Sonos Move aanbieding

Bespaar met een Sonos Move aanbieding. De beste Sonos Move prijs vind je tegenwoordig uiteraard online. Geregeld zijn er leuke acties op Sonos producten, dus het is slim om een nieuwe speaker van Sonos te kopen wanneer deze in de aanbieding is.

Bekijk de beste Sonos Move aanbiedingen van dit moment

Sonos Move aanbieding – dé duurzame smart speaker met batterij en bluetooth

In 2019 bracht Sonos een nieuwe luidspreker op de markt namelijk de Sonos Move. In meerdere opzichten is deze speaker net even wat anders dan eerder uitgebrachte speakers van het welbekende Amerikaanse merk. De Sonos Move is namelijk de eerste draagbare speaker van Sonos. Hierdoor is het design van de speaker anders dan je gewend bent.

Ook kan je muziek afspelen op de speaker door middel van een Bluetooth-verbinding en dat is niet mogelijk bij andere speakers van Sonos. Door deze vernieuwingen kan een nog groter publiek gebruik maken van de luidsprekers van Sonos. Wellicht is de Sonos Move precies de speaker waar jij naar op zoek was.

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over dit product. Daarnaast delen we aan het einde van het artikel de beste huidige aanbiedingen op deze speaker.

Wat zijn de voordelen van Sonos Move?

  • Ultraduurzaam
  • Eenvoudig opladen
  • Weerbestendig
  • Eenvoudig muziek afspelen
  • Duurzame Smart speaker
  • Een batterij die maar doorgaat

Draagbare Sonos speaker

De eerste vernieuwing aan de Sonos Move is, zoals de naam al doet vermoeden, dat de speaker draagbaar is. Door een handvat aan de achterkant van de luidspreker kun je het apparaat erg makkelijk verplaatsen. Het handvat is op een subtiele wijze in de speaker verwerkt en heeft dezelfde kleur als de rest van de luidspreker. Door het handvat kun je de speaker gerust meenemen wanneer je bijvoorbeeld naar vrienden gaat of in de tuin muziek wil afspelen.

Muziek afspelen door middel van een Bluetooth verbinding

De tweede vernieuwing die Sonos heeft doorgevoerd in de draagbare luidspreker is het feit dat de speaker muziek kan afspelen door middel van een Bluetooth-verbinding. Er zijn twee voordelen die de mogelijkheid tot een Bluetooth-verbinding met zich mee brengt.

Ten eerste hoef je niet persé een WiFi-verbinding te hebben om muziek af te kunnen afspelen. Hierdoor kan je de speaker bijvoorbeeld meenemen naar buiten om daar muziek te kunnen luisteren.

Ten tweede bepaalt Sonos op deze manier niet welke streamingsdiensten je moet gebruiken om muziek af te spelen. Via een bluetooth verbinding kan jij namelijk zelf bepalen welke streamingsdienst je gebruikt.

Sonos Move productspecificaties

De Sonos Move is een speaker van 125 millimeter breed, 240 millimeter hoog en 160 millimeter diep. Het gewicht van de luidspreker is 3 kilogram. Hoewel veel speakers van Sonos ook in het wit verkrijgbaar zijn, is de Sonos Move zwart en niet in het wit verkrijgbaar.

Zoals gezegd kan de luidspreker makkelijk verplaatst worden door het handvat aan de achterkant van de speaker. Ook is de speaker bestand tegen stof en water. Daarnaast kan de accu tot wel 10 uur mee.

De luidspreker is dus geschikt voor buitenshuis gebruik. Op de speaker geldt een garantietermijn van twee jaar en het garantiebewijs zit in de verpakking van de speaker samen met een kabel en een oplaadhouder.

Geluid Sonos Move

De speaker is redelijk groot en dat is te merken aan het geluid. Het geluid van de Sonos Move is erg vol. De speaker past het geluid aan zijn omgeving aan. Dit wordt automatische Trueplay genoemd.

Ook buitenshuis zul je merken dat het geluid goed blijft. Hoewel het geluid van de luidspreker aangepast wordt aan de omgeving kan je via de Sonos equalizer app het geluid helemaal naar jouw wensen instellen. Je kan in de app bijvoorbeeld de bas harder over zachter zetten.

Bedienen van Sonos Move

De Sonos Move kan op verschillende manieren bedient worden. Ten eerste is de speaker compatibel met persoonlijke assistenten zoals Amazon en Alexa. Je kan de speaker dus via je stem besturen.

Ten tweede is het ook mogelijk om de gratis Sonos app te downloaden in de App- of Playstore. Via deze app kan je het apparaat bedienen via je mobiel, tablet of watch. Tot slot kan je de luidspreker ook bedienen door middel van de regelaars bovenop de luidspreker.

Sonos Move review

Wanneer we de recensies van verschillende gebruikers van de Sonos Move lezen, merken we dat het merendeel erg enthousiast is over de draagbare luidspreker. Gebruikers zijn vooral content over het geluid van de speaker.

Hoewel het formaat mede zorgt voor een prachtig vol geluid zijn sommige gebruikers van mening dat het formaat net te groot is om makkelijk mee te nemen. Ook het zware gewicht van de speaker is een punt van kritiek. Toch zijn er naast deze twee punten van kritiek vooral positieve reacties op de speaker.

Gebruikers ervaren het als prettig dat de speaker zowel via een WiFi- als een Bluetooth-verbinding muziek kan afspelen. Ook het feit dat de accu maar liefst 10 uur mee kan, is een groot pluspunt van de speaker. Tot slot vinden veel gebruikers het design van de speaker mooi en is men niet teleurgesteld dat er geen witte Sonos Move verkrijgbaar is.

Al met al zijn de gebruikers van de Sonos Move erg tevreden over de draagbare speaker van Sonos.

Sonos Move kopen

Is de Sonos Move de speaker waar je naar op zoek bent? De speaker is te koop in verschillende winkels en webwinkels. Denk bijvoorbeeld aan Mediamarkt, bol.com en Coolblue.

Wanneer je nog twijfelt of je een Sonos Move wil kopen, raden wij je aan om eens enkele YouTube videos te kijken over de luidspreker of ga eens langs bij een offline winkel waar ze de speaker verkopen, zodat je deze met je eigen ogen kan bewonderen.

Conclusie

De eerste draagbare luidspreker van Sonos is goed ontvangen door het publiek. Met de Sonos Move heeft het Amerikaanse bedrijf laten zien dat ze erg vernieuwend kunnen zijn door twee grote vernieuwingen door te voeren in één product.

Zowel het handvat waardoor de speaker draagbaar is als de mogelijkheid tot een Bluetooth-verbinding zijn namelijk vernieuwend in vergelijking met andere apparaten van Sonos. Veel gebruikers zijn positief over het design, de mogelijkheden en het geluid van de speaker.

Wanneer je op zoek bent naar een speaker die je zowel binnen als buitenshuis kan voorzien van muziek is het zeker de moeite waard om de Sonos Move te overwegen. Ga je de speaker aanschaffen? Vergeet zeker niet te kijken naar lopende aanbiedingen om op die manier niet te veel te betalen voor jouw luidspreker.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos Move aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos Move aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos Move aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos Move aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos Move korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos Era aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.