Neo QLED tv aanbieding

Ben jij op zoek naar een goede Neo QLED tv aanbieding? Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de beste aanbiedingen op televisies uitgerust met de Neo QLED beeldtechniek. Daarnaast lees je meer over de voordelen van tv’s met Neo QLED en vind je meer informatie over de meest populaire modellen van dit moment.

Bekijk de beste Neo QLED tv aanbiedingen van dit moment

Pak een Neo QLED tv aanbieding

Het aanschaffen van een nieuwe televisie doe je uiteraard het beste wanneer je een goede aanbieding mee kan pakken. Doordat veel verschillende webshops Neo QLED tv’s aanbieden, loopt er vrijwel altijd wel ergens een goede aanbieding waardoor je flink wat geld kan besparen.

Om er voor te zorgen dat je niet zelf de prijzen van verschillende webshops met elkaar hoeft te vergelijken, worden op deze pagina de beste acties voor je verzameld en op een rij gezet.

Wat is Neo QLED?

Iedere tv is uitgerust met een bepaalde beeldtechniek. Er zijn verschillende soorten beeldtechnieken en de ene techniek zorgt voor beter beeld dan de ander. Neo QLED is de opvolger van QLED en deze techniek zorgt voor nog meer kijkplezier. De techniek combineert Quantum Matrix Technology met een Quantum Processor.

Dit houdt in dat het beeldscherm uit duizenden kleine LED lampjes bestaat die maar liefst 40 keer kleiner zijn dan de LED lampjes in normale LED televisies. Hierdoor is het beeld nog scherper en is er meer contrast zichtbaar.

Wat zijn de voordelen van Neo QLED?

Neo QLED heeft erg veel voordelen. De meest genoemde pluspunten van de nieuwe beeldtechniek zijn:

 • Contrasten nog duidelijker zichtbaar
 • Excellente beeldkwaliteit
 • Zowel donkere als lichte kleuren goed in beeld gebracht
 • Heldere beeldtint

Een Neo QLED smart tv aanbieding

Vrijwel alle televisies met Neo QLED zijn uitgerust met slimme functies en worden daarom smart tv’s genoemd. Met een smart tv kan je meer dan enkel televisieprogramma’s kijken. Een smart tv kan namelijk verbonden worden met het internet.

Daarnaast is het mogelijk om apps te downloaden en te gebruiken op slimme televisies. Hierdoor kan je bijvoorbeeld video’s kijken op YouTube, muziek streamen, films en series kijken op Netflix en nog veel meer.

Neo QLED Samsung tv QN95A (2021)

De Samsung QN95A is een populaire televisie uitgerust met de Neo QLED beeldtechniek. Het apparaat is verkrijgbaar met vijf verschillende afmetingen, van 50 tot 85 inch. De beeldkwaliteit van het apparaat is erg hoog.

De Samsung QN95A is een smart televisie. Hierdoor kan je met het apparaat niet enkel tv-kijken, maar ook op internet en apps zoals Netflix en Videoland gebruiken.

Samsung Neo QLED tv QN95A, de voordelen

De Samsung 55QN95A krijgt veel lovende reviews. De meest genoemde voordelen staan hieronder op een rij:

 • Mooi en compact design
 • Eenvoudige installatie en bediening
 • Goede beeld- en geluidskwaliteit
 • Verkrijgbaar in vijf verschillende afmetingen

Samsung QN85A (2021)

De Samsung QN85A is een gewilde televisie uitgerust met de Neo QLED beeldtechniek en met een Neo Al Quantum Processor 4K. Hierdoor is de beeldkwaliteit van de tv verbluffend. Het apparaat is verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen: 55 inch, 65 inch, 75 inch en 85 inch.

De geluidskwaliteit van de tv is erg goed, maar kan nog verbeterd worden door het apparaat te koppelen aan een soundbar. Verschillende webshops bieden de QN85A aan in combinatie met een soundbar.

Wat zijn de pluspunten van de Samsung QN85A?

Veel mensen zijn erg enthousiast over de Samsung QN85A. De meest genoemde pluspunten in reviews zijn:

 • Verkrijgbaar in 4 verschillende maten
 • Mogelijkheid om te koppelen aan een soundbar
 • Uitgerust met verschillende slimme functies
 • Eenvoudige aansluiting

Samsung QN800A (2021)

De Samsung QN800A is uitgerust met Neo QLED en een Neo AI Quantum Processor 8K waardoor het beeld kraakhelder is. Naast de goede beeldkwaliteit is ook de geluidskwaliteit erg goed.

Het apparaat is verkrijgbaar in 65 inch, 75 inch en 85 inch. De tv is makkelijk te bedienen en te instaleren. Prettig is het feit dat het apparaat is uitgerust met slimme functies waardoor de tv erg veelzijdig is.

De pluspunten van de QN800A op een rijtje:

De Samsung QN800A is erg populair. In reviews zijn de volgende voordelen vaak terug te lezen:

 • Goede beeld- en geluidskwaliteit
 • Uitgerust met slimme functies
 • Hoge verversingssnelheid waardoor het beeld niet schokt
 • Ultra dun beeldscherm

Welke tv kopen?

Een nieuwe televisie kiezen is vaak een hele klus. Er is namelijk ontzettend veel keuze. Allereest is het belangrijk om te bepalen hoe groot de televisie moet zijn. Wanneer je een keuze hebt gemaakt qua afmeting is het verstandig om te bepalen voor welke beeldkwaliteit je gaat. Vervolgens is het goed om jezelf af te vragen of je een smart tv wil waardoor je ook apps kan downloaden en gebruiken.

Tot slot is het van belang om te beslissen hoeveel geld je wil uitgeven aan je nieuwe televisie. Door antwoord te geven op deze vragen zullen er al flink wat modellen afvallen. Over de modellen die overblijven kan je reviews lezen en productinformatie opzoeken om uiteindelijk tot een besluit te komen.

Een tv Neo QLED online bestellen

Tegenwoordig bestellen veel mensen hun televisie online. Er zijn namelijk verschillende webshops die Neo QLED televisies aanbieden zoals Bol.com, PlatteTV, Coolblue, Amazon, BCC, Mediamarkt en Expert. Het online bestellen van een nieuwe televisie heeft veel voordelen. Ten eerste is er online veel meer informatie over de producten te vinden.

Daarnaast laten veel webshops de reviews van klanten zien waardoor je er achter kan komen hoe anderen het gebruik van een bepaald toestel ervaren. Tot slot bezorgen veel webshops bestellingen vanaf een bepaald bedrag gratis thuis.

Conclusie

Neo QLED televisies brengen kleuren en contrasten haarscherp in beeld. Het merk Samsung heeft verschillende televisies met de ultra scherpe beeldkwaliteit in het assortiment. De televisies van Samsung krijgen goede reviews en zijn daardoor erg populair.

Het kopen van een nieuwe televisie doe je uiteraard het beste wanneer er een goede aanbieding loopt. Het meepakken van de beste deal doe je door voor het bestellen deze pagina te checken. Op deze pagina worden namelijk de beste Neo QLED tv aanbiedingen verzameld en op een rij gezet.

Is er momenteel een actuele Neo QLED tv aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Neo QLED tv aanbiedingen bij onder andere Amazon en bol.com. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Neo QLED tv aanbieding?

Door gebruik te maken van een Neo QLED tv aanbieding kun flink besparen op je favoriete item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Neo QLED tv korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Neo QLED tv aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.