Over Consumenten-aanbieding.nl

Bij Consumenten-aanbieding.nl zijn Davy en Frans experts in het vinden van de beste aanbiedingen en deals voor jou. Sinds 2023 verzamelen Davy van der Steijn en Frans van de Wiel dagelijks de beste aanbiedingen en deals van diverse webshops om jou te helpen besparen. Op deze manier wordt online shoppen nog veel leuker!

Zo helpen we je geld te besparen

Wij werken met veel plezier om elke bezoeker de beste shopervaring te geven. Dankzij samenwerkingen met uiteenlopende webshops, bieden we je dagelijks de beste aanbiedingen en deals aan.

We checken dagelijks de nieuwste aanbiedingen en plaats deze op de website. Wij breiden ons aanbod aan retailers met regelmaat uit, zodat je een ruimte keuze hebt aan webshops waarbij je een aanbieding kunt scoren. Van webshops voor elektronica, kleding tot gereedschap; jouw favoriete webshop zit daar vast bij.

Daarnaast ontdek je nog meer manieren om geld te besparen via onze bespaartips. Hier plaatsen wij regelmatig nieuwe artikelen over diverse onderwerpen met tips om geld te besparen.

Hoe we geld verdienen?

In de meeste gevallen krijgen we een kleine commissie van merken wanneer iemand een bestelling plaatst via een aanbieding op onze website. Wij zorgen altijd voor de beste aanbiedingen van de winkels waar we mee samenwerken. Dankzij heb hebben we regelmatig hele interessante aanbiedingen op onze pagina’s.

Wij zoeken naar contant die we op onze pagina’s kunnen plaatsen en waarmee we geld verdienen. Zo vinden we bespaarmogelijkheden in bijvoorbeeld nieuwsbrieven, via social media en op de websites van de retailers. We checken dagelijks de aanbiedingen, zodat de pagina’s alleen actuele aanbiedingen bevatten.

Waar staan wij voor?

Altijd échte aanbiedingen

Wij nemen eventuele misleiding uit aanbiedingen en presenteren jou alleen aanbiedingen met de werkelijke korting.  Op die manier weet je precies waar je aan toe bent.

Elke dag actuele prijzen

Dankzij onze slimme automatisering worden de prijzen bij winkels regelmatig gecontroleerd, meerdere keren per dag. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat onze getoonde prijzen up-to-date zijn.

Een compleet overzicht

Elke dag worden de prijzen bij winkels regelmatig gecontroleerd, zelfs meerdere malen per dag. Op deze manier zorgen we ervoor dat de getoonde prijzen altijd actueel zijn en niet achterlopen.

Nieuwsbrief

Regelmatig verzenden wij een nieuwsbrief met de meest interessante aanbiedingen die op dat moment beschikbaar zijn. Het is geheel kosteloos om je op deze nieuwsbrief te abonneren én je kunt op ieder gewenst moment weer afmelden. Echter, we kunnen ons nauwelijks voorstellen dat je dit laatste zou willen doen! Het is dus zeker de moeite waard om je te abonneren!

Social media

Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, sales en deals, raden wij je ten zeerste aan om ons te volgen op verschillende sociale media kanalen. Op onze Facebook- en Instagram-pagina plaatsen wij regelmatig de meest aantrekkelijke en beste kortingen. Op deze manier ben jij de eerste die profiteert van de geweldige deals die wij aanbieden.

Samenwerking met winkel-retailers

Op dit moment werken wij samen met onderstaande winkels-retailers, waarvan overal op onze website aanbiedingen te vinden zijn:

Amazon
Bol.
Blokker
Coolblue
EP
Expert
Gereedschapcentrum
Koffievoordeel
Mediamarkt
Wehkamp

Consumenten-aanbieding.nl

Onderdeel van SW Commerce
Emanuel van der Venstraat 3
5246 CS Rosmalen

Kvk nummer: 69680000

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen over onze website?

Bekijk dan de veelgestelde vragen pagina of neem contact met ons op