Sodastream flessen aanbieding

Ben jij op zoek naar een Sodastream flessen aanbieding? Zelf thuis bruisend water en frisdrank maken is tegenwoordig super simpel dankzij de apparaten van Sodastream. Wanneer je een Sodastream apparaat koopt, krijg je er standaard een fles bijgeleverd die op het apparaat aangesloten kan worden. Wanneer je vaak of met meerdere mensen tegelijkertijd gebruikt maakt van het apparaat is het sterk aan te raden om er voor te zorgen dat je meerdere Sodastream flessen in huis hebt.

Bekijk de beste Sodastream flessen aanbiedingen van dit moment

Helaas geen aanbiedingen gevonden op dit moment...

Flessen voor Sodastream

Er zijn super veel verschillende Sodastream bottles. De flessen voor de apparaten van Sodastream zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. Er zijn namelijk flessen van RVS, glas en plastic. Ook zijn de flessen verkrijgbaar in verschillende maten.

In de kleinste fles past net iets minder dan een halve liter water of frisdank en daarom is de fles makkelijk om mee te nemen. In de grootste fles kan een liter water of frisdrank en is daardoor ideaal om in de koelkast te zetten of wanneer je meerdere personen op bezoek hebt.

Verder zijn de bottles verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals bijvoorbeeld zwart en blauw. Tot slot zijn de flessen verkrijgbaar in verschillende designs. Zo zijn er bijvoorbeeld niet alleen standaard flessen, maar ook designs met een draagkoord, een sportdop of een logo van een bekend frisdrankmerk.

Sodastream Flessen schoonmaken

Het schoonmaken van de Sodastream flessen is erg eenvoudig. De meeste flessen zijn namelijk vaatwasbestendig. Dit betekent dat je de flessen gewoon kan reinigen door ze in de vaatwasser te zetten.

Niet alle flessen van het merk zijn geschikt voor de vaatwasser, dus het is erg belangrijk om dit vooraf te checken. De bottles die niet afgewassen kunnen worden in de afwasmachine kunnen met de hand afgewassen worden met een mild afwasmiddel.

Hoe lang gaat een Sodastream fles mee?

De flessen van Sodastream hebben een houdbaarheidsdatum. De houdbaarheidsdatum is noodzakelijk omdat er continue koolzuurdruk op de bottles uitgeoefend wordt.

De bottles kunnen gemiddeld 2 jaar mee en de specifieke datum tot wanneer je de fles kan gebruiken om koolzuurhoudende dranken in te bewaren staat altijd vermeld op de fles. Nadat de houdbaarheidsdatum verstreken is, hoef je de fles niet weg te gooien. Je kan de fles namelijk nog prima gebruiken voor dranken zonder koolzuur.

Hoe werkt Sodastream?

Het zelf maken van koolzuurhoudende dranken is mogelijk dankzij het ingenieuze systeem van Sodastream. Om bruisend water of frisdrank te maken, vul je de Sodastream fles met water en eventueel siroop.

Vervolgens druk je op de knop boven op het apparaat en zal er koolzuurgas toegevoegd worden dankzij de koolzuurcilinder achter op het apparaat. Je kan de hoeveelheid koolzuur zelf bepalen, want hoe vaker je de knop indrukt hoe bruisender de drank wordt. Het maken van bruiswater of frisdrank is dus erg simpel en snel gebeurd.

Verschillende Sodastream apparaten

Het merk Sodastream heeft verschillende apparaten op de markt gebracht. Het bekendste apparaat wordt de Spirit genoemd. Het apparaat is erg compact en wordt geleverd met een fles gemaakt van plastic. Een luxer toestel van het merk wordt de Crystal genoemd.

Dit apparaat is gemaakt van mooiere materialen en wordt geleverd met een glazen karaf. Hoewel beide modellen verschillen qua design zijn allebei de apparaten makkelijk in gebruik. De fles kan eenvoudig in de apparaten worden geklikt en door middel van een paar drukken op de knop boven op het apparaten kan je genieten van een bruisend drankje.

Niet alle flessen zijn geschikt voor alle apparaten, dus vergeet nooit te checken of de fles die je wil gaan aanschaffen geschikt is voor jouw specifieke apparaat.

Zijn Sodastream flessen duurzaam?

Wanneer je bruiswater of frisdrank in de supermarkt koopt, zit de drank vrijwel altijd in een plastic wegwerp flesje. Sodastream maakt gebruikt van herbruikbare drinkflessen wat beter is voor het milieu, want hierdoor hoef je geen gebruik te maken van wegwerpflesjes.

Wanneer je graag zo duurzaam mogelijk wil leven is het aan te raden om gebruik te maken van de glazen karaffen in plaats van de kunststof drinkflessen. De glazen karaffen zijn namelijk nog milieuvriendelijker.

Sodastream flessen kopen

Het aanschaffen van de bottles doe je uiteraard het beste wanneer er een goede aanbieding is waardoor je veel geld kan besparen. Ook is het geregeld mogelijk om een duo pack, megapack of family pack te kopen.

Een megapack bestaat uit meerdere flessen en producten van het merk Sodastream die voor een actieprijs te koop is. Het kopen van Sodastream flessen kan je doen bij veel verschillende winkels en webshops zoals bijvoorbeeld Mediamarkt, Bol.com, Coolblue en Amazon.

Aanbieder Mediamarkt

Mediamarkt.nl heeft verschillende producten van het merk Sodastream in het assortiment. Ook verschillende soorten bottles zijn verkrijgbaar in de winkels en op de webshop van Mediamarkt.

Online bestellen bij Mediamarkt is erg eenvoudig en je betaalt geen verzendkosten wanneer je bestelbedrag hoger is dan 50 euro.

Aanbieder Bol.com

Bol.com heeft een groot assortiment en ook het merk Sodastream is vertegenwoordigd op de webshop. Bij Bol.com kan je geld besparen doordat je er voordelige megapacks, duo packs en family packs kan bestellen.

Bestellen bij Bol.com kan via de app en via de website. Bestellingen vanaf 20 euro worden gratis thuisbezorgd.

Aanbieder Coolblue

Ook bij Coolblue.nl kan je terecht voor karaffen om zelfgemaakt bruiswater en frisdrank in te bewaren. Coolblue heeft verschillende winkels door heel Nederland en een uitgebreide webshop waar eenvoudig producten te bestellen zijn.

Prettig is de gratis en snelle bezorging van bestellingen die geplaatst worden in de webshop.

Aanbieder Amazon

Amazon.nl is een internationale webshop en ook vanuit Nederland kan je er allerlei verschillende producten bestellen. Naast de drinkflessen zelf kan je er ook accessoires kopen zoals een afdruiprek waar de flessen precies in passen en een flessenborstel om de binnenkant van de flessen schoon te kunnen maken.

Bestellen bij Amazon kan via de website of via de app. Wanneer je voor 20 euro of meer bestelt, wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.

Conclusie

De Sodastream flessen zijn verkrijgbaar in veel verschillende materiaalsoorten, maten, kleuren en designs. Hierdoor is er enorm veel keuze en altijd wel een geschikte fles voor jou.

Er zijn veel voordelen aan de drinkflessen zoals bijvoorbeeld dat de meeste modellen geschikt zijn voor de vaatwasser en dat ze duurzaam zijn omdat ze hergebruikt kunnen worden. Het aanschaffen van de flessen kan je doen bij verschillende winkels en webshops en doe je uiteraard het beste wanneer er een goede aanbieding is.

Is er momenteel een actuele Sodastream Flessen aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sodastream aanbiedingen bij onder andere Amazon, bol.com, Coolblue en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sodastream aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sodastream aanbieding kun flink besparen op je favoriete wasmiddel. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele wasmiddel aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.