QLED tv aanbieding

Op zoek naar een goede QLED tv aanbieding? Op deze pagina worden de beste aanbiedingen verzameld zodat je nooit te veel betaald voor je nieuwe televisie. Een QLED tv geeft een super scherp en natuurgetrouw beeld waardoor je ultiem kan genieten van series, films en games. QLED tv’s zijn verkrijgbaar van verschillende merken en bij verschillende aanbieders. Op deze pagina vind je naast de beste aanbiedingen ook meer informatie over de diverse merken en aanbieders.  

Bekijk de beste QLED tv aanbiedingen van dit moment

amazon logo aanbieding
379,99
329,99 Je bespaart: 50,00
Bekijk aanbieding

MEDION X14377 (MD 30075) 108 cm (43 inch) QLED TV (Android TV, 4K Ultra HD, Dolby Vision HDR, Dolby Atmos, Netflix, Prime Video, Google Chromecast & Assistant) aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
379,99
329,99
Bekijk
bol logo aanbieding
1.099,-
949,- Je bespaart: 150,00
Bekijk aanbieding

Samsung QE75Q60C – 75 inch – 4K QLED – 2023 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
1.099,-
949,-
Bekijk
bol logo aanbieding
599,-
569,- Je bespaart: 30,00
Bekijk aanbieding

Samsung QE50Q60C – 50 inch – 4K QLED – 2023 aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
599,-
569,-
Bekijk
bol logo aanbieding
599,-
449,95 Je bespaart: 149,05
Bekijk aanbieding

Smart TV Toshiba 55QA4C63DG 55″ 4K Ultra HD QLED Wi-Fi LED LCD aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
599,-
449,95
Bekijk
bol logo aanbieding
399,-
379,- Je bespaart: 20,00
Bekijk aanbieding

Salora 43QLEDTV – 43 Inch – 4K QLED – Smart TV – 2022 – Televisie aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
399,-
379,-
Bekijk
bol logo aanbieding
529,-
499,- Je bespaart: 30,00
Bekijk aanbieding

Salora 55QLEDTV – 55 inch – Smart TV – 4K QLED – 2023 – Televisie aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
529,-
499,-
Bekijk

Aanbieding Qled tv

Er zijn vaak leuke aanbiedingen te vinden op televisies. Ook apparaten met QLED zijn geregeld verkrijgbaar met hoge kortingen. Doordat veel webshops de apparaten in het assortiment hebben, lopen er vaak meerdere interessante acties tegelijkertijd.

Hierdoor kan het lastig zijn om te bepalen waar je het voordeligste uit bent. Om je te helpen met het vinden van de laagste prijs worden op deze pagina de beste aanbiedingen verzameld zodat je nooit te veel betaald.

Samsung QE75Q60A 75 inch Qled tv aanbieding

De QE75Q60A is een erg populaire televisie op dit moment. Het beeldscherm geeft kleuren erg precies weer. Het apparaat heeft een groot scherm, want de beelddiagonaal is maar liefst 190.5 centimeter. Ondanks het grote formaat is het apparaat wel compact doordat het scherm ultra plat is.

Naast een goede beeldkwaliteit heeft het apparaat ook een goede geluidskwaliteit. Ook prettig is dat het apparaat uitgerust is met meerdere slimme functies.

Wat zijn de voordelen van een Samsung QE75Q60A?

Veel mensen met de Samsung QE75Q60A zijn erg tevreden over het apparaat. De meest genoemde positieve punten in reviews zijn:

 • Goede beeld- en geluidskwaliteit
 • Uitgerust met handige slimme functies
 • Eenvoudig te bedienen
 • Te koppelen aan externe apparaten
 • Makkelijke aansluiting

55Q80A Samsung QLED tv 55 inch aanbieding

De Samsung 55Q80A is een middelgrote televisie van 55 inch. Het apparaat heeft een gewelde beeld- en geluidskwaliteit waardoor je ultiem kan genieten van de beste series, films en games. Het apparaat beschikt over een Smart platform en kan daardoor een Smart tv genoemd worden. De televisie wordt aangeboden door verschillende webshops.

De pluspunten van een Samsung 55Q80A

De Samsung 55Q80A krijgt veel positieve reviews. Vooral enthousiast zijn de meeste over de volgende punten:

 • Compacte formaat
 • Eenvoudige installatie
 • Mooi beeld
 • Uitgerust met Smart platform
 • Veel bijpassende accessoires verkrijgbaar zoals een muurbeugel en soundbar

Pak een Samsung QE65Q64T 65 inch aanbieding

De Samsung QE65Q64T heeft een formaat van 65 inch. 65 inch in cm is 165.1 en daardoor heeft het model een groot beeldscherm. Het apparaat is uitgerust met de Quantum dot techniek waardoor kleuren en contrasten scherp in beeld worden gebracht.

Het apparaat heeft een strak en compact design. Door de geïntegreerde Ambient mode is het mogelijk om een foto of achtergrond kiezen die op het beeldscherm getoond zal worden wanneer de televisie niet aan staat.

De voordelen van een Samsung QE65Q64T op een rijtje

De Samsung QE65Q64T wordt erg gewaardeerd door mensen die het apparaat bezitten. De meest genoemde voordelen staan hieronder op een rij:

 • Uitgerust met Ambient mode
 • Compact design
 • beeld- en geluidskwaliteit
 • Verkrijgbaar bij verschillende aanbieders
 • Uitgerust met Smart functies

Samsung QE75QN85A 75 inch aanbieding

De Samsung QE75QN85A is uitgerust met de 4K Neo QLED techniek. Hierdoor is het beeldscherm kraakhelder en worden contrasten optimaal weergegeven. Het beeldscherm past zich automatisch aan de omgeving aan waardoor het beeld altijd optimaal is.

De QE75QN85A is uitgerust met handige slimme functies waardoor het apparaat niet alleen gebruikt kan worden om televisie te kijken, maar ook om games te spelen en series en films te kijken via applicaties zoals Netflix en Videoland.

Alle pluspunten van een Samsung QE75QN85A op een rij

 • Te koppelen aan externe apparaten zoals een soundbar
 • Groot beeldscherm
 • Eenvoudig te bedienen
 • Mooi en strak design
 • Beeld past zich automatisch aan de omgeving aan

Wat is het verschil tussen QLED en Neo QLED?

Naast QLED beeldschermen zijn er ook beeldschermen uitgerust met Neo QLED. Neo QLED heeft een aantal voordelen tegenover QLED. Ten eerste zorgt de techniek er voor dat er minder reflectie is, waardoor je ook overdag of in een kamer met fel licht tv kan kijken.

Een tweede voordeel is dat de nieuwe techniek er voor zorgt dat het beeld nog gedetailleerder is. Alleen het merk Samsung biedt apparaten met de Neo QLED aan.

Het verschil tussen QLED en OLED

Zowel televisies met QLED als OLED hebben een hoogwaardige beeldkwaliteit. Toch zijn er enkele verschillen tussen beide type beeldschermen. OLED beeldschermen brengen kleuren het meest precies in beeld. Vooral donkere kleuren worden het beste door een OLED beeldscherm weergegeven.

QLED beeldschermen daarentegen brengen heldere kleuren juist het beste in beeld. Verder is het verschil tussen beide soorten beeldschermen nihil. Zo hebben de tv’s ongeveer dezelfde prijs en verbruiken ze nagenoeg evenveel energie.

Wat is het verschil tussen QLED en LED?

QLED beeldschermen zijn de opvolgers van LED beeldschermen. Daardoor zijn de nieuwe modellen beeldschermen nog verder ontwikkeld. De verschillen tussen beide beeldschermen zijn niet groot, maar toch zijn er wat verbeteringen op te merken doordat QLED verder ontwikkeld is.

Beeldschermen met QLED brengen kleuren daardoor nog scherper in beeld. Ook verbruiken apparaten met de nieuwe techniek minder energie.

Aanbieders van QLED televisies

Een nieuwe tv kopen doe je tegenwoordig het beste online. Online is het aanbod namelijk veel groter dan in de winkel. Ook is er online veel meer informatie te vinden over de aangeboden apparaten waardoor je een goed beeld hebt van alle voor- en nadelen van een bepaald apparaat. Een aantal bekende webshops waar je terecht kan voor televisies zijn Bol.com, Coolblue, Mediamarkt, Amazon, Expert en BCC.

Conclusie

Het aanschaffen van een nieuwe televisie doe je uiteraard het voordeligste wanneer er een goede actie loopt. Door het meepakken van een goede actie kan je veel geld besparen. Het vinden van de beste QLED tv aanbieding doe je op deze pagina. De beste aanbiedingen op apparaten van bekende aanbieders zoals Samsung, Philips, Sony en LG worden namelijk op deze pagina verzameld en op een rij gezet.

Is er momenteel een actuele QLED tv aanbieding?

Momenteel zijn er diverse QLED tv aanbiedingen bij onder andere Amazon en bol.com. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een tv aanbieding?

Door gebruik te maken van een tv aanbieding kun flink besparen op je favoriete QLED tv. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste tv korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele tv aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.