Philips scheerapparaat aanbieding

Op zoek naar een goede Philips scheerapparaat aanbieding? Op deze pagina vind je de beste aanbiedingen van dit moment waardoor je nooit te veel betaalt. Daarnaast lees je alles over enkele populaire modellen en accessoires van het merk.

Ook geven we je een aantal nuttige tips om zo voordelig mogelijk een nieuw scheerapparaat te kopen en lees je waar je dat het beste kan doen. 

Bekijk de beste Philips scheerapparaat aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
69,-
67,- Je bespaart: 2,00
Bekijk aanbieding

Elektrisch Scheerapparaat Philips Series 1000 S1231/41 Powertouch aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
69,-
67,-
Bekijk
bol logo aanbieding
79,-
73,15 Je bespaart: 5,85
Bekijk aanbieding

Philips Shaver Series 3000 S3231/52 – Scheerapparaat – Zwart aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
79,-
73,15
Bekijk
bol logo aanbieding
192,49
168,- Je bespaart: 24,49
Bekijk aanbieding

Philips Shaver Series 8000 S8696/35 – Scheerapparaat mannen aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
192,49
168,-
Bekijk
bol logo aanbieding
49,99
46,48 Je bespaart: 3,51
Bekijk aanbieding

Philips Shaver Series 3000X – X3003/00 – Scheerapparaat Voor Mannen – Blauw aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
49,99
46,48
Bekijk
bol logo aanbieding
218,95
216,95 Je bespaart: 2,00
Bekijk aanbieding

Philips SHAVER Series 7000 Elektrisch scheerapparaat + Philips OneBlade QP2520/30 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
218,95
216,95
Bekijk
blokker logo aanbieding
49,99
47,50 Je bespaart: 2,49
Bekijk aanbieding

Philips OneBlade QP2730/20 – Hybride Styler – Scheerapparaat aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
49,99
47,50
Bekijk
bol logo aanbieding
39,99
29,99 Je bespaart: 10,00
Bekijk aanbieding

Philips OneBlade Original Face QP2724/30 – Trimmer, scheerapparaat en styler in 1 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
39,99
29,99
Bekijk
bol logo aanbieding
44,99
34,95 Je bespaart: 10,04
Bekijk aanbieding

Philips OneBlade QP2520/20 – Trimmer, scheerapparaat en styler aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
44,99
34,95
Bekijk
bol logo aanbieding
18,50
16,50 Je bespaart: 2,00
Bekijk aanbieding

Luxe reisetui voor o.a. de Philips OneBlade (QP25xx + QP26xx serie, QP2520/xx, QP2530/xx, QP2630/xx), hoesje etui opbergen, EVA hard case hoes voor scheerapparaat / baardtrimmer tasje aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
18,50
16,50
Bekijk
bol logo aanbieding
87,-
78,30 Je bespaart: 8,70
Bekijk aanbieding

Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6651/30 – Trimmer, scheerapparaat en styler aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
87,-
78,30
Bekijk
bol logo aanbieding
58,49
55,24 Je bespaart: 3,25
Bekijk aanbieding

Philips OneBlade Pro 360 Face + Body QP6541/15 – Trimmer, scheerapparaat en styler aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
58,49
55,24
Bekijk
bol logo aanbieding
329,99
279,99 Je bespaart: 50,00
Bekijk aanbieding

Philips Shaver S9000 Prestige SP9820/12 – Scheerapparaat aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
329,99
279,99
Bekijk

Aanbieding Philips Scheerapparaat

Wanneer je van plan bent om een nieuw scheerapparaat te kopen, ben je bij het merk Philips aan het juiste adres. Het merk heeft namelijk erg veel ervaring op het gebied van scheren en trimmen.

De jarenlange ervaring merk je terug in de kwaliteit van de producten. Uiteraard wil je je apparaat zo voordelig mogelijk aanschaffen. Daarom sommen we hier de beste aanbiedingen van dit moment voor je op.

Scheerapparaat Philips 9000 Aanbieding

In de Philips series 9000 zitten verschillende moderne modellen. De meeste apparaten zijn namelijk uitgerust met een digitaal display waarmee je de resterende batterijduur in de gaten kan houden.

Alle modellen in de series 9000 zijn zowel nat als droog te gebruiken. In de serie zitten modellen voor mannen met een lichte, gemiddelde of zware baardgroei. Ook zijn de apparaten geschikt voor mannen met een gevoelige huid waardoor er voor iedere man wel een geschikt apparaat is.

Hoewel de apparaten in de serie op sommige vlakken van elkaar verschillen zijn er ook overeenkomsten. Alle apparaten hebben namelijk een chic design en een moderne uitstraling.

Scheerapparaat Philips 7000 Aanbieding

De series 7000 bestaat uit verschillende kwalitatief goede scheerapparaten. De serie beschikt over apparaten met verschillende scheersystemen namelijk het kopsysteem en het bladsysteem.

Apparaten uitgerust met het kopsysteem hebben boven op het apparaat een roterende kop met mesjes die allerlei verschillende kanten opstaan. Apparaten uitgerust met het bladsysteem hebben boven op het apparaat één of meerdere rechte mesjes.

Het verschil tussen beide systemen is dat je met het kopsysteem kan scheren door roterende bewegingen te maken en met het bladsysteem kan scheren door rechte bewegingen te maken.

Philips One Blade

Philips One Blade is een scheerapparaat waarmee je meer kan dan alleen het afscheren van je baard. Het apparaat heeft namelijk ook een trimfunctie en is daardoor ook geschikt om als trimmer gebruikt te worden.

Daarnaast kan je met het apparaat naast je baard ook ander lichaamshaar scheren. De Philips One Blade is zowel droog als nat te gebruiken. Het apparaat wordt geleverd met een handig etuitje waar je het apparaat veilig in op kan bergen. Prettig is het digitale display waar je in één oogopslag de huidige batterijduur kan aflezen.

Beste scheerapparaat van het merk Philips

Het merk Philips biedt veel verschillende producten aan. Hoewel al deze producten anders zijn, hebben ze met elkaar gemeen dat ze allemaal van hoge kwaliteit zijn. Daarom zijn alle scheerapparaten van Philips kwalitatief goed.

Dit betekent echter niet dat elk apparaat geschikt is voor jou. Het beste scheerapparaat is daarom niet een universeel gegeven, maar totaal afhankelijk van de persoon. Wanneer je een scheerapparaat koopt, is het belangrijk om goed te kijken naar het scheersysteem, het type baardgroei, de accessoires, enzovoorts.

Welk scheerapparaat past bij mij?

Allereest is het belangrijk om erachter te komen welk type baardgroei je hebt. Heb je een milde, gemiddelde of zware baardgroei? Het verschil tussen de drie verschillende soorten baardgroei zit hem in hoe zacht of hard de haren zijn, of de haargroei gelijkmatig verloopt, in welke richting de baard groeit en op welke plaatsen de baardgroei aanwezig is.

Wanneer je dit weet kan je bepalen of je beter kan gaan voor apparaat met een kopsysteem of een bladsysteem. Daarnaast is het ook belangrijk om te bepalen hoe uitgebreid je wil dat het apparaat is. Wil je bijvoorbeeld een apparaat met of zonder trimfunctie, een elektrisch of handmatig apparaat en vind je het prettig om van bepaalde accessoires gebruik te kunnen maken?

Om erachter te komen welk apparaat bij je past is het dus goed om te kijken naar jouw type baardgroei en je persoonlijke wensen.

Een scheerapparaat Philips aanbieding meepakken

Er zijn een aantal dingen die je kan doen om zo voordelig mogelijk een nieuw scheerapparaat te kopen. Hieronder staan een aantal handige tips:

  • Bespaar door je apparaat te bestellen op een stunt-dag zoals Black Friday
  • Meld je aan voor nieuwsbrieven om op de hoogte te zijn van de beste deals
  • Hou deze pagina in de gaten om nooit een aanbieding te missen
  • Kijk of er tweede kans items beschikbaar zijn om geld te besparen

Scheerapparaat accessoires

Wanneer je een scheerapparaat koopt, krijg je er vaak verschillende accessoires bij zoals een bewaarhoes, een oplader en extra mesjes. Accessoires zijn ook los verkrijgbaar wanneer deze niet standaard bij het scheerapparaat zitten.

Wanneer je een accessoire los koopt, let er dan altijd op dat het accessoire geschikt is voor jouw apparaat. Anders zit je wellicht opgescheept met een accessoire die alleen geschikt is voor apparaten van een ander merk zoals Braun of Gillette Venus.

Aanbieders scheerapparaten Philips

Een scheerapparaat van Philips kopen kan je doen bij verschillende webshops. Een aantal bekende en betrouwbare webshops waar je terecht kan zijn Mediamarkt, BCC, Coolblue, Bol.com, Amazon en Expert.

Veel van deze webshops bezorgen bestellingen vanaf een bepaald bedrag gratis en leveren snel. Online bestellen is tegenwoordig erg eenvoudig omdat veel webshops uitgebreide productpagina’s hebben inclusief reviews, video’s en foto’s.

Ook zijn veel webshops uitgerust met een vergelijkingstool waardoor je heel eenvoudig verschillende apparaten kan vergelijken.

Conclusie

Het merk Philips heeft veel verschillende apparaten in het assortiment waarmee je je baard kan trimmen en scheren. Het is daarom verstandig om goed uit te zoeken welk model het meest geschikt is voor jou.

Het kopen van een Philips scheerapparaat kan je doen bij verschillende webshops zoals bijvoorbeeld Mediamarkt en BCC. Het aanschaffen van een nieuw apparaat doe je het beste wanneer er een goede aanbieding is.

Vergeet daarom niet om de beste aanbiedingen van dit moment bovenaan deze pagina te checken om geld te kunnen besparen.

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele Philips scheerapparaat aanbieding?

Momenteel zijn er diverse scheerapparaat aanbiedingen bij onder andere Amazon, bol.com, Coolblue en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een scheerapparaat aanbieding?

Door gebruik te maken van een scheerapparaat aanbieding kun flink besparen op je favoriete wasmiddel. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste scheerapparaat korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele scheerapparaat aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.