Sodastream Spirit aanbieding

Op zoek naar een goede Sodastream Spirit aanbieding? Op deze pagina vind je de beste aanbiedingen die er op dit moment zijn op het populaire bruiswatertoestel van het merk Sodastream. Met het apparaat maak je binnen een paar seconden een heerlijk drankje met koolzuur zoals frisdrank en bruiswater. Benieuwd wat de ervaring van andere mensen is met het apparaat en wil je graag weten wat het verschil is tussen de Spirit en de Spirit One Touch? Lees dan snel verder.

Bekijk de beste Sodastream Spirit aanbiedingen van dit moment

bol logo aanbieding
109,99
90,57 Je bespaart: 19,42
Bekijk aanbieding

SodaStream Spirit Megapack – incl. 3 flessen aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
109,99
90,57
Bekijk

Sodastream Spirit aanbieding

Het aanschaffen van de Sodastream Spirit doe je uiteraard het beste wanneer er een goede aanbieding is. Door een goede aanbieding mee te pakken kan je veel geld besparen.

Omdat veel verschillende webshops zoals bijvoorbeeld Coolblue, Bol.com en Mediamarkt de apparaten van Sodastream aanbieden, kan het soms lastig zijn om te bepalen welke aanbieding het meest gunstig is. Om je te helpen met het vinden van de beste prijs staan hier de beste deals op een rij.

Sodastream Spirit

De Sodastream Spirit is een apparaat waarmee je super simpel bruiswater en frisdrank kan maken. Aan de achterkant van het apparaat kan je een co2 cilinder plaatsen. Aan de voorkant van het toestel kan je een speciale Sodastream fles plaatsen gevuld met water.

Vervolgens druk je een aantal keer op de knop die je boven op het apparaat vindt. Hierdoor zal er koolzuurgas vanuit de co2 cilinder toegevoegd worden in de fles gevuld met water.

Hoe vaker je op de knop drukt, hoe meer prik er op het water zal zitten. Wanneer je tevreden bent met de hoeveelheid koolzuur haal je de fles uit het apparaat en kan je eventueel nog siroop toevoegen. Hierdoor kan je van het bruiswater frisdrank maken.

Productspecificaties Sodastream Spirit

Het bruiswatertoestel is erg compact, waardoor het apparaat niet veel ruimte in beslag neemt in de keuken. De Spirit is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren namelijk in het wit, zwart en grijs.

Wanneer je het toestel koopt, krijg je er een kunststof fles bijgeleverd in dezelfde kleur als het apparaat. Als je dus gekozen hebt voor een zwart apparaat krijg je er een zwarte drinkfles bij. Naast een drinkfles zit er ook een co2 cilinder in de doos zodat je meteen kan starten met het maken van bruiswater. Op het apparaat zit twee jaar garantie.

Sodastream Spirit review

Veel mensen zijn erg blij met de Sodastream Spirit. Voordelen die vaak genoemd worden in reviews zijn:

 • Het apparaat is makkelijk in gebruik
 • Het toestel heeft een mooi design
 • Bruiswater en frisdrank maken zonder elektriciteit
 • De herbruikbare flessen zijn beter voor het milieu
 • Hoeveelheid koolzuur is zelf te bepalen door vaker op de knop te drukken
 • Mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren

Sodastream Spirit One Touch

Na de Spirit heeft het merk Sodastream ook de Spirit One Touch op de markt gebracht. De One Touch biedt drie voordelen in vergelijking met zijn voorganger. Ten eerste is het zo dat je bij de eerdere versie van het apparaat simpelweg vaker op de knop moest drukken voor meer koolzuur.

Bij de One Touch hoef je nog maar 1 keer te drukken omdat er drie knoppen op het apparaat zitten, één voor weinig koolzuur, één voor veel koolzuur en één voor een gemiddelde hoeveelheid koolzuur.

Een andere verbetering is dat de opvolger van de Spirit gemaakt is van betere materialen waardoor de kwaliteit van het apparaat hoger ligt. Tot slot is een groot verschil dat de One Touch in tegenstelling tot zijn voorganger werkt op netstroom.

Productspecificaties Sodastream One Touch

Het apparaat is erg compact en heeft een mooi design. Het bruiswatertoestel is verkrijgbaar in twee kleuren namelijk zwart en wit. Wanneer je het apparaat koopt, krijg je er een zilveren kunststof drinkfles bijgeleverd en een co2 cilinder. Hierdoor heb je direct alles in huis om bruiswater te kunnen maken. Op het apparaat zit een garantietermijn van twee jaar.

Sodastream One Touch review

Veel mensen laten een review achter nadat ze een product hebben gekocht. Door reviews te lezen, kom je er achter hoe mensen het gebruik van een bepaald apparaat ervaren. Veelgenoemde pluspunten van de One Touch staan hieronder op een rij:

 • Het bruiswatertoestel is eenvoudig in gebruik
 • Het toestel is van hoge kwaliteit
 • Bruiswater maken kan met één druk op de knop
 • Het apparaat heeft een mooi design
 • Het apparaat is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren

Gebruiksaanwijzing online downloaden

Wanneer je een apparaat van het merk Sodastream koopt, krijg je er standaard een gebruiksaanwijzing bijgeleverd. In de handleiding staat alles wat je moet weten wanneer je bruiswater en frisdrank wil maken met het door jou aanschafte apparaat.

Lees je de handleiding liever online of ben je het origineel kwijtgeraakt? Geen probleem, want alle handleidingen zijn op de officiële website van het merk gratis te downloaden.

Sodastream Spirit Megapack

Wanneer je de Sodastream Spirit wil kopen, kan je dit doen door een megapack te bestellen. Een megapack bevat naast het apparaat, een co2 cilinder en een drinkfles twee extra vulflessen in twee verschillende maten.

Wanneer je vaak gebruik maakt van het apparaat heb je aan één Sodastream fles niet genoeg en daarom kan een megapack een uitkomst zijn. Ook de voordelige prijs van een megapack maakt het aantrekkelijk om voor de combidoos te gaan. Het aanschaffen van een megapack kan je bij verschillende webshops doen zoals bijvoorbeeld Mediamarkt en Amazon.

Conclusie

De Sodastream Spirit en de One Touch zijn allebei apparaten waarmee je super eenvoudig zelf bruiswater en frisdrank kan maken. Veel mensen die thuis één van de twee apparaten hebben, zijn erg tevreden doordat de apparaten makkelijk te gebruiken zijn en een mooi design hebben.

Het aanschaffen van de apparaten van Sodastream kan je doen bij veel verschillende webshops en doe je uiteraard het beste wanneer er een goede aanbieding is. De beste Sodastream Spirit aanbieding van dit moment vind je bovenaan deze pagina.

Is er momenteel een actuele Sodastream Spirit aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sodastream aanbiedingen bij onder andere Amazon, bol.com, Coolblue en Mediamarkt. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sodastream aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sodastream aanbieding kun flink besparen op je favoriete wasmiddel. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele wasmiddel aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.