Originele Nespresso Cups aanbieding

Een goede originele Nespresso cups aanbieding meepakken? Op deze pagina staan de beste aanbiedingen van dit moment overzichtelijk op een rij. Verder lees je meer over onder andere de verschillende smaken waarin de capsules verkrijgbaar zijn en het verschil tussen de originele en Vertuo capsules. Tot slot staan de voordeligste aanbieders van Nespresso op een rij. 

Bekijk de beste originele Nespresso Cups aanbiedingen van dit moment

Helaas geen aanbiedingen gevonden op dit moment...

Disclaimer: Bij Consumenten-aanbieding vind je de beste aanbiedingen. Consumenten-aanbieding.nl is geen merkhouder van Nespresso. Samen met onze adverteerders en publishers halen wij op basis van aanbiedingen optimaal resultaat uit e-commerce.

Pak een Originele Nespresso cups aanbieding

Door gebruik te maken van een goede actie kun je flink wat voordeel behalen. Het vinden van de laagste prijs is best lastig doordat er veel verschillende webshops zijn die de cups verkopen.

Het vergelijken van de prijzen van alle aanbieders kost namelijk veel tijd. Gelukkig kun je op deze pagina terecht voor een actueel overzicht van de beste deals.

Originele Nespresso koffiecups

De originele Nespresso koffiecups kenmerken zich door het kleine formaat. De capsules zijn heel eenvoudig te gebruiken en verkrijgbaar in veel verschillende lekkere smaken.

De capsules zijn gemaakt van aluminium. Het materiaal aluminium is 100 procent luchtdicht zodat de kwaliteit van de koffie intact blijft.

Welke Nespresso apparaten zijn geschikt voor originele cups?

Koffiecapsules zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Naast het merk Nespresso biedt bijvoorbeeld ook het merk Dolce Gusto koffiecapsules aan.

De capsules van Dolce Gusto hebben een grotere afmeting in vergelijking met de originele cups van Nespresso. Doordat er capsules op de markt zijn in verschillende maten is het belangrijk om in de gebruiksaanwijzing van je koffiemachine te lezen welke capsules geschikt zijn voor jouw machine.

Welke smaken originele Nespresso cups zijn er?

Nespresso capsules zijn verkrijgbaar in super veel verschillende smaken. Hieronder staan enkele populaire smaken op een rij:

 • Paris Espresso: evenwichtige smaak met ondertonen van citrus en graan
 • Chiaro: milde smaak met ondertonen van karamel
 • Ispirazione Firenze Arpeggio: intense smaak met ondertonen van cacao
 • Cocoa Truffle: harmonieuze smaak met ondertonen van cacao, graan en mout
 • Ispirazione Roma: romige smaak met ondertonen van hout
 • Vanilla Éclair: gebalanceerde smaak met ondertonen van mout, vanille en graani>

Welke merken bieden de originele Nespresso cups aan?

Nespresso werkt samen met verschillende merken zoals L’Or, Illy, Douwe Egberts en Starbucks. De cups van deze merken hebben dezelfde afmeting als de originele cups van het merk. Vooral de L’Or en Starbucks capsules zijn erg populair en verkrijgbaar in verschillende heerlijke smaken.

De drie populairste smaken van L’Or zijn Espresso Profondo, Forza en Espresso Ristretto. De drie populairste smaken van Starbucks zijn Pike Place Roast, Blonde Roast en Italian Style Roast.

Originele cups versus Vertuo cups

Naast de originele capsules biedt het merk Nespresso sinds kort ook Vertuo capsules aan. Vertuo capsules hebben een grotere afmeting en zijn daardoor enkel geschikt voor Vertuo koffiemachines.

Met Vertuo koffiemachines is het mogelijk om grotere koppen koffie te zetten. Vertuo capsules zijn verkrijgbaar in 6 verschillende maten namelijk in de maten Espresso (40ml), Double Espresso (80ml), Gran Lungo (150ml), Mug (230ml), Alto (414ml) en Carafe (535ml).

Originele Nespresso cups: de voordelen

Het Nespresso systeem is erg populair en wordt door veel koffieliefhebbers gebruikt. Hieronder staan de meest genoemde voordelen in de reviews op een rij:

 • Groot assortiment qua verschillende smaken
 • Samenwerkingen met andere merken zoals L’Or, Illy, Douwe Egberts en Starbucks
 • Makkelijk in gebruik
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Waar kan je originele Nespresso cups kopen?

Het kopen van Nespresso capsules kun je doen in de supermarkten Albert Heijn en Jumbo. Zowel AH als Jumbo hebben veel verschillende smaken in het assortiment waardoor er veel keuze is. In de supermarkt zijn meestal enkel de standaardverpakkingen verkrijgbaar waarbij er 10 cups in één verpakking zitten.

Waar kan je originele Nespresso cups bestellen?

Naast het kopen van koffiecapsules in de supermarkt is het ook mogelijk om de capsules online te bestellen. Enkele webshops waar je terecht kunt zijn Amazon, Bol.com en Koffievoordeel.

Het voordeel van online bestellen, is dat het online vaker mogelijk is om een goede deal mee te pakken. Ook zijn er online meer grootverpakkingen verkrijgbaar waardoor je minder betaald per capsule.

Waar Nespresso cups inleveren?

Tegenwoordig is het mogelijk om lege Nespresso cups in te leveren. De lege capsules zullen dan gereinigd en opnieuw gevuld worden. Het inleveren van capsules kan op vier verschillende locaties, namelijk bij een:

 • PostNL pakketpunt
 • DHL pakketpunt
 • Picnic bezorger
 • Nespresso Boutique

Waar zijn de originele Nespresso cups het goedkoopst?

Goedkoop koffiecups bestellen is natuurlijk prettig voor de portemonnee. Vooral wanneer je veel koffie per dag drinkt, is het aan te raden om voor het bestellen altijd te checken of er ergens een goede actie loopt waar je gebruik van kunt maken.

Waar je de originele capsules het goedkoopst kunt bestellen, verschilt per moment. Het ligt er namelijk aan welke webshop op het moment van bestellen de beste aanbieding heeft. De voordeligste aanbieders van dit moment vind je terug op deze pagina.

Geld besparen op cups: 5 tips

#1. Bestel meerdere verpakkingen wanneer je er een goede actie loopt
#2. Check regelmatig deze pagina voor een overzicht van alle lopende aanbiedingen
#3. Bestel op Black Friday om goede deals mee te pakken
#4. Hou de social media pagina’s van webshops in de gaten om altijd op de hoogte te zijn van de laatste deals
#5. Ga voor een grootverpakking om minder te betalen per capsule

Cup houder

Cups worden meestal geleverd in een kartonnen verpakking. Vooral wanneer je veel verschillende verpakkingen met capsules in huis hebt, is het niet prettig om deze allemaal uit te stallen op het aanrecht.

Daarom zijn er speciale cup houders ontwikkeld waardoor je al je capsules op en nette manier kunt bewaren. Er zijn verschillende soorten cup houders verkrijgbaar zoals een lade of een draaiend rekje.

Conclusie

De originele capsules van Nespresso zijn verkrijgbaar in veel verschillende heerlijke smaken. De capsules zijn makkelijk in gebruik en geschikt voor de meeste Nespresso apparaten.

Het kopen van koffiecapsules doe je het goedkoopst op het moment dat je een goede actie mee kunt pakken. Om er voor te zorgen dat je nooit te veel betaald, staan op deze pagina de beste originele Nespresso cups aanbiedingen op een rij.

Dit zijn enkele hardlopers

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele Originele Nespresso Cups aanbieding aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Originele Nespresso Cups aanbieding aanbiedingen bij onder andere Amazon, BCC, bol.com, Coolblue, Expert en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Originele Nespresso Cups aanbieding aanbieding?

Door gebruik te maken van een Originele Nespresso Cups aanbieding aanbieding kun je behoorlijk besparen op je favoriete Nespresso item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Originele Nespresso Cups aanbieding aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.