Sonos One SL aanbieding

Scoor een goede Sonos One SL aanbieding. Regelmatig zijn er Sonos aanbiedingen of Sonos pakket aanbiedingen op apparaten beschikbaar. Het is verstandig om goed uit te zoeken of er aanbiedingen lopen wanneer je een nieuwe Sonos wil kopen. Deze aanbiedingen zijn hoofdzakelijk online te vinden.

Een Sonos One kopen kan je doen in verschillende winkels. Denk aan offline winkels zoals Mediamarkt en Coolblue en online winkels zoals bol.com .  Onze tip is om goede research te doen voordat je een apparaat aanschaft. Door een goede research betaal je nooit te veel.

Bekijk de beste Sonos One SL aanbiedingen van dit moment

amazon logo aanbieding
138,28
69,99 Je bespaart: 68,29
Bekijk aanbieding

Sonos One SL – Draadloze Luidspreker Wit aanbieding

De laagste prijs vind je bij:
138,28
69,99
Bekijk

Sonos One SL aanbieding – de One, maar dan zonder stembediening

De meeste apparaten van Sonos kun je via spraakbediening besturen. Wellicht vind je het niet prettig om een apparaat met spraakbediening in huis te hebben staan of heb je al andere apparaten met spraakbediening van Sonos. In deze twee gevallen kan het voor jou wellicht interessant zijn om een Sonos One SL aan te schaffen.

SL staat namelijk voor speechless en dat houdt in dat er dus geen microfoon in de speaker verwerkt is. Hierdoor is het niet mogelijk om de
speaker te bedienen met je spraak of gebruik te maken van intelligente assistenten zoals Google Alexa. De Sonos One SL kan wel via een normale Sonos One bedient worden door middel van spraakbediening.

De Sonos One is een vergelijkbare speaker, maar dan inclusief microfoon. Wordt de Sonos One jouw nieuwe speaker van het welbekende merk Sonos? In dit artikel lees je alles over de speaker van Sonos zonder microfoon.

Wat zijn de voordelen van Sonos One SL?

 • Muziek streamen via Spotify, iTunes en internetradio mogelijk
 • Aanvoudig te bedienen met de Sonos-app
 • Vochtbestendig design
 • Past praktisch overal
 • Muziek in elke kamer
 • Te koppelen aan een Playbar, Playbase of Beam
 • Geniet van een rijk kamer vullend geluid

Productspecificaties Sonos One SL

Het design van de Sonos One SL is precies hetzelfde als de Sonos One alleen mist de microfoon bij de eerstgenoemde. De twee speakers vertonen ook veel gelijkenissen met de Sonos Play 1.

Afmetingen

1.85 kg
12 cm breed
16 cm hoog
12 cm diep

Kleuren

De Sonos One SL is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. De keuze tussen een Sonos One wit en een Sonos One zwart is erg persoonlijk. Daarnaast is de keuze qua kleur ook afhankelijk van de inrichting van de kamers waar je de speaker wil gaan plaatsen.

Een witte speaker past hoogstwaarschijnlijk beter in een kamer met lichte kleuren en een zwarte speaker juist in een kamer met donkere kleuren. Wanneer je van plan bent om meerdere apparaten van Sonos aan te schaffen om zo verschillende kamers te kunnen vullen met muziek is het ook een optie om verschillende kleuren speakers te nemen.

Streaming

Een groot voordeel aan de speakers van Sonos is de mogelijkheid tot het verbinden met veel verschillende streamingsdiensten. De streamingsdiensten die compatibel zijn met apparaten van Sonos zijn:

 • JUKE
 • Deezer
 • Tidal
 • Spotify
 • IHeartRadio
 • Napster
 • Tuneln
 • Pandora
 • Google Play Music
 • Apple Music
 • Slacker
 • Google Play Video
 • Morfine

Garantie

De garantie over Sonos apparaten is twee jaar. Dat houdt in dat Sonos twee jaar lang de kwaliteit van de speaker garandeert en mocht er toch wat mis zijn met het apparaat binnen deze twee jaar kun je terecht bij Sonos. Het arantietermijn zal starten wanneer je de speaker kloppelt aan je e-mailadres.

Bijgeleverde producten in de doos

Wanneer je een Sonos One SL hebt gekocht, zal je er een ethernetkabel en stroomkabel bijgeleverd krijgen. Ook zit er een duidelijke instructie in de doos, zodat het aansluiten van de speaker eenvoudig zal verlopen.

Bedienen van een Sonos One SL

De Sonos One SL kan niet bedient worden via spraakbediening aangezien de speaker geen microfoon heeft. De speaker kan daarom alleen via de regelaars op de bovenkant van de speaker bedient worden.

Wanneer je een normale Sonos One speaker hebt, kan je via deze speaker alsnog de Sonos One SL met praakbediening besturen. De speaker maakt dan namelijk gebruikt van de microfoon op de Sonos One.

Sonos One SL review

Veel mensen waarderen het dat Sonos ook een speaker zonder spraakbediening op de markt gebracht heeft. Hierdoor hebben de mensen die het niet fijn vinden om een apparaat met stembediening in hun kamer te hebben staan ook de mogelijkheid om een Sonos apparaat te kopen en te gebruiken. Het design van de Sonos One SL is subtiel. Daarnaast neemt de speaker niet veel ruimte in beslag.

Het geluid van de speaker is vol door de twee versterkers, midwoofer en een tweeter. Erg prettig is het feit dat de Sonos One SL gekoppeld kan worden aan de rest van je geluidsinstallatie. Hierdoor kun je je gehele huis voorzien van muziek. Ook een pluspunt is het feit dat de speaker bestand is tegen vocht en daarom zelfs in de badkamer geplaatst kan worden. Al met al zijn veruit de meeste mensen enthousiast over de speaker zonder microfoon van Sonos.

Sonos One set

Wanneer je graag meerdere Sonos One speakers wil hebben om op die manier meerdere kamers te kunnen voorzien van muziek kan het kopen van een Sonos One set een goede optie zijn. Een Sonos One set is een set van twee speakers.

Sonos Inc.

Craig Shelburne, John MacFarlane, Trung Mai en Tom Cullen hebben in 2002 Sonos opgericht. Het doel was het op de markt brengen van een draadloos speakersysteem voor in huis. Inmiddels heeft Sonos al veel verschillende speakers op de markt gebracht waarmee het inderdaad mogelijk is om je gehele huis te voorzien van muziek. In Nederland zijn Sonos producten geliefd en veel huishoudens hebben daarom één of meerdere speakers van Sonos in huis staan.

Conclusie Sonos One SL

Wordt de Sonos One SL jouw nieuwste speaker? De speaker lijkt zoals gezegd erg op de Sonos One, maar heeft geen microfoon. Hierdoor kan je geen gebruik maken van intelligente assistentes en kan je de speaker niet via je spraak bedienen.

Voor gebruikers van Sonos die geen gebruik willen maken van deze functies is deze speaker een uitkomst. Het uiterlijk van de speaker is subtiel en daarnaast is het een compacte speaker. Daarnaast is de speaker in twee verschillende
kleuren beschikbaar. Mede daarom past de speaker in elke kamer.

De aanschaf van een Sonos One SL kan in veel verschillende off- en online winkels. Wanneer je een speaker wil kopen, is het verstandig om goed te letten op lopende acties om zeker niet te veel te betalen.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos One SL aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos One SL aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos One SL aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos One SL aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos One SL korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos Era aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.