Sonos Five aanbieding

Ben je op zoek naar een nieuwe veelzijdige speaker? Wellicht is de Sonos Five precies waar jij naar op zoek bent. Hoewel de Sonos Five release date al een tijd achter ons ligt, heeft deze krachtige speaker van Sonos erg veel te bieden zoals onder andere studiokwaliteit qua geluid en een vernieuwend modern design. Benieuwd naar dit product, de beste Sonos Five aanbiedingen en nog veel meer informatie over deze speaker van Sonos? Op deze pagina delen we het allemaal met je.

Bekijk de beste Sonos Five aanbiedingen van dit moment

Wat zijn de voordelen van Sonos Five?

 • Door de ingebouwde tweeters en midwoofers biedt de speaker studiokwaliteit
 • Middels Trueplay kan je de akoestiek in de kamer optimaliseren
 • Eenvoudige installatie
 • Compatibel met de Sonos app
 • Compatibel met veel verschillende streamingsdiensten
 • Twee jaar garantie
 • Zowel Sonos Five wit als zwart beschikbaar
 • Verkrijgbaar op veel locaties

Productspecificaties Sonos Five

 • De afmetingen van de Sonos Five zijn 364 bij 203 bij 154 millimeter
 • Het gewicht van het apparaat is 6,4 kilogram
 • De speaker is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart
 • Er zijn 3 mid-woofers, 6 D-klasse versterkers en 3 tweeters geïntegreerd in het apparaat
 • De Sonos Five heeft een 3,5 millimeter mini-jack ingang

Garantie op Sonos apparatuur

Op apparaten van Sonos zit twee jaar garantie. Wat erg vooruitstrevend is, is het feit dat er geen aankoopbon bewaard hoeft te worden en dat de garantie ook geldig is na doorverkoop. Wanneer je een Sonos product koopt, gaat het garantietermijn pas in op de dag van installatie. Tijdens de installatie moet je namelijk je apparaat registreren en vanaf dat moment gaan de twee jaar in. Ook als je het apparaat van iemand over koopt binnen het geldende garantietermijn behoud je recht op garantie.

Sonos Five installeren

De installatie van de Sonos Five is heel eenvoudig. Na aankoop van het apparaat is het noodzakelijk om de Sonos app te downloaden en een account aan te maken. Daarna kan je in de app aangeven welk Sonos apparaat je gekocht hebt en vervolgens geeft de app stap voor stap aan welke handelingen je moet verrichten.

Na installatie is het aan te raden om het geluid van de speaker meteen te optimaliseren in je kamer. Zet je speaker op de juiste plaats neer en ga in de sonos app naar Sonos trueplay. Vervolgens volg je het stappenplan welke de app aangeeft. Na de installatie en het optimaliseren van het geluid met Sonos trueplay is je speaker helemaal geïntegreerd in jouw kamer en kan je starten met het afspelen van muziek.

Eenvoudig gebruik van de speaker

Het gebruik van de Sonos Five is erg eenvoudig. Op de speaker zitten enkele regelaars waarmee je de muziek bijvoorbeeld op pauze kan zetten of juist kan starten. Verder kan je het apparaat via de Sonos app besturen. Tot slot is de speaker ook compatibel met slimme assistenten zoals Alexa. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om muziek af te spelen op het apparaat wat het gebruiksgemak van de speaker verhoogt.

Waar kan ik een Sonos Five kopen?

Het kopen van een product van Sonos kan zowel on- als offline. Online zijn er erg veel aanbieders waardoor het belangrijk is om uit te zoeken welke aanbieder het product het voordeligste aanbiedt. Naast het grote aanbod online zijn er offline ook nog een heel stel aanbieders waar je terecht kunt om een Sonos apparaat aan te schaffen. Zo kan je de Sonos Five bij de Mediamarkt of bij CoolBlue bijvoorbeeld.

Sonos Five review

Door de ingebouwde tweeters en midwoofers is het geluid van de speaker erg helder en krachtig. Daarnaast is het mogelijk om het geluid verder te optimaliseren door middel van Sonos Trueplay. Hierdoor wordt het geluid op de best mogelijke manier ingesteld zodat de hele kamer gevuld is met muziek.

Waar gebruikers ook positief over zijn, is de eenvoudige installatie. Middels de Sonos App kan je het apparaat namelijk stap voor stap installeren. Tot slot is men ook erg te spreken over het design van de speaker en de mogelijkheid om te kiezen tussen meerdere kleuren.

Verschillen en overeenkomsten Sonos Five en Sonos Play Five

Zit je te twijfelen tussen de sonos Five en de Sonos Play Five? Er zijn een aantal verschillen en overeenkomsten tussen de twee apparaten. We hebben de belangrijkste verschillen en overeenkomsten voor je op een rijtje gezet:

 • De Sonos Play Five is eerder op de markt gebracht
 • De Sonos Play Five heeft 6 drivers, 3 woofers en 6 ingebouwde speakers en de Sonos Five heeft 3 mid-woofers, 6 D-klasse versterkers en 3 tweeters
 • Beide speakers kunnen op twee manieren geplaatst worden
 • Beide speakers kunnen geconfigureerd worden met Sonos Trueplay

Sonos Five prijs

De prijs van de Sonos Five is hoger dan de prijs van de voorgangers van deze speaker. Dit komt mede omdat de speaker beduidend groter en zwaarder is dan andere Sonos speakers. De prijzen van Sonos producten kunnen verschillen per aanbieder. Vergelijk daarom altijd de prijs bij verschillende aanbieders.

Informatie over Sonos Inc.

De oprichters van Sonos genaamd John MacFarlane, Tom Cullen, Trung Mai en Craig Shelburne hadden als doel het leveren van draadloze speakers voor in huis. Inmiddels zijn er veel apparaten ontwikkeld door het bedrijf Sonos waardoor het mogelijk is om je gehele huis te voorzien van muziek. Het merk Sonos is momenteel wereldwijd bekend en is erg populair.

Conclusie

De Sonos Five is de perfecte speaker voor iedereen die op zoek is naar een krachtige speaker voor binnenshuis gebruik. De gebruikservaringen zijn erg positief en punten uit de reviews die eruit springen zijn: het mooie geluid en de eenvoudige installatie. Het aanschaffen van de speaker kan bij verschillende aanbieders.

Zowel online en offline zijn er veel verschillende aanbieders waar je terecht kan voor Sonos apparatuur. Voor aanschaf is het aan te raden om in de gate te houden of er nog lopende acties of aanbiedingen zijn, zodat je nooit te veel betaald voor je speaker.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos Five aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos Five aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos Five aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos Five aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos Five korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos Era aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.