Sonos Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar de beste Sonos Black Friday aanbiedingen in Nederland?. In het laatste weekend van november kan je nieuwe speakers, soundbars en andere producten aanschaffen met mega hoge kortingen. De Sonos aanbiedingen en deals staan er bekend om erg gunstig te zijn, dus een nieuwe speaker aanschaffen doe je het beste eind november wanneer deze geweldige Black Friday acties actief zijn. In dit artikel vind je de beste aanbiedingen van Nederland en geven we je tips om de beste Sonos aanbieding te vinden.

Sonos aanbiedingen en deals

De allerbeste Sonos aanbiedingen en Deals van Black Friday Nederland staan hieronder op een rijtje:

Bekijk hier alle Sonos aanbiedingen bij bol.com

Bekijk hier alle Sonos aanbiedingen bij Coolblue

Bekijk hier alle Sonos aanbiedingen bij Mediamarkt

Welke Sonos speakers zijn in de aanbieding tijdens Black Friday?

Bijna alle speakers van Sonos worden aangeboden met hoge kortingen tijdens het laatste
weekend van november. Twee geweldige Sonos deals dit jaar zijn:

1. Sonos Beam Black Friday

De Sonos Beam is een minimalistische soundbar die aangesloten kan worden op je televisie en andere speakers van het merk. Hierdoor kan je televisiekijken met geweldig geluid en een surround systeem creëren. De soundbar heeft een minimalistisch design en is eenvoudig te bevestigen. Daarnaast kan je het apparaat besturen met stembediening voor nog meer gebruiksgemak. De prijs-kwaliteit verhouding is buiten de Sonos sale om al erg goed, maar door een van de Sonos aanbiedingen mee te pakken, scoor je echt een geweldige deal om een soundbar van deze kwaliteit aan te schaffen.

2. Sonos One Black Friday

De Sonos One is een speaker met een chique en moderne uitstraling. Je kan de speaker plaatsen in elke kamer aangezien de Sonos One bestendig is tegen vocht. Het geluid van de Sonos One zal je verbazen, want ondanks dat de speaker super compact is, is het geluid erg krachtig. Veel gebruikers van deze speaker zijn er erg enthousiast over. Tijdens Black Friday kan je deze speaker aanschaffen met mega hoge kortingen.

Wat is Black Friday?

Black Friday wordt officieel gehouden op de laatste vrijdag van de maand november.
Tegenwoordig hebben veel winkels Black Friday uitgespreid over de gehele laatste week of het gehele laatste weekend van november. Tijdens Black Friday worden veel producten verkocht tegen enorm lage prijzen. Dit fenomeen is overgewaaid uit Amerika en tegenwoordig ook erg populair in Nederland. Ook veel winkels waar Sonos apparaten verkocht worden doen mee met deze trend, dus tijdens Black Friday Sonos speakers kopen is dus erg voordelig.

Welke winkels doen mee?

In de laatste jaren zijn steeds meer winkels mee gaan doen aan het stuntweekend genaamd Black Friday. Ook veel winkelketens met consumentenelektronica doen mee. Drie grote winkelketens die ook weer meedoen dit jaar zijn:

 

1. bol.com Black Friday

De webshop bol.com verkoopt zowat alles wat je kan bedenken. Ook apparatuur van Sonos bevindt zich in het enorme aanbod van bol.com . Op bol.com kunnen veel verschillende aanbieders hun producten aanbieden op de webshop van bol.

Bekijk hier alle Sonos aanbiedingen bij bol.com

2. Black Friday Mediamarkt

Mediamarkt is de grootste winkelketen in Europa voor consumentenelektronica. Naast veel offline filialen in Nederland kan je je apparatuur ook online bestellen via de webshop van Mediamarkt.

Bekijk hier alle Sonos aanbiedingen bij Mediamarkt

3. Coolblue Black Friday

Ook bij Coolblue kan je terecht voor verschillende aanbiedingen op apparaten van het merk Sonos tijdens Black Friday. Coolblue heeft een groot aanbod in speakers, waaronder ook speakers van het merk Sonos. Je kan apparatuur bestellen via de website of kopen in een van de winkels van Coolblue.

Bekijk hier alle Sonos aanbiedingen bij Coolblue

Sonos Black Friday Deals

De missie van de oprichters van Sonos was het ontwikkelen van verschillende apparaten die aan elkaar gekoppeld kunnen worden zodat er een surround systeem ontstaat. Inmiddels heeft Sonos inderdaad veel speakers en soundbars ontwikkeld om een surround systeem te creëren in huis.

Voor een surround systeem heb je meerdere speakers nodig en het is daarom vaak voordeliger om twee of meerdere speakers in een keer aan te schaffen via een zogenoemde deal. Wanneer je een Sonos Deal koopt, koop je dus meerdere speakers tegelijkertijd voor een lagere prijs. De Sonos deals zijn nog voordeliger dan de normale deals, dus het is zeker de moeite waard om een speaker deal te kopen op de laatste vrijdag van november.

5 tips om de beste Sonos aanbieding te pakken

Omdat er super veel winkels meedoen aan Black Friday wordt je waarschijnlijk helemaal dol van alle aanbiedingen. Hierdoor kan je wellicht niet de allerbeste aanbieding vinden. Met onderstaande tips vind je wel de beste aanbieding op je gewenste apparaat, zodat je nooit te veel betaald:

  • Bovenaan in dit artikel staan de beste aanbiedingen opgesomd, zodat je zelf niet op zoek hoeft naar de beste aanbiedingen
  • Vergelijk verschillende aanbieders om te kijken waar je jouw gewenste apparaat het voordeligste kan shoppen
  • Zorg dat je voor Black Friday al precies weet welke speakers en of soundbars je wil aanschaffen, zodat anderen je op de dag zelf niet voor zijn en je te laat bent met bestellen
  • Wanneer je van plan bent meerdere speakers aan te schaffen, vergeet dan zeker niet de deals te checken om te kijken of je dan voordeliger uit bent
  • Sommige winkels bouwen de kortingen in de laatste week van november telkens verder op, dus wacht het juiste moment af om daadwerkelijk te bestellen

Sonos Black Friday acties

Tijdens Black Friday kan je gebruik maken van de beste acties om apparatuur te kopen om je gehele huis te voorzien van muziek. Je hebt keuze uit veel speakers en soundbars die gekoppeld kunnen worden tot een complete geluidsinstallatie. Combineer bijvoorbeeld de Sonos Beam met meerdere Sonos One speakers om je gehele huis te vullen met prachtige muziek.

Conclusie: Sonos Black Friday

Een goede Sonos aanbieding vinden is op Black Friday super eenvoudig en uiteraard erg
voordelig. De hoogste kortingen meepakken op Sonos apparatuur doe je in de laatste week van november. Veel winkelketens zoals bol.com, Mediamarkt en Coolblue die consumentenelektronica verkopen doen mee aan de overgewaaide Amerikaanse hype. Wanneer je van plan bent om gebruik te maken van deze geweldige deals, is het aan te raden dit artikel goed in de gaten te houden voor de beste aanbiedingen.