OLED tv aanbieding

Ben je op zoek naar een goede OLED tv aanbieding? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Hier worden namelijk de beste aanbiedingen op OLED televisies verzameld zodat je nooit te veel betaalt. Daarnaast worden er een aantal populaire modellen met een OLED beeldscherm uitgelicht en wordt het verschil uitgelegd tussen verschillende type beeldschermen. Hierdoor kan je de juiste keuze maken wanneer je een nieuwe tv gaat kopen.

Bekijk de beste OLED tv aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
1.529,-
1.467,- Je bespaart: 62,00
Bekijk aanbieding

LG B3 OLED65B33LA – 65 inch – 4K OLED – 2023 – Europees model aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
1.529,-
1.467,-
Bekijk
coolblue logo aanbieding
1.499,-
1.449,- Je bespaart: 50,00
Bekijk aanbieding

Philips 55OLED708/12 OLED 4K Ambilight-TV aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
1.499,-
1.449,-
Bekijk
bol logo aanbieding
1.089,-
999,- Je bespaart: 90,00
Bekijk aanbieding

Philips 42OLED808/12 – 42 inch – 4K OLED – 2023 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
1.089,-
999,-
Bekijk
bol logo aanbieding
1.499,-
1.369,- Je bespaart: 130,00
Bekijk aanbieding

Philips 55OLED848/12 – 55 inch – 4K OLED – 2023 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
1.499,-
1.369,-
Bekijk
bol logo aanbieding
2.199,-
2.149,- Je bespaart: 50,00
Bekijk aanbieding

LG G3 OLED65G36LA – 65 inch – 4K OLED evo – 2023 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
2.199,-
2.149,-
Bekijk
coolblue logo aanbieding
1.799,-
1.349,- Je bespaart: 450,00
Bekijk aanbieding

LG C3 OLED55C34LA – 55 inch – 4K OLED evo – 2023 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
1.799,-
1.349,-
Bekijk
coolblue logo aanbieding
1.699,-
1.499,- Je bespaart: 200,00
Bekijk aanbieding

Sony XR-42A90K – 42 inch – 4K OLED – 2022 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
1.699,-
1.499,-
Bekijk
bol logo aanbieding
999,-
896,30 Je bespaart: 102,70
Bekijk aanbieding

LG CS OLED55CS6LA – 55 inch – 4K OLED – 2022 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
999,-
896,30
Bekijk

Pak een OLED tv 55 inch aanbieding

De Philips 55OLED706 is een 55 inch tv uitgerust met een OLED beeldscherm. Hierdoor zie je alle kleuren natuurgetrouw met in het bijzonder de donkere scenes. Daarnaast beschikt het apparaat over Ambilight. Met Ambilight wordt de muur achter het apparaat ook verlicht waardoor er nog meer sfeer gecreëerd wordt.

Naast een goede beeldkwaliteit komt het apparaat ook op het gebied van het geluid niets tekort. Verder heeft de televisie een strak en compact design en beschikt het apparaat over een slimme P5 Gen5 processor waardoor je geen last hebt van beelden die niet vloeiend op elkaar overlopen.

Wat zijn de pluspunten van een Philips 55OLED706 tv?

De Philips 55OLED706 krijgt veel positieve reviews. De meest genoemde pluspunten van het apparaat zijn:

 • Goede beeld- en geluidskwaliteit
 • Uitgerust met Ambilight
 • Mooi design
 • Geen schokkerige beelden

OLED tv 65 inch aanbieding

De LG 65C16LA is een smart tv. Dit betekent dat je ook op internet kan met het apparaat en daardoor bijvoorbeeld apps zoals Netflix kan downloaden en kan kijken naar films en series. Door middel van het WebOS 6.0 besturingssysteem kan je eenvoudig switchen tussen live televisie en de smart functies.

Door de hoge kwaliteit van het beeldscherm van de 65C16LA kan je extra genieten van programma’s, films en series. Het apparaat is uitgerust met een a9 Gen4 processor waardoor beelden vloeiend op elkaar overlopen.

Voordeel LG 65C16LA

De LG OLED 65C16LA wordt erg gewaardeerd door degene die de televisie hebben gekocht. Over de volgende kenmerken van het apparaat zijn de gebruikers het meest enthousiast:

 • Slimme functies
 • Eenvoudig te bedienen
 • Uitgerust met een a9 Gen4 processor
 • Spraakherkenning

OLED tv 83 inch aanbieding

De Sony Bravia XR-83A90J is een 83 inch televisie wat inhoudt dat de beelddiagonaal 210 centimeter is. Doordat het scherm erg groot is, is de tv ook geschikt voor grote woonkamers. De ideale kijkafstand ligt tussen de 4 en 6 meter.

Met het apparaat kan je niet alleen tv kijken, maar ook films en series streamen en games spelen. Je kan het apparaat bedienen met een app, met de meegeleverde afstandsbediening of met je stem. De Sony Bravia XR-83A90J heeft een strak design waardoor het apparaat niet misstaat in de kamer.

De voordelen van een Sony Bravia XR-83A90J op een rijtje

De Sony Bravia XR-83A90J krijgt veel goede reviews. In de reviews zijn de volgende zaken vaak terug te lezen:

 • Groot beeldscherm
 • Ook geschikt voor grote woonkamers
 • Beschikt over slimme functies
 • Bedienbaar op verschillende manieren

Wat is het verschil tussen OLED en QLED?

Naast tv’s met OLED beeldschermen zijn er ook tv’s met QLED beeldschermen. Allebei de soorten beeldschermen zijn van hoge kwaliteit. De beeldkwaliteit van het ene type is niet per sé beter te noemen dan het andere type. Toch zijn beide technieken niet hetzelfde.

OLED televisies brengen donkere scenes en zwarttinten het beste in beeld. QLED televisies brengen heldere kleuren daarentegen het beste in beeld. Qua prijs en duurzaamheid verschillen de beide soorten technieken niet veel van elkaar.

Het verschil tussen LED en OLED

Het verschil tussen LED beeldschermen en OLED beeldschermen is vrij groot. De kleuren op een OLED televisie worden vrij natuurgetrouw in beeld gebracht. In vergelijking met de nieuwe techniek is de weergave van kleuren op LED beeldschermen een stuk minder goed. Ook wanneer je niet recht voor de tv zit, wil je prettig beeld hebben.

OLED beeldschermen hebben de beste kijkhoek. Qua prijs is er een vrij groot verschil tussen televisies met LED en OLED. LED beeldschermen zijn namelijk aanzienlijk goedkoper.

Een aanbieding OLED tv meepakken

Er zijn een aantal manieren waarop je aanbiedingen mee kan pakken waardoor je geld kan besparen:

# 1. Meld jezelf aan voor de (online) nieuwsbrief van webshops om acties in je mailbox te ontvangen
# 2. Hou deze pagina in de gaten omdat hier de beste aanbiedingen worden verzameld
# 3. Koop je tv op Black Friday omdat er dan veel korting op apparatuur gegeven wordt

Waar een nieuwe tv kopen?

Een nieuwe tv kopen kan je doen bij verschillende webshops. Een aantal bekende webshops waar je terecht kan voor een nieuwe OLED-tv zijn Bol.com, Mediamarkt, BCC, Coolblue, Amazon en Expert. Al deze aanbieders hebben een groot aanbod op het gebied van televisies. Je vindt in de verschillende webshops apparaten in allerlei formaten en met diverse designs.

Ook op het gebied van de beeld- en geluidskwaliteit is het aanbod ruim. Tot slot zijn er veel verschillende merken vertegenwoordigd op de verschillende webshops.

Aanbieder Mediamarkt

Of je nu op zoek bent naar een 4K tv, een Smart tv of een televisie met een OLED beeldscherm je bent bij Mediamarkt.nl op het juiste adres. Het voordeel van bestellen bij Mediamarkt is dat je geregeld op voordelige wijze kan bestellen. Zo zijn er bijvoorbeeld vaak televisies in de Mediamarkt outlet verkrijgbaar.

Ook zijn er vrijwel wekelijks mega deals waarmee je veel geld kan besparen. Tot slot zijn kan je soms gebruik maken van cashback deals waardoor je een deel van het aankoopbedrag terug krijgt.

Conclusie

Televisie kijken met een OLED tv is erg prettig omdat de beeldkwaliteit verbluffend is. vooral donkere scenes worden extreem nauwkeurig in beeld gebracht. OLED televisies zijn verkrijgbaar van diverse merken zoals de merken Samsung, Philips en LG. Het kopen van een nieuwe beeldbuis kan je doen bij verschillende webshops zoals Mediamarkt, Expert en BCC. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe OLED tv is het verstandig om verschillende tv aanbiedingen met elkaar te vergelijken zodat je niet te veel betaalt. Om je te helpen met het vinden van de laagste prijs worden op deze pagina de beste OLED tv aanbiedingen verzameld.

Is er momenteel een actuele OLED tv aanbieding?

Momenteel zijn er diverse OLED tv aanbiedingen bij onder andere Amazon en bol.com. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een tv aanbieding?

Door gebruik te maken van een OLED tv aanbieding kun flink besparen op je favoriete item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste tv korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele tv aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.