Nespresso Vertuo Cups aanbieding

Wil jij een goede Nespresso Vertuo cups aanbieding meepakken? Op deze pagina vind je alle lopende aanbiedingen op een rij zodat je nooit te veel betaald. Verder lees je wat het verschil is tussen Vertuo en originele Nespresso cups en in welke smaken de capsules verkrijgbaar zijn. Tot slot vind je meer informatie over de verkooppunten en staan er enkele tips op een rij om geld te kunnen besparen.

Bekijk de beste Nespresso Vertuo cups aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
42,99
35,50 Je bespaart: 7,49
Bekijk aanbieding

Capsule houder van metaal zwart en bamboe naturel | Geschikt voor koffie cups van Nespresso, Vertuo, Dolce Gusto aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
42,99
35,50
Bekijk

Shop Nespresso Vertuo cups bij onze winkelpartners

De beste aanbiedingen bij Amazon
De beste aanbiedingen op Bol.com

Disclaimer: Bij Consumenten-aanbieding vind je de beste aanbiedingen. Consumenten-aanbieding.nl is geen merkhouder van Nespresso. Samen met onze adverteerders en publishers halen wij op basis van aanbiedingen optimaal resultaat uit e-commerce.

Bestel een Nespresso Vertuo cups aanbieding

Nespresso Vertuo cups zijn regelmatig in de aanbieding waardoor het vaak mogelijk is om geld te besparen. Om je te helpen met het vinden van de beste actie van dit moment worden op deze pagina de beste actuele aanbiedingen verzameld.

Wat zijn Nespresso Vertuo cups?

Vertuo is het nieuwe koffiesysteem van het merk Nespresso. Net als met de originele cups van het merk zet je niet met behulp van koffiebonen een lekker bakje koffie, maar door middel van koffiecups. Met het nieuwe koffiesysteem is het mogelijk om grotere koppen koffie te zetten.

Dit komt onder andere omdat de capsules een stuk groter zijn dan de originele capsules van het merk. De grotere capsules zijn verkrijgbaar in 5 verschillende maten namelijk Alto (414ml), Signature (230ml), Gran Lungo (150ml), Double Espresso (80ml) en Espresso (40ml).

Welke smaken Nespresso Vertuo koffiecups zijn er?

De grotere cups van Nespresso zijn verkrijgbaar in diverse smaken verdeeld onder verschillende categorieën. De verschillende categorieën zijn ijskoffie, espresso, limited edition, koffie, barista creaties en craft brew. Hieronder staan de populairste smaken per categorie op een rij:

 • IJskoffie: Ice Forte, Tropical Coconut Flavour Over Ice
 • Espresso: Altissio, Double Espresso Chiaro, Toccanto, Voltesso, Double Espresso Dolce
 • Limited Edition: Forest Black Flavour, Amaha awe Uganda, Forest Almond Flavour
 • Koffie: Arondio, Inizio, Fortado, Solelio, Master Origin Mexico
 • Barista creaties: Hazelino Muffin, Bianco Forte, Vanilla Custard Pie
 • Craft Brew: Carafe pour-over Style Mild, Carafe pour-over Style

Wat is het verschil tussen Vertuo en Original?

Het verschil tussen Vertuo en Original is de afmeting van de cups. Originele Nespresso capsules zijn klein en langwerpig terwijl Vertuo capsules een stuk groter en platter zijn. Door de verschillende afmetingen kun je de kleine en grote cups niet in dezelfde koffieapparaten gebruiken.

De voordelen van Nespresso Vertuo capsules

Het nieuwe koffiesysteem van Nespresso is goed ontvangen. Veel mensen die gebruik maken van het koffiesysteem laten namelijk een positieve review achter. In de reviews zijn de volgende voordelen vaak terug te lezen:

 • Mogelijkheid om grotere hoeveelheden koffie te maken
 • Keuze uit veel verschillende lekkere smaken
 • Capsules zijn makkelijk in gebruik
 • Mogelijkheid om de capsules te recyclen
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Cafeïnevrije opties beschikbaar

Smaakt de koffie van Nespresso Vertuo cups lekkerder?

De kwaliteit van de koffie in Nespresso Vertuo capsules is vergelijkbaar met de kwaliteit van de koffie in de normale capsules van het merk. Sommige smaken zijn zelfs verkrijgbaar voor beide koffiesystemen.

Het verschil in prijs is daardoor enkel te verklaren door het verschil in de hoeveelheid koffie die een capsule bevat.

Waar kan je Nespresso Vertuo cups kopen?

Het kopen van Nespresso Vertuo capsules kun je doen in Nespresso Boutiques of via de officiële webshop van het merk. Het bestellen via de webshop is heel eenvoudig.

De webshop is namelijk overzichtelijk ingericht en het bestelproces verloopt soepel. Erg handig is de mogelijkheid om je bestelling te herhalen waardoor je met één klik hetzelfde kunt bestellen als de vorige keer.

Vertuo capsulehouder

Net als voor de originele cups zijn er ook voor de grote cups speciale capsulehouders verkrijgbaar. Met een capsulehouder is het mogelijk om al je capsules netjes op te bergen.

Er zijn houders verkrijgbaar met lade die je onder je koffiezetapparaat kunt plaatsen. Daarnaast zijn er ook rekjes te koop waar je je capsules in kunt schuiven. Het kopen van een cuphouder voor Vertuo cups kun je doen bij webshops zoals Amazon en Bol.com.

Tips om te besparen bij Nespresso

Wanneer je bestelt bij de officiële webshop van Nespresso kun je op verschillende manieren geld besparen:

#1. Neem een Nespresso abonnement om voordeliger te kunnen bestellen
#2. Bestel op Black Friday omdat er dan veel producten in de sale zijn
#3. Maak een account aan via de webshop om via de mail promoties en verassingen te ontvangen
#4. Kies de goedkope smaken, want sommige smaken zijn goedkoper dan andere smaken
#5. Maak een account aan via de webshop om gebruik te maken van gratis verzending

Is Nespresso Vertuo verkrijgbaar in de supermarkt?

Hoewel het mogelijk is om de originele cups van Nespresso te kopen in supermarkten zoals Albert Heijn en Jumbo verkopen de supermarkten de grote cups niet. Wellicht dat het assortiment nog uitgebreid wordt zodat het in de toekomst wel mogelijk is om de grote cups in de AH of Jumbo te kopen.

Welke Vertuo koffiemachines zijn er?

Er zijn verschillende soorten Vertuo Nespresso machines verkrijgbaar namelijk drie machines binnen de Next collectie en drie machines binnen de Plus collectie. De Next collectie bevat een standaard, premium en deluxe model en de Plus collectie bevat een standaard, round en deluxe round model.

De modellen uit de Next serie hebben een strak design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De modellen uit de Plus serie hebben een rond design en beschikken over een flexibel waterreservoir.

Kunnen Vertuo capsules gerecycled worden?

De Vertuo capsules kunnen net als de originele capsules van Nespresso gerecycled worden. Om je capsules te kunnen recyclen, voeg je bij je bestelling een gratis recyclezak toe.

Vervolgens deponeer je alle lege cups in de zak. Wanneer de zak vol is, kun je de zak afgeven bij een PostNL of DHL pakketpunt. Ook is het mogelijk om de zak af te leveren bij een Nespresso Boutique of je Picnic bezorger.

Conclusie

Het nieuwe koffiesysteem van Nespresso wint aan populariteit. Vooral de mogelijkheid om grotere koppen koffie te kunnen zetten, spreekt veel mensen aan. Wanneer je thuis een Vertuo koffiemachine hebt, is het noodzakelijk om de bijpassende capsules te bestellen om gebruik te kunnen maken van de machine.

Uiteraard bestel je nieuwe capsules het beste op het moment dat je een goede deal mee kunt pakken. Check daarom voordat je bestelt deze pagina, zodat je gebruik kunt maken van de beste Nespresso Vertuo cups aanbieding.

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele Nespresso Vertuo Cups aanbieding aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Nespresso Vertuo Cups aanbieding aanbiedingen bij onder andere Amazon, BCC, bol.com, Coolblue, Expert en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Nespresso Vertuo Cups aanbieding aanbieding?

Door gebruik te maken van een Nespresso Vertuo Cups aanbieding aanbieding kun je behoorlijk besparen op je favoriete Nespresso item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Nespresso Vertuo Cups aanbieding aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.