Sonos Outdoor aanbieding

Scoor je voordeel met de beste Sonos Outdoor aanbieding! Ook buiten wil je kunnen luisteren naar de mooiste muziek. Het populaire merk Sonos heeft daarom een speaker geïntroduceerd die geschikt is voor buitenshuis gebruik namelijk de Sonos Sonance outdoor.

Omdat de speaker is ontwikkeld voor buitenshuis gebruik, is het apparaat geschikt voor alle weersomstandigheden. Op deze pagina vind je de beste Sonos outdoor aanbieding van dit moment.

Bekijk direct alle Sonos Outdoor aanbiedingen bij onderstaande aanbieders:

De beste aanbiedingen bij Amazon
De beste aanbiedingen bij Bol.com

Sonos outdoor speakers

De meeste speakers van Sonos zijn enkel geschikt voor binnenshuis gebruik. Vooral in de zomer is het handig wanneer je ook een speaker hebt die buitenshuis gebruikt kan worden. In samenwerking met het merk Sonance heeft Sonos daarom buitenspeakers op de markt gebracht.

Zo kan je ook in de tuin of op het terras luisteren naar de mooiste muziek. De inbouwspeakers voor buiten werken middels Bluetooth en werken daarom draadloos. De inbouwspeakers geven een krachtig geluid af waardoor de hele tuin of het hele terras voorzien is van muziek.

Sonos voor buiten

Speakers voor binnen van het merk Sonos zijn niet geschikt voor buitenshuis gebruik. Dit komt omdat de binnen speakers niet bestendig zijn tegen weersomstandigheden zoals kou en warmte.

Een speaker voor buiten moet uiteraard wel bestand zijn tegen veel verschillende weersomstandigheden. De Sonos outdoor is dat zeker, want de inbouwspeaker is bestendig tegen:

  • Vocht
  • Warmte
  • Uv-straling
  • Vrieskou
  • Water
  • Zout spatwater

Sonos outdoor: geoptimaliseerd voor Amp

Erg prettig is het feit dat de inbouwspeakers voor buiten geoptimaliseerd zijn voor de Sonos Amp. Hierdoor kan je het geluid versterken en kan je in heel je tuin en op heel je terras genieten van muziek.

Wanneer je beide apparaten aan elkaar verbindt, zal de Sonos Amp het geluid zo aanpassen dat deze geoptimaliseerd is. De Sonos Amp kan het geluid van maximaal drie speakers versterken.

Hoe Sonos outdoor installeren op Sonos Amp?

Het installeren van Sonos buitenspeakers op de Sonos Amp is vrijwel hetzelfde als de installatie van normale Sonos speakers op de Amp. De installatie doe je namelijk met minimaal een 16AWG-kabel.

Wanneer de kabel door de muur of het plafond moet, is het belangrijk om een kabel te kiezen die geschikt is om deze door de muur of het plafond te trekken. Voor speakers voor buiten is het belangrijk om een kabel te kiezen die geschikt is voor buitenshuis gebruik.

Is de Sonos outdoor geschikt voor trueplay?

Het geluid van speakers die je binnenshuis kan gebruiken, kan geoptimaliseerd worden met Sonos trueplay. Trueplay stemt het geluid af op de grootte van de kamer zodat het geluid optimaal is.

Het geluid van speakers die je buitenshuis kan gebruiken, kan niet geoptimaliseerd worden met Sonos trueplay. Dit komt omdat trueplay niet werkt buiten omdat er geen sprake is van een afgebakende ruimte.

Sonos outdoor koppelen aan outdoor tv

Wanneer je buiten een tv hebt, is het mogelijk om de Sonos Sonance outdoor speaker te koppelen met de televisie. Dit kan je doen door de buitenspeaker te koppelen aan een Sonos Amp.

Vervolgens kan de Amp gekoppeld worden aan de tv en kan het geluid van de televisie versterkt worden via de speaker.

Sonos outdoor bedienen

Het bedienen van de buitenspeakers van het merk Sonos werkt precies hetzelfde als de bediening van speakers die geschikt zijn voor binnenshuis gebruik. Je kan alle apparaten van Sonos op een eenvoudige wijze bedienen via de Sonos app.

De Sonos app is gratis te downloaden in de Appstore en de Playstore. Met de app kan je handelingen doen zoals de muziek aanzetten en het geluid harder of juist zachter zetten.

Sonos Sonance outdoor accessoires

Er zijn verschillende accessoires voor de buitenspeakers van Sonos. Denk aan hoesjes die om de speaker gedaan kunnen worden ter bescherming.

Hierdoor zijn de speakers goed beschermd wanneer je de apparaten niet gebruikt. De covers zijn waterdicht en ademend. De accessoires zijn verkrijgbaar bij de bekende webshop Amazon.

Online Sonos bestellen

Het online bestellen van apparatuur is tegenwoordig erg eenvoudig. Er zijn namelijk veel webshops die consumentenelektronica aanbieden. Er zijn verschillende voordelen aan het online bestellen van apparatuur zoals speakers.

Ten eerste is het aanbod online een stuk groter, waardoor je meer keuze hebt en de voorraad minder snel op is.Ten tweede is het online een stuk makkelijker om de prijzen van verschillende webshops met elkaar te vergelijken.

Tot slot is het meepakken van een aanbieding makkelijker wanneer je deze website in de gaten houdt. Op deze site worden namelijk de beste aanbiedingen verzameld waardoor je nooit te veel betaalt.

Sonos outdoor bij Bol.com

Bol.com heeft een groot aanbod op het gebied van apparatuur van het merk Sonos. Er zijn verschillende aanbieders actief op de webshop, waardoor er geregeld goede aanbiedingen zijn.

Bol heeft zowel een webshop als een app waar je eenvoudig producten kan bestellen. De webshop staat bekend om de snelle bezorging. Wanneer je bij Bol voor 20 euro of meer bestelt, hoef je geen verzendkosten te betalen.

Amazon: aanbieder Sonos buitenspeakers

Ook bij Amazon kan je terecht voor de buitenspeakers van het merk Sonos. Amazon is een bekende internationale webshop. Online bestellen bij Amazon is erg makkelijk omdat het bestelproces eenvoudig en snel is. Net als bij Bol hoef geen verzendkosten te betalen wanneer je voor 20 euro of meer bestelt.

Sonos Sonance outdoor bestellen bij Expert

Ook Expert biedt de Sonos Sonance outdoor aan. Expert heeft verschillende winkels door heel Nederland en daarnaast ook een overzichtelijke webshop. De winkel staat bekend om de goede klantenservice. Expert verzendt bestellingen met een waarde van 50 euro of meer gratis thuis.

Conclusie

Ook buiten kan je genieten van de mooiste muziek met een Sonos speaker. De Sonos outdoor is geschikt voor alle weersomstandigheden en kan daarom ingebouwd worden in de tuin of op je terras.

Het bestellen van de buitenspeaker kan je doen bij verschillende webshops zoals Bol.com, Amazon of Expert. Het aanschaffen van de speaker doe je het beste met een goede Sonos outdoor aanbieding die je bovenaan deze pagina.

Zoek je iets anders in de categorie Beeld en Geluid?

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos Outdoor aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos Outdoor aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos Outdoor aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos Outdoor aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos Outdoor korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos Era aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.