Sonos One aanbieding

Shop online met korting met een actuele Sonos One aanbieding. De aanschafprijs van set Sonos apparatuur kan behoorlijk hoog oplopen. Wij raden u derhalve aan om altijd naar een Sonos One aanbieding of Sonos pakket aanbieding te zoeken. De beste kortingen, acties en leukste aanbiedingen komen alleen van de bekendste Nederlandse webwinkels. De Sonos One is een speaker met waarmee je jouw gehele kamer kan voorzien van prachtige muziek. In dit artikel leer je alles over deze veelzijdige speaker van Sonos.

Bekijk de beste Sonos One aanbiedingen van dit moment

amazon logo aanbieding
229,-
216,99 Je bespaart: 12,01
Bekijk aanbieding

Sonos One – Zwart aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
229,-
216,99
Bekijk

Sonos One, de toekomst van de draadloze speaker

De Sonos One lijkt op het eerste gezicht de zoveelste draadloze speaker die uitkomt op een markt waar al genoeg aanbod en variatie aan dit soort producten is. Het tegenovergestelde is echter waar. De Sonos One vormt een nieuwe generatie van digitale speakers met een interactief element.

De speaker sluit niet alleen naadloos aan op alle apparaten die beschikken over een wi-fi verbinding, maar bevat ook zijn eigen digitale assistent die je kan voorzien van jouw behoeften terwijl je naar jouw favoriete muziek aan het luisteren bent. Het is de toekomst van de draadloze speaker die het idee van het product zelf verandert. De Sonos One is een speaker met waarmee je jouw gehele kamer kan voorzien van prachtige muziek. In dit artikel leer je alles over deze veelzijdige speaker van Sonos.

Jouw personal assistant

De Sonos One is niet alleen maar een speaker. Door de integratie van de digitale personal assistant Alexa van Amazon heb je binnenkort een product dat je als tool kan gebruiken om je te helpen in jouw dagelijkse leven. In Nederland zul je hier nog wel op moeten wachten, aangezien Alexa hier nog niet verkrijgbaar is.

Zodra zij ook op de Nederlandse markt komt, wordt de stemfunctie om de speaker te bedienen aan het product toegevoegd. Daarnaast beschikt de speaker over een eenvoudige touchbediening, waardoor je hem altijd overal snel en makkelijk kunt instellen.

Niet kapot te krijgen

Zoals gewoonlijk houdt Sonos van een simplistisch en strak ontwerp bij haar producten, en daar is de Sonos One geen uitzondering op. De speaker behoudt voor het grootste deel het inmiddels klassieke ontwerp van de Play:1, met hier en daar minimale aanpassingen. De speaker is ook nog eens vochtbestendig en kan dus ook op vochtige plekken aangezet worden.

Het apparaat is daarom klein, maar niet snel kapot te krijgen en makkelijk om overal mee naartoe te nemen. Het is een speaker die jaren mee kan zonder dat de kwaliteit van het product afneemt.

De Sonos One vormt de toekomst van de draadloze speaker. Het is niet zomaar een update van een voorgaande versie van de producten van het bedrijf, maar blaast met de nieuwe toevoeging een scala aan nieuwe mogelijkheden in het leven. Ook andere bedrijven zijn druk bezig om hun eigen ‘smart’ speaker te ontwerpen. Maar die hebben niet de kwaliteit en design van de Sonos One.

Sonos One: de voordelen op een rij

  • Geschikt in elke kamer doordat de speaker bestendig is tegen vocht
  • Hoge kwaliteit qua geluid en materiaal
  • Minimalistisch design zodat de speaker binnen elk design past
  • Touchbediening om het apparaat te besturen
  • Compatibel met virtuele persoonlijke assistenten
  • Compatibel met andere Sonos apparaten

Productspecificaties

De afmetingen van de Sonos One zijn 11.97 centimeter breed, 11.97 centimeter diep en 16.15 centimeter hoog. De speaker is dus erg compact. Het apparaat weegt in totaal 1.8 kilogram. Door de compacte afmetingen en het relatief lichte gewicht is het apparaat eenvoudig te verplaatsen. De Sonos One is verkrijgbaar in de kleur wit. De vorm van het apparaat is een balk, maar wel met ronde afwerkingen.

Verschil Sonos Play One en Sonos Play

De Sonos One is de opvolger van de Sonos Play. De twee apparaten hebben zeker veel
gelijkenissen, maar zijn op verschillende vlakken wel degelijk verschillend. Het eerste grote verschil tussen de twee speakers is het feit dat de Sonos Play niet bestuurt kan worden met je stem terwijl dit wel het geval is bij de Sonos One.

Ook qua design zijn er kleine verschillen tussen de twee apparaten te bespeuren. Ten eerste heeft de Sonos One geen knoppen en een ingebouwde microfoon terwijl de Sonos Play wel knoppen heeft en daarentegen geen ingebouwde microfoon. Ten tweede onderscheidt de Sonos Play One zich doordat het apparaat opgehangen kan worden zonder ophangsysteem. Verder is het design van de speakers vergelijkbaar en ook de geluidskwaliteit is nagenoeg hetzelfde.

Sonos One review

Veel gebruikers van de Sonos One zijn erg tevreden met de speaker. Veelgenoemde pluspunten in de reviews van gebruikers van het apparaat zijn:

  • Gemak van de mogelijkheid om het apparaat met je stem te bedienen
  • Eenvoudige installatie en gebruik
  • Compatibel met veel verschillende streamingsdiensten
  • Goede geluidskwaliteit

Speakers van Sonos Inc.

Sonos is een populair merk op het gebied van onder andere speakers. Een belangrijke reden van het succes van Sonos is het feit dat de apparaten van het merk compatibel zijn met heel veel verschillende streamingsdiensten. Daarnaast zijn veel gebruikers van de speakers ook erg tevreden over de geluidskwaliteit.

De speakers geven over het algemeen namelijk een krachtig en vol geluid om je gehele kamer te kunnen voorzien van muziek en wanneer je meerdere speakers van Sonos hebt, kan je zelfs je gehele huis voorzien van muziek. Tot slot zijn veel klanten ook tevreden over het gebruiksgemak van de apparaten. Het merk voegt namelijk veel handige features toe aan hun producten. Denk bijvoorbeeld aan het gemak waarmee je een Sonos One kan besturen middels je stem. Ook de App van het merk draagt bij aan het gebruiksgemak van de apparaten van Sonos.

Conclusie

De Sonos One is een veelzijdige speaker die goed ontvangen is door het publiek. Daarnaast is de speaker volgens de meeste een goede opvolger van de Sonos Play. Gebruikers van de speaker zijn vooral tevreden over het design, de geluidskwaliteit, de mogelijkheid tot stembediening en het feit dat de speaker compatibel is met veel verschillende streamingsdiensten.

Sonos One speakers zijn verkrijgbaar in veel verschillende off- en online winkels. Vergeet voor aanschaf niet te checken of er aanbiedingen of leuke acties zijn, zodat je nooit teveel betaald voor je nieuwe Sonos apparaat.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos One aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos One aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos One aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos One aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos One korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos One aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.