Sodastream co2 cilinder

Naast een Sodastream apparaat heb je ook Sodastream co2 cilinders nodig om binnen een paar seconden te kunnen genieten van een heerlijk bruisend drankje. De cilinders zitten vol met koolzuurgas en daardoor kan je tot wel 60 liter bruiswater of frisdrank maken per verpakking. Hoewel de cilinders dus erg lang meegaan, zal je om de zoveel tijd een nieuwe moeten bestellen om het apparaat te kunnen blijven gebruiken. Op deze pagina lees je waar je het voordeligste sodastream cilinders kan bestellen. Ook vind je allerlei handige informatie over het Sodastream systeem.

Bekijk de beste Sodastream Co2 aanbiedingen van dit moment

Helaas geen aanbiedingen gevonden op dit moment...

Co2 Cilinder Sodastream

De co2 cilinders van het merk Sodastream zijn erg compact. Om bruiswater en frisdrank te maken, plaats je de verpakking met koolzuurgas achter op het Sodastream apparaat. Sodastream heeft verschillende soorten apparaten op de markt gebracht.

Gelukkig zijn de cilinders voor ieder model hetzelfde. De cilinder prijs verschilt regelmatig doordat er geregeld aanbiedingen zijn waar je gebruik van kan maken. Ook kan je voordeliger koolzuurgas kopen door deel te nemen aan het ruilsysteem.

Hoe lang gaat een co2 cilinder Sodastream mee?

Hoe lang je kan doen met een verpakking ligt geheel aan jezelf. Sodastream zelf geeft aan dat één cilinder tot maximaal 60 liter bruiswater of frisdrank kan maken.

In de praktijk zullen veel mensen ervaren dat de verpakking sneller leeg zal zijn. Dit komt omdat je zelf kan bepalen hoeveel prik je wil doordat je zelf kan kiezen hoe vaak je op de knop boven op het apparaat duwt. Het spreekt voor zich dat hoe vaker je de knop indrukt, hoe sneller de cilinder leeg zal zijn.

Wanneer je zo lang mogelijk met een co2 cilinder wil doen, is het aan te raden om zo min mogelijk koolzuurgas per flesbruiswater of frisdrank te gebruiken.

Sodastream co2 Cilinder Ruilen

Wanneer je het bruiswatertoestel van Sodastream gebruikt, is het ruilsysteem wellicht iets voor jou. Het Sodastream ruilsysteem zorgt er voor dat je geld kan besparen. Het ruilsysteem werkt heel eenvoudig.

Een ruilcilinder kan je namelijk net als een normale cilinder online bestellen. Wanneer de ruilcilinder bezorgd wordt, kan je deze ruilen voor jouw eigen lege verpakking.

Vervolgens kan je de doos terugsturen naar Sodastream. Door deel te nemen aan dit ruilsysteem voorkom je dat je 15 euro toeslag per cilinder hoeft te betalen omdat je het omhulsel niet weggooit, maar terugstuurt.

Is Sodastream duurzaam?

Het gebruiken van een Sodastream apparaat zorgt er voor dat je minder plastic flessen bruisend water of frisdrank zult gebruiken. Je kan het gebruik van Sodastream nog duurzamer maken door te kiezen voor glazen karaffen in plaats van de kunststof drinkflessen.

Daarnaast kan je deelnemen aan het koolzuurgas cilinder ruilsysteem omdat dit beter is voor het milieu doordat de verpakkingen hergebruikt zullen worden.

Hoe werkt een Sodastream apparaat?

Een Sodastream apparaat werkt erg eenvoudig. Binnen een paar stappen kan je genieten van bruiswater of frisdrank.

 • Plaats een koolzuurcilinder achter op het apparaat
 • Nu kan je een Sodastream fles met water vullen
 • Voeg eventueel siroop toe wanneer je frisdrank wil maken in plaats van bruiswater
 • Plaats de fles gevuld met water en eventueel siroop in het apparaat
 • Druk je een aantal keer op de knop boven op het apparaat. Let op. hoe vaker je drukt, hoe meer koolzuur
 • Geniet van je drankje

5 nuttige tips voor wanneer je een Sodastream apparaat gebruikt

De volgende vijf tips helpen je om meer plezier te halen uit je bruiswatertoestel en zorgen er voor dat je geld kan besparen:

 • Zorg altijd dat je een reservepack in huis hebt, zodat je nooit zonder cilinders komt te zitten
 • Maak gebruik van het ruilsysteem zodat je geld kan besparen op koolzuurgas
 • Check voordat je nieuwe artikelen van Sodastream gaat bestellen deze website, zodat je geen aanbiedingen misloopt
 • Er zijn verschillende handige accessoires verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een flessenrek om de flessen makkelijk op te kunnen bergen en een flessenborstel om de binnenkant van de flessen schoon te kunnen maken
 • Er zijn verschillende soorten Sodastream flessen verkrijgbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld niet alleen normale kunststof flessen, maar ook flessen met een sportdop en flessen van glas

Sodastream co2 Cilinder kopen

Het kopen van Sodastream co2 cilinders kan je het beste online doen. Online kan je namelijk heel eenvoudig de prijzen van verschillende webshops met elkaar vergelijken. Koolzuurgas voor het apparaat is namelijk niet alleen verkrijgbaar in de webshop van het merk Sodastream zelf, maar ook bij webshops zoals Mediamarkt, Amazon, Bol.com, Coolblue, Expert en BCC kan je de cilinders aanschaffen.

Wanneer je koolzuurgas koopt, is het altijd aan te raden om te checken of er een lopende aanbieding is, want hierdoor kan je veel geld besparen.

Aanbieder Mediamarkt

Mediamarkt.nl is een webshop waar je terecht kan voor producten van het merk Sodastream. Voor vrijwel alle producten van het merk kan je er terecht. Denk bijvoorbeeld aan de apparaten zelf, de flessen, siropen en cilinders.

Naast enkele stuks kan je er ook duopacks, megapacks en familypacks bestellen waardoor je meerdere producten kan bestellen voor een voordeligere prijs. Bestellen bij Mediamarkt is eenvoudig doordat de website erg overzichtelijk is. Wanneer je bestelt voor 50 euro of meer worden producten gratis thuisbezorgd.

Aanbieder Amazon

Ook Amazon.nl is een aanbieder van de producten van Sodastream. Naast de producten van het merk zelf kan je er ook terecht voor accessoires van andere merken die geschikt zijn voor Sodastream. Denk bijvoorbeeld aan een flessenrek waar je de flessen in kan bewaren en een flessenborstel waarmee je de binnenkant van de flessen kan reinigen.

Bestellen bij Amazon kan je doen via de app of via de website. Wanneer je bestelt voor 20 euro of meer wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Conclusie

De Sodastream co2 cilinders zijn essentieel om gebruik te kunnen maken van je bruiswatertoestel. Het aanschaffen van nieuwe koolzuurgasverpakkingen zal je daarom geregeld moeten doen.

Gelukkig is het aanschaffen van nieuwe co2 cilinders simpel, helemaal wanneer je deelneemt aan het ruilsysteem. Een nieuwe verpakking met koolzuurgas bestellen kan je doen bij verschillende webshops en doe je het beste met een goede aanbieding.

Is er momenteel een actuele Sodastream co2 cilinder aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sodastream aanbiedingen bij onder andere Amazon, bol.com, Coolblue en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sodastream aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sodastream aanbieding kun flink besparen op je favoriete wasmiddel. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele wasmiddel aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.