Philips SpeedPro aanbieding

Op zoek naar de beste Philips SpeedPro aanbieding? Op deze pagina vind je de beste acties op de steel stofzuigers van het merk Philips op een rij. Daarnaast vind je meer informatie over de verschillende modellen van het merk en staan de voordelen van de apparaten op een rij. Tot slot worden de voordeligste aanbieders en een aantal tips om geld te besparen gedeeld.

Bekijk de beste Philips SpeedPro aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
150,-
148,- Je bespaart: 2,00
Bekijk aanbieding

Philips SpeedPro FC6722/01 – Steelstofzuiger aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
150,-
148,-
Bekijk
bol logo aanbieding
319,95
313,30 Je bespaart: 6,65
Bekijk aanbieding

Philips SpeedPro Aqua FC6729/01 – Steelstofzuiger – Met dweilfunctie aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
319,95
313,30
Bekijk
bol logo aanbieding
299,99
259,- Je bespaart: 40,99
Bekijk aanbieding

Philips SpeedPro Max XC7042/01 – Steelstofzuiger aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
299,99
259,-
Bekijk
bol logo aanbieding
147,95
131,99 Je bespaart: 15,96
Bekijk aanbieding

Philips SpeedPro FC6723/01 – Steelstofzuiger aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
147,95
131,99
Bekijk

Pak een Philips SpeedPro aanbieding

De huishoudelijke apparaten van het merk Philips worden aangeboden door veel verschillende winkels en webshops. Daarom is het vaak het geval dat er meerdere aanbiedingen tegelijkertijd lopen.

Wanneer je zelf alle prijzen en aanbiedingen van verschillende aanbieders met elkaar moet vergelijken, kost dit best wat tijd. Om het je makkelijker te maken, vind je op deze pagina een actueel overzicht van de beste acties.

Philips SpeedPro Aqua

De Philips SpeedPro Aqua is een krachtige snoerloze steel stofzuiger. Het apparaat is eenvoudig om te bouwen naar een dweil en kruimeldief. De SpeedPro Aqua is uitgerust met een Power Cyclone 7 motor waardoor je 50 minuten lang achter elkaar kan stofzuigen zonder de batterij tussentijds op te hoeven laden. Wanneer je het apparaat aanschaft, krijg je verschillende opzetstukken meegeleverd.

Philips SpeedPro Max 7000

De Philips SpeedPro Max series 7000 is uitgerust met een unieke zuigmond. De zuigmond heeft namelijk een 360 graden zuigmogelijkheid en led verlichting. Door de 360 graden zuigmogelijkheid kan je naast voorwaarts ook zijwaarts en achterwaarts stofzuigen.

Het mondstuk met ledverlichting zorgt er voor dat je ook donkere plekken stofvrij kan maken. Het apparaat wordt geleverd met verschillende borstels voor verschillende ondergronden.

Philips SpeedPro Max 8000

De Philips SpeedPro Max 8000 series is uitgerust met een krachtige Power Blade motor. Het apparaat heeft drie verschillende standen namelijk een normale stand, turbostand en ECO-stand. Met de ECO-stand kan je duurzaam stofzuigen.

Handig is dat de steel stofzuiger geschikt is voor mensen met huisdieren doordat er een speciale miniborstel wordt meegeleverd waarmee haren goed kunnen worden opgezogen. Het totale gewicht van het apparaat is 2.7 kilogram.

Philips SpeedPro max 7000 vs 8000

Het is zeker niet gek wanneer je twijfelt tussen de Philips Speedpro series 7000 en 8000. Beide modellen zijn namelijk prettig in gebruik en bieden goede resultaten. Hieronder vind je een opsomming van de belangrijkste verschillen:

  • De zuigkracht van de 8000 series is krachtiger
  • Met de 8000 series kan je langer zuigen zonder tussentijds de batterij op te hoeven laden
  • De 7000 series is verkrijgbaar in de kleuren rood, zilver en zwart en de 8000 series is verkrijgbaar in de kleuren blauw en zwart

Philips SpeedPro FC6723

De FC6723 valt binnen de 5000 series van Philips. Het apparaat is uitgerust met ledverlichting en een 180 graden mondstuk. Het apparaat heeft twee verschillende standen en wordt geleverd met verschillende accessoires.

Door de meegeleverde accessoires kan je ook op plekken stofzuigen die moeilijk te bereiken zijn. Je kan met het apparaat 30 minuten achter elkaar stofzuigen zonder tussentijds de batterij op te hoeven laden.

Philips Speedpro FC6727

Met de FC6727 kan je maximaal 40 reinigen zonder tussentijds de batterij op te hoeven laden. Doordat het apparaat geleverd wordt met een 180 graden mondstuk zuigt het apparaat ook via de zijkanten stof op in plaats van enkel via de voorkant.

Doordat de steelstof zuiger met een speciale borstel makkelijk om te bouwen is tot een kruimeldief kan het apparaat met recht een 2-in-1 zuiger genoemd worden. De FC6727 heeft een geïntegreerde anti-allergie filter waardoor het apparaat ideaal is voor mensen met een stofallergie.

Wat zijn de voordelen van een Philips SpeedPro?

Veel mensen laten een review achter nadat ze een nieuwe stofzuiger hebben besteld. Door de reviews te lezen kom je er achter wat de voordelen van een bepaald model zijn. De meest genoemde voordelen over de SpeedPro steel stofzuigers vind je hieronder op een rij:

  • Meer bewegingsvrijheid doordat de apparaten snoerloos zijn
  • De hoge zuigkracht zorgt er voor dat de apparaten goede resultaten bieden
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Makkelijk in gebruik
  • Regelmatig in de aanbieding verkrijgbaar

Philips Speedpro waar te koop?

De Philips SpeedPro steel stofzuigers zijn online bij veel verschillende aanbieders verkrijgbaar. Een aantal bekende webshops waar je de apparaten kan kopen zijn Coolblue, Mediamarkt, Amazon en Bol.com.

Een voordeel van online bestellen is dat de meeste webshops super veel informatie presenteren bij ieder product. Daardoor kan je een betere beslissing nemen en is de kans groter dat het apparaat naar wens is. Een ander voordeel van online bestellen is dat veel webshops gratis thuisbezorgen waardoor je de deur niet uit hoeft om een nieuwe stofzuiger te kopen.

5 tips om geld te besparen op een nieuwe stofzuiger

De aanschaf van een nieuwe stofzuiger kost meestal veel geld. Daarom is het mooi meegenomen wanneer je een goede actie mee kan pakken om op die manier geld te kunnen besparen. Een aantal handige tips waarmee je flink goedkoper uit kan zijn, staan hieronder op een rij:

#1. Kijk of er een refurbished apparaat verkrijgbaar is, want deze worden aangeboden voor een lagere prijs dan de originele verkoopprijs
#2. Bestel nieuwe apparatuur op Black Friday omdat er dan door veel webshops gestunt wordt met aanbiedingen
#3. Meld jezelf aan voor de online nieuwsbrief waardoor je persoonlijke acties kan ontvangen
#4. Hou deze pagina in de gaten voor een overzicht van de beste deals
#5. Kijk op de sale of outlet pagina van webshops of er nog leuke koopjes zijn

Conclusie

De steel stofzuigers van Philips worden erg gewaardeerd. Het merk heeft veel verschillende soorten modellen in het assortiment waardoor er altijd wel een geschikt model voor jou te vinden is. Het aanschaffen van een nieuwe stofzuiger kan je doen bij veel verschillende webshops en doe je natuurlijk het beste wanneer je een goede actie mee kan pakken.

Om het vinden van een scherpe deal makkelijker te maken, vind je op deze pagina een overzicht van de beste Philips Speedpro aanbiedingen van dit moment.

Veel gestelde vragen:

Is er momenteel een actuele Philips SpeedPro aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Philips SpeedPro aanbiedingen bij onder andere Amazon, BCC, bol.com, Coolblue, Expert en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Philips SpeedPro aanbieding?

Door gebruik te maken van een Philips SpeedPro aanbieding kun je gemiddeld €25,- besparen op je favoriete Philips item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.