Sonos Playbar aanbieding

Pak extra korting met een actuele Sonos Playbar aanbieding. De aanschafprijs van uw favoriete Sonos apparatuur kan behoorlijk snel oplopen. Wij raden u daarom aan om altijd te zoeken naar een actuele Sonos Playbar aanbieding of Sonos pakket aanbieding. De vermelde kortingen, acties en de beste aanbiedingen komen alleen van de bekendste Nederlandse webwinkels. In dit artikel vermelden we niet alleen de beste aanbiedingen, maar leren we u ook alles over de voordelen, productspecificaties, gebruikerservaringen en verkooppunten van de Playbar van Sonos.

Bekijk de beste Sonos Playbar aanbiedingen van dit moment

Shop een Sonos Playbar bij onze winkelpartner

De beste aanbiedingen bij Amazon

Sonos Playbar aanbieding – de soundbar die je mee de tv in neemt

De Sonos Playbar is een draadloze soundbar die jouw tv-ervaring de immersieve geluidskwaliteit geeft van een bioscoop. Het heldere en scherpe geluid uit de Sonos Playbar geeft je het gevoel dat je in het tv-programma of de film zit waar je naar aan het kijken bent. Het is daarnaast niet alleen de ideale aanvulling voor jouw home cinema, maar kan ook via een wi-fi verbinding gebruikt worden om muziek te streamen. De soundbar mag dan wel van een aardig formaat zijn, maar kan bijvoorbeeld ook aan de muur bevestigd worden om zo ruimte te besparen. Het is het ultieme apparaat om jouw thuisbioscoop af te maken.

Eenvoudig te gebruiken

Wat de Sonos Playbar zo toegankelijk maakt, is dat de soundbar eenvoudig is in het gebruik voor iedere consument. Voor de televisie hoef je de Sonos Playbar maar slechts met twee draden te verbinden. Daarnaast kun je de soundbar ook aan en uitzetten en instellen met de afstandsbediening van jouw eigen televisie. Het apparaat is snel en makkelijk aan te sluiten op jouw televisie en kan ook gemakkelijk met andere apparaten verbonden worden. De Playbar is onder meer te integreren op jouw smartphone.

Hoge resolutie

De Sonos Playbar heeft als soundbar een zeer hoge resolutie wat betreft geluidskwaliteit. De elementen in de bar zorgen voor een mooi, zuiver geluid en een diepe bas die diep door de ruimte dringt. De kwaliteit van het geluid is wel onderhevig aan hoe de bar in de ruimte geplaatst wordt. Het beste is om de Playbar op zijn dunne kant neer te zetten.

Dit zorgt namelijk voor een voller geluid dat de kijkervaring het beste tot zijn recht laat komen. Het geeft je bijvoorbeeld het idee dat je tussen het publiek zit van de sportwedstrijd waar je naar zit te kijken.

De Sonos Playbar geeft je dus het gevoel dat je de bioscoop in huis hebt gehaald. De geluidskwaliteit is niet zozeer krachtig als meer atmosferisch, waardoor het de gehele ruimte vult. De Sonos Playbar trekt je de televisie in en dompelt je onder in de wereld waar je naar kijkt.

Sonos Playbar: de voordelen op een rij

  • Krachtig, zuiver en vol geluid
  • Makkelijk en snel aansluiten
  • Bestuurbaar via de Sonos app en/of afstandsbediening van de televisie
  • Goede materiaalkwaliteit
  • Eenvoudige bevestiging
  • Simpele installatie
  • Mogelijkheid om het apparaat aan te sluiten op de WiFi-verbinding

Productspecificaties

De Sonos Playbar is een redelijk groot apparaat, de hoogte is namelijk 85 millimeter, de breedte is 900 millimeter en de diepte is 140 millimeter. Het gewicht bedraagt ruim 5 kilogram. Het apparaat is grotendeels zwart, maar heeft daarnaast zilveren details. Aan de zijkant zijn verschillende ingangen om de playbar aan te kunnen sluiten op andere apparaten.

Sonos Playbar bevestigen en instellen

Wanneer je televisie op een voetje staat, kan je de bar er simpelweg onder plaatsen. Hangt je televisie aan de muur dan zijn er speciale beugels die je kan aanschaffen om je apparaat eenvoudig en veilig op te hangen. Het instellen van de Sonos Playbar is eenvoudig, maar kost wel wat tijd. De eerste stap is het downloaden van de Sonos App die gratis is te downloaden in de App- of Playstore. In de App vind je een stappenplan die je moet doorlopen om het apparaat klaar te maken voor gebruik.

Sonos Playbar review

Benieuwd naar de ervaring van gebruikers van de bar? Een minpuntje wat door sommige
gebruikers genoemd wordt is het feit dan de Playbar niet compatibel is met slimme assistenten en AirPlay 2. Gelukkig is het merendeel van de reacties erg positief. Veel gebruikers zijn erg te spreken over de geluidskwaliteit van de Sonos Playbar en geven aan dat de audio van hun televisie erop vooruitgegaan is door Playbar van Sonos. Ook over het design van het apparaat zijn veel gebruikers positief.

Verkooppunten Sonos Playbar

Het kopen van een Sonos Playbar kan in verschillende winkels. Zowel online als offline wordt het apparaat veelvuldig aangeboden. Bekende webwinkels waar het product aangeboden wordt zijn amazon, bol.com en coolblue. Wil je het apparaat liever in een fysieke winkel kopen dan kan je terecht in winkels zoals mediamarkt en bcc.

Sonos Inc.

De Sonos Playbar past geheel binnen de visie van het populaire bedrijf Sonos. De drie oprichters van het merk wilden apparatuur op de markt brengen zodat huishoudens hun gehele woning met mooie audio zouden kunnen vullen. Inmiddels heeft het merk Sonos inderdaad verschillende apparaten op de markt gebracht die prachtig geluid laten horen.

Ook de Playbar draagt bij aan deze visie, want door de aanschaf van de Sonos Playbar wordt de audio van televisies mooier en krachtiger. Wat ook prettig is, is dat de Playbar ook samen kan werken met andere apparaten van Sonos, waardoor het gehele huis voorzien kan worden met audio.

Conclusie

De Sonos Playbar is een interessant apparaat voor iedereen die de audio van zijn of haar televisie wil upgraden. De bar van Sonos heeft veel verschillende voordelen zoals bijvoorbeeld de goede kwaliteit en de eenvoudige installatie. Veel gebruikers zijn erg positief over het product en mede daardoor zijn er ook veel winkels die de bar aanbieden.

Wanneer u van plan bent om de Sonos Playbar te kopen, is het slim om te checken waar het apparaat op dat moment het voordeligste is, want geregeld zijn er leuke aanbiedingen op Sonos producten. Bovenaan dit artikel staan de beste aanbiedingen van dit moment op een rijtje.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos Playbar aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos Playbar aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos Playbar aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos Playbar aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos Playbar korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos Era aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.