd en het brandstofreservoir van het apparaat heeft een inhoud van 250ml.

Einhell accu kettingzaag GE-LC 18

De Einhell GE-LC 18 werkt op een 18v Li-Ion accu waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het zagen. De machine beschikt over automatische kettingsmering, een ergonomische soft grip handgreep en een terugslagbescherming voor meer gebruiksgemak.

De Einhell GE-LC 18 valt binnen de Power-X-Change productlijn waardoor de accu van het apparaat uitwisselbaar is. Hierdoor kun je meerdere apparaten gebruiken met dezelfde accu.

Andere fabrikanten

Naast de fabrikanten Stihl, Makita, Bosch Husqvarna, McCulloch en Einhell zijn er nog meer fabrikanten die kettingzagen ontwikkelen. Hieronder vind je enkele andere fabrikanten op een rij inclusief een populair apparaat van de fabrikant:

  • DeWALT: DCM565N
  • Dolmar: PS32CTLC-35
  • Festool: IS 330 EB (zwaardzaag)
  • Milwaukee: M18 FCHS-0
  • Scheppach: CSP2540

Welke benzine voor een kettingzaag?

Niet in iedere benzinezaag gaat dezelfde soort benzine. Om er achter te komen welke benzine in jouw apparaat moet, is het aan te raden om de handleiding van het apparaat te raadplegen. Wanneer je de papieren handleiding niet meer tot je beschikking hebt, is het vrijwel altijd mogelijk om deze gratis online te downloaden op de website van de fabrikant.

Hoe vaak ketting van een kettingzaag slijpen?

Het is belangrijk om de ketting van een kettingzaag regelmatig te slijpen. Met een geslepen ketting kun je namelijk effectiever zagen. Wanneer je een benzine- of accuapparaat hebt, is het aan te raden om de ketting te slijpen op het moment dat de brandstoftank moet worden bijgevuld of de accu moet worden opgeladen.

Wanneer je een elektrisch apparaat hebt, is het aan te raden om de ketting om de zoveel zaaguren te slijpen. Het slijpen van de ketting doe je met behulp van een vijl.

Wat zijn de voordelen van een kettingzaag? En wat zijn de nadelen?

Er zijn 3 verschillende soorten kettingzagen op de markt namelijk benzine, accu en elektrische modellen. Hieronder vind je per model een voor- en een nadeel:

Benzine model
Voordeel: geschikt voor zware zaagklussen
Nadeel: maakt veel geluid

Accu model
Voordeel: veel bewegingsvrijheid
Nadeel: accu moet regelmatig opgeladen worden

Elektrisch model
Voordeel: maakt weinig geluid
Nadeel: niet geschikt voor zware zaagklussen

Waar een kettingzaag voordelig bestellen?

Het kopen van een nieuwe zaag kun je doen bij verschillende webshops. Denk bijvoorbeeld aan de webshops Toolmax, Toolstation, Amazon, Bol.com en Gereedschapcentrum. Al deze webshops hebben een groot assortiment waardoor er zeker geschikte modellen voor jouw klus verkrijgbaar zijn.

Conclusie

Een kettingzaag is een handig gereedschap voor mensen die in de tuin aan het klussen zijn. Met een kettingzaag is het mogelijk om hout te zagen. Het kopen van nieuw gereedschap is best een grote uitgave. Voordat je nieuw gereedschap bestelt, is het daarom slim om deze website te checken.

Hier staan namelijk de beste aanbiedingen op verschillende soorten gereedschap op een rij. Op deze pagina vind je een overzicht van de beste kettingzaag aanbiedingen van dit moment.

Is er momenteel een actuele Kettingzaag aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Kettingzaag aanbiedingen bij onder andere Amazon en bol.com. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Kettingzaag aanbieding?

Door gebruik te maken van een Kettingzaag kun je flink besparen op je favoriete item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Kettingzaag korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Kettingzaag aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.