Sodastream Crystal aanbieding

Ben jij op zoek naar een Sodastream Crystal aanbieding? Op deze pagina lees je over alle voor- en nadelen van het apparaat waarmee je bruiswater en frisdrank kan maken. Ook wordt de Crystal met de Spirit vergeleken, een ander type apparaat van het merk Sodastream. Tot slot delen we de beste aanbiedingen die er op dit moment zijn op het bruiswatertoestel. Al met al lees je op deze pagina alles wat je moet weten om te kunnen bepalen of de Sodastream Crystal een geschikt apparaat voor jou is.

Bekijk de beste Sodastream Crystal aanbiedingen van dit moment

Hoe werkt de Sodastream Crystal?

De Sodastream Crystal is een apparaat waarmee je in een handomdraai bruiswater en frisdrank kan maken. Je plaatst namelijk een co2 cilinder achter op het apparaat en een fles gevuld met water aan de voorkant van het apparaat.

Vervolgens druk je een aantal keer op de knop die boven op het apparaat te vinden is. Hoe vaker je op de knop drukt, hoe meer koolzuur er in het drankje zal zitten. Tot slot haal je de fles uit het apparaat en voeg je eventueel siroop toe aan het bruisende water om frisdrank te maken.

Verschil Sodastream Crystal en Spirit

Het merk Sodastream heeft verschillende soorten apparaten op de markt gebracht. Naast de Crystal kan je bijvoorbeeld ook gaan voor de Spirit. Hoewel het maken van bruiswater en frisdrank op dezelfde manier verloopt, zijn er enkele verschillen tussen beide apparaten.

De Crystal is namelijk gemaakt van luxere materialen en ziet er qua design mooier uit vergeleken met de Spirit. Ook krijg je bij de aanschaf van de Crystal een glazen karaf meegeleverd terwijl je bij de aanschaf van de Spirit een kunststof exemplaar meegeleverd krijgt.

Doordat de Spirit op meerdere vlakken een lagere kwaliteit heeft dan de Crystal is de Spirit goedkoper om aan te schaffen.

Welke drankjes kan je maken met Sodastream

Veel mensen denken dat je alleen bruiswater kan maken met een Sodastream apparaat, maar dat is zeker niet waar. Met het apparaat kan je namelijk ook veel verschillende soorten frisdrank maken.

Er is namelijk speciale siroop verkrijgbaar waarmee je frisdrank kan maken zoals bijvoorbeeld Pepsi en 7up. Ook zijn er online veel recepten beschikbaar waardoor je bijvoorbeeld cocktails kan maken. Al met al kan je dus veel verschillende soorten drankjes maken met de apparaten van Sodastream.

Verschil Crystal 2.0 vs. 1.0

Er zijn twee verschillende Crystal modellen op de markt gebracht. Hoewel de twee apparaten heel erg op elkaar lijken, verschillen de beide modellen toch op een paar punten. Ten eerste is het design van beide apparaten net wat anders. De Crystal 2.0 heeft namelijk een glanzende buitenkant terwijl de 1.0 mat is.

Ook de flessenhouder van het apparaat is net wat anders, want de nieuwste versie wordt geleverd met een houder waardoor de fles makkelijker in het apparaat geplaatst kan worden. Tot slot is de 2.0 versie gemaakt van roestvrij staal waardoor het apparaat vergeleken met zijn voorganger beter bestand is tegen de invloeden van water.

Sodastream Crystal review

Veel mensen laten een review achter nadat ze een product kopen. Door reviews te lezen, kom je achter de voor- en nadelen van een bepaald product. De meest genoemde voor- en nadelen van de Sodastream Crystal staan hieronder op een rij:

  • Het apparaat heeft een mooi design waardoor het apparaat als blikvanger in de keuken kan staan
  • Het toestel is heel eenvoudig in gebruik waardoor je binnen een aantal handelingen kan genieten van bruiswater en frisdrank
  • Het apparaat is verkrijgbaar in drie verschillende chique kleuren
  • Het bruiswatertoestel is duurder dan de andere apparaten van het merk
  • De fles is niet zichtbaar tijdens het toevoegen van koolzuurgas omdat de fles in een dichte houder zit

Sodastream handleiding downloaden

Wanneer je een frisdrankapparaat van het merk Sodastream koopt, krijg je er standaard een gebruiksaanwijzing bijgeleverd. In de gebruiksaanwijzing staat heel veel informatie rondom de veiligheid en het onderhoud van het apparaat, maar vind je ook uitleg over het wisselen van cilinders en de correcte gebruikswijze van het apparaat.

Wanneer je de handleiding kwijt bent of hem liever online raadpleegt, kan je deze altijd gratis online downloaden op de officiële website van het merk.

Sodastream Crystal kopen

Het kopen van een bruiswaterapparaat doe je het beste online. Online kan je namelijk beter de verschillende prijzen met elkaar vergelijken. Het kopen van Sodastream producten kan je doen bij de officiële website van het merk, maar bestellen kan ook bij andere webshops die de producten van het merk in het assortiment hebben.

Het kopen van het apparaat bij een andere aanbieder kan voordelig zijn wanneer de prijs van het apparaat daar lager is. Een aantal webshops waar je terecht kan voor de apparaten en benodigdheden van Sodastream zijn Bol.com, Amazon, Coolblue, Expert, BCC en Mediamarkt.

Sodastream Crystal Aanbieding

De producten van Sodastream zijn vaak in de aanbieding. Door een aanbieding mee te pakken kan je veel geld besparen wanneer je een bruiswaterapparaat aanschaft, maar ook daarna is het verstandig om op de hoogte te blijven van aanbiedingen.

Om het apparaat te kunnen gebruiken heb je namelijk flessen en cilinders met koolzuurgas nodig en ook deze producten zijn geregeld voordelig aan te schaffen wanneer er een goede actie loopt.

Sodastream Crystal Megapack

Wanneer je een Sodastream Crystal gaat kopen, kan je er ook voor kiezen om dit te doen door een megapack te kopen. Een megapack bestaat uit het apparaat, twee glazen karaffen en een co2 cilinder.

Hierdoor heb je direct alles in huis om bruiswater te kunnen maken. Verschillende webshops bieden de megapacks aan.

Conclusie

De Sodastream Crystal is een apparaat waarmee je de lekkerste koolzuurhoudende drankjes maakt. Het apparaat is makkelijk te gebruiken en ziet er daarnaast erg mooi uit. Het bruiswaterapparaat heeft erg veel voordelen waardoor veel mensen die het apparaat gebruiken erg tevreden zijn met hun aankoop.

Het kopen van de Sodastream Crystal kan je doen in verschillende webshops en doe je het beste wanneer er een goede aanbieding is. Je vindt de beste aanbiedingen van dit moment bovenaan deze pagina.

Is er momenteel een actuele Sodastream Crystal aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sodastream aanbiedingen bij onder andere Amazon, bol.com, Coolblue en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sodastream aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sodastream aanbieding kun flink besparen op je favoriete wasmiddel. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele wasmiddel aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.