Sonos AMP aanbieding

Stel je voor je hebt een oude stereo die je graag nieuw leven in wilt blazen of je wilt graag een barbecue organiseren met fijne muziek buiten, de Sonos AMP is daarop het antwoord. De AMP geeft de mogelijkheid om alle geluidsinstallaties die jij in huis hebt aan elkaar te koppelen. Je kunt via de audio-uitgangen analoge apparaten aan de Connect AMP koppelen en zo muziek streamen. Een oude stereo heeft geen mogelijkheid om muziek te streamen maar door het koppelen aan de Connect AMP kun je gewoon muziek streamen via die oude stereo.

Je hebt hierdoor ook de mogelijkheid om buiten gebruik te maken van het Sonos netwerk. Als je dus een gezellige barbecue wilt organiseren dan kun je dat gemakkelijk na de installatie van de Sonos Connect AMP. De Connect AMP zorgt ervoor dat je geluidsinstallaties meer vermogen krijgen. Via de app kun je de bas, treble, balans en geluidssterkte kunt veranderen. Je kunt via de app alle geluidsinstallaties helemaal afstellen zoals je zelf wilt.

Bekijk de beste Sonos AMP aanbiedingen van dit moment

Shop een Sonos AMP bij onze winkelpartners

De beste aanbiedingen bij Amazon
De beste aanbiedingen bij Bol.com

Wat zijn de voordelen van Sonos AMP?

  • Draadloos gebruik van je Sonos speaker
  • Eenvoudig te gebruiken
  • Te bedienen vanaf een applicatie
  • Ingebouwde klasse D versterker
  • Te koppelen met Sonos producten

Zorg voor een uitbreiding van jouw Sonos netwerk

De Sonos AMP kun je aan allerlei soorten geluidsinstallaties koppelen en natuurlijk ook aan de Sonos speakers. Doordat je zoveel mogelijkheden hebt zorg je ervoor dat jouw Sonos netwerk steeds groter wordt. Het Sonos netwerk wordt steeds groter. Daarnaast is het een groot voordeel van de Connect AMP dat je oude geluidsinstallaties gewoon kunt blijven gebruiken.

Het is niet nodig om deze installaties weg te doen maar de Connect AMP geeft de mogelijkheid om deze oude speakers te combineren met de nieuwe speakers van Sonos. Naast dat je de Sonos Connect AMP kunt koppelen met oude stereo’s kun je natuurlijk ook gewoon combineren met nieuwe Sonos speakers. Er is eigenlijk geen geluidsapparaat dat je niet kunt verbinden met de Connect AMP. Je kunt namelijk ook met de AUX kabel een telefoon van een vriend koppelen aan het Sonos netwerk.

Overal in en buiten huis de beste muziek

Voor de Connect AMP maakt het niet uit waar de andere speakers zich bevinden. De Connect AMP maakt een connectie met een speaker en je kunt muziek afspelen via de Sonos app. Ook als je dus een leuk feestje buiten wilt geven of je wilt muziek afspelen via de speaker in de badkamer, het kan allemaal. Doordat de Connect AMP draadloos werkt kun je de speakers uit iedere kamer verbinden met de Connect AMP.

Vervolgens kun je al deze geluidsinstallaties in de Sonos App terug zien en bedienen. Je kunt in iedere kamer een ander lied afspelen of kiezen voor één liedje in het gehele huis. De Sonos app is erg makkelijk te bedienen en zorgt voor nog een hoger comfort als het gaat om muziekbediening. Het is niet meer nodig om één afstandsbediening te delen, die steeds kwijt raakt, maar je kunt alles gewoon via jouw telefoon regelen.

Daarnaast kan iedereen in huis via de app bepalen welke liedjes er worden afgespeeld. Zo kan jouw broer, zus of moeder zelf bepalen welk lied er wordt afgespeeld in zijn of haar kamer. Je kunt de Sonos Connect AMP neerzetten waar je zelf wilt. Het apparaat neemt wel wat ruimte in maar de mooie afwerking zorgt ervoor dat dit goed past in ieder interieur.

Streamen via Wifi is altijd stabiel

Veel speakers streamen via Bluetooth en dat levert regelmatig problemen op. Als je streamt via Bluetooth dan moet je heel dichtbij de speaker blijven en kun je niet zomaar vanuit een andere kamer de muziek veranderen. Wanneer je uit het bereik van de Bluetooth loopt, dan werkt de muziek al niet meer naar behoren. De Sonos Connect AMP maakt verbinding met jouw Wifi-netwerk en het streamen gebeurt dan ook via dit netwerk.

Het Wifi-netwerk kun je namelijk in het hele huis gebruiken en zo kun je dus ook overal in huis de Sonos speakers bedienen. Als je problemen hebt met de Wifi verbinding in één of meerdere kamers dan kun de Connect AMP combineren met de Sonos Boost. De Sonos Boost zorgt voor de versterking van het Sonos netwerk. Hierdoor heb je nergens in huis meer problemen met de ontvangst.

Oneindig veel liedjes streamen met Sonos

Wanneer je zelf een abonnement hebt op een streamingsdienst dan zijn er vaak niet alle liedjes in te vinden. Door te kiezen voor Sonos heb je toegang tot maar liefst 60 betaalde en niet-betaalde streamingsdiensten. De diensten zoals Spotify, Soundcloud, Napster en Bandcamp zorgen ervoor dat je altijd het liedje kunt vinden dat je nodig hebt.

In de Sonos app wordt er meteen gezocht in al deze streamingsdiensten. Daarnaast kun je via de Sonos app ook kiezen voor het afspelen van online radiostations of het laten voorlezen van audioboeken. Je krijgt dus niet alleen een handige app bij de Connect AMP maar ook volledige toegang tot vrijwel alle liedjes die er bestaan. Op deze manier is er nooit een liedje dat je niet terug kunt vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos AMP aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos AMP aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos AMP aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos AMP aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos AMP korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos Era aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.