Schaafmachine aanbieding

Ben jij op zoek naar de beste schaafmachine aanbieding? Op deze pagina worden de beste aanbiedingen op schaafmachines van verschillende bekende merken verzameld. Daarnaast vind je meer informatie over de schaafmachines van fabrikanten zoals Makita, Bosch, Festool, DeWalt en Einhell. Tot slot lees je meer over de verkoop- en verhuurpunten van de apparaten. 

Bekijk de beste schaafmachine aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
181,-
175,20 Je bespaart: 5,80
Bekijk aanbieding

Bosch PHO 3100 Schaafmachine – op snoer – 750 W – Tot 3.1 mm spaandiepte aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
181,-
175,20
Bekijk
amazon logo aanbieding
46,94
44,32 Je bespaart: 2,62
Bekijk aanbieding

Makita KP0800J schaafmachine in M-box aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
46,94
44,32
Bekijk
amazon logo aanbieding
74,99
48,99 Je bespaart: 26,00
Bekijk aanbieding

Makita DKP181Z Accu-schaafmachine Body | zonder accu’s en lader aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
74,99
48,99
Bekijk

Scoor een schaafmachine aanbieding

Een nieuwe zaagmachine kopen is een grote uitgave. Daarom is het altijd slim om te checken of het mogelijk is om geld te besparen. Er zijn namelijk regelmatig acties te vinden waardoor je de apparaten voor een lager prijs kunt aanschaffen.

Een goede aanbieding vinden, doe je op deze pagina, want hier staan de beste deals op een rij.

Makita schaafmachine KP0810CK

Veel klussers zijn erg enthousiast over de Makita KP0810CK en laten daarom een positieve review achter over het apparaat. De elektrische schaaf heeft een vermogen van 1050 watt en is daardoor erg krachtig.

Het apparaat heeft een kabel van 2.5 meter waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt. De breedte van de schaafzool is 82 millimeter en de sponningdiepte is 25 millimeter. De Makita KP0810CK wordt geleverd in een stevige koffer waardoor je het apparaat makkelijk kunt transporteren en opbergen.

Bosch schaafmachine GHO 40-82

De Bosch GHO 40-82 wordt veelvuldig gebruikt door klussers. De machine heeft een vermogen van 850 watt en weegt 3.2 kilogram. De machine beschikt over een variabele spaandikte en sponningdiepte.

Het apparaat is gemaakt van duurzame materialen en heeft daardoor een lange levensduur. De handschaafmachine wordt geleverd inclusief parallelgeleider, sponningdiepteaanslag, stofzak en schaafmes.

Festool schaafmachine EHL 65 EQ-Plus

De Festool EHL 65 EQ-Plus is een compact apparaat en weegt slechts 2.4 kilogram. Het apparaat is uitgerust met een soft grip handgreep waardoor je ook na lang klussen geen last krijgt van je handen.

De machine heeft een vermogen van 720 watt, een maximale schaafbreedte van 65 millimeter en een maximale sponningdiepte van 23 millimeter. Prettig is dat er een stofzuiger aangesloten kan worden op het apparaat.

Daardoor kan het zaagsel direct opgezogen worden en blijft de werkplaats schoon. Het apparaat wordt geleverd inclusief handige hulpstukken zoals een parallelaanslag en inbussleutel.

DeWalt schaafmachine DCP58ON

De DeWalt DCP58ON is een accu schaafmachine. Het apparaat werkt namelijk op een 18v Li-Ion accu. Het apparaat is licht in gewicht door het compacte design.

De DeWalt DCP58ON is prettig in gebruik doordat onder andere het verwisselen van schaafbladen makkelijk en snel gedaan kan worden. Ondanks dat de machine geleverd wordt inclusief onderdelen zoals een parallelaanslag, torx sleutel, afstelplaat en schaafmes worden niet alle onderdelen zoals een beitel, accu, acculader en stofzakken standaard meegeleverd.

Einhell schaafmachine TC-SP 204

De Einhell TC-SP 204 is een tafelmodel. De stationaire schaafmachine heeft een vermogen van 1500 watt. Het apparaat heeft een maximale vandiktehoogte van 120 millimeter en een maximale vlakbreedte van 204 millimeter.

De machine beschikt over een absorberende voet waardoor de machine minder trilt. Prettig is dat er een stofzuiger aangesloten kan worden op het apparaat waardoor je netter kunt werken.

Welke schaafmachine kopen?

Doordat er veel verschillende soorten schaafmachines verkrijgbaar zijn, kan het lastig zijn om te bepalen welk model je het beste kunt aanschaffen. Hieronder staan 4 aandachtspunten waar je op kunt letten wanneer je een nieuwe schaafmachine wil kopen:

  • Let op het gewicht van de machine. Hoe zwaarder de machine hoe intensiever het schaven en schuren is
  • Kies tussen een model werkend op de netspanning en een model werkend op een accu. Een machine werkend op de netspanning hoeft niet opgeladen te worden, maar met een accumachine heb je meer bewegingsvrijheid
  • Check van welk materiaal de schaafbladen zijn gemaakt. Schaafbladen van hardmetaal gaan langer mee en zorgen voor een beter resultaat
  • Kijk wat de maximale schaafbreedte van het apparaat is. Hoe groter de schaafbreedte, hoe grotere oppervlaktes je kunt schaven en schuren

Wat zijn de voordelen van een schaafmachine?

Veel klussers werken graag met een schaafmachine. Hieronder staan een aantal voordelen van de apparaten op een rij:

  • Geschikt voor verschillende soorten klussen
  • Makkelijk te gebruiken
  • Veel apparaten kunnen aangesloten worden op een stofzuiger
  • Snel veel materiaal wegschaven
  • Veel handige accessoires verkrijgbaar

Waar gereedschap online bestellen?

Er zijn veel webshops waar je online gereedschap kunt bestellen. Het bestellen van gereedschap kun je onder andere doen bij de webshops Toolstation, Gereedschapcentrum, Amazon, Toolnation en Bol.com.

Al deze webshops presenteren veel informatie, foto’s en video’ bij de aangeboden producten. Daardoor weet je precies wat de kenmerken van een bepaald product zijn. Ook is het bij veel webshops mogelijk om de reviews van andere klanten te lezen.

Daardoor kun je er achter komen wat de voor- en nadelen van een bepaald product zijn.

Voordelig gereedschap online bestellen: 5 tips

Hieronder vind je 5 tips om voordelig gereedschap online te bestellen:

#1. Bestel op stuntdagen zoals Black Friday om een goede korting mee te kunnen pakken
#2. Check of er gereedschap verkrijgbaar is in de sale
#3. Koop een refurbished apparaat om geld te besparen
#4. Hou deze pagina nauwlettend in de gaten voor een actueel overzicht van de scherpste acties
#5. Volg de sociale media kanalen van aanbieders om ten alle tijden op de hoogte te zijn van nieuwe deals

Schaafmachine huren

Een schaafmachine huren, kun je doen bij verschillende verhuurpunten. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij de bouwmarkten Karwei en Gamma om gereedschap te huren. Karwei en Gamma bouwmarkten verhuren apparaten van Boels.

Boels heeft ook eigen filialen en een webshop waar je eenvoudig gereedschap kunt huren. Het huren van gereedschap is een uitkomst wanneer je een apparaat maar voor één bepaalde klus nodig hebt.

Conclusie

Schaafmachines zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten het maten. Daardoor is er altijd een model verkrijgbaar dat geschikt is voor jouw type klus. Voordat je nieuw gereedschap gaat kopen, is het altijd slim om te checken of het mogelijk is om een aanbieding mee te pakken zodat je geld kunt besparen.

Daardoor is het aan te raden om voor het bestellen op deze pagina te kijken, want hier worden de beste schaafmachine aanbiedingen van dit moment verzameld en op een rij gezet.

Is er momenteel een actuele Schaafmachine aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Schaafmachine aanbiedingen bij onder andere Amazon en bol.com. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Schaafmachine aanbieding?

Door gebruik te maken van een Schaafmachine kun je flink besparen op je favoriete item. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Schaafmachine korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Schaafmachine aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.