Sonos Playbase aanbieding

Profiteer van korting met een Sonos Playbase aanbieding. De aanschafprijs van een complete set Sonos apparatuur kan behoorlijk snel hoog oplopen. Wij raden u daarom aan om altijd even te kijken naar een Sonos Playbase aanbieding of Sonos pakket aanbieding. De aangeboden kortingen, acties en aanbiedingen komen alleen van de bekendste Nederlandse webshops.

Bekijk de beste Sonos Playbase aanbiedingen van dit moment

Shop een Sonos Playbase bij onze winkelpartner

De beste aanbiedingen bij Amazon

Sonos Playbase aanbieding – De soundbase die overal past

De Sonos Playbase is de soundbase voor jouw televisie die niet alleen voor een breedbeeldgeluid zorgt in jouw woonkamer, maar ook nog eens handzaam is en overal gemakkelijk tussen geplaatst kan worden. De soundbase mag dan wel klein zijn, maar zorgt alsnog voor een compleet geluid die je de thuisbioscoopervaring geeft.

De Sonos Playbase heeft geen extra externe componenten nodig om te werken en is makkelijk te installeren op jouw televisie. Daarnaast sluit het ook nog eens snel aan op andere apparaten, zodat je met de base ook muziek vanaf jouw smartphone kunt beluisteren.

Terug naar de basis

Het eerste wat opvalt aan de Sonos Playbase, is dat het ontwerp ontzettend minimalistisch is. Het lijkt op het eerste gezicht alleen maar een ovaal vlak. Juist dit is hetgene waar Sonos al jaren om bekend staat: het design terugbrengen naar de basis. Dit vormt de meest kenmerkende eigenschap van de producten van het bedrijf.

De soundbase is verkrijgbaar in zowel zwart als wit. Vanwege de kleine vorm van de speaker valt de Playbase gemakkelijk onder de televisie te plaatsen zonder al te veel op te vallen. In tegenstelling tot de Playbar neemt de Sonos Playbase relatief weinig ruimte in beslag en is daarom goed te plaatsen binnen jouw home cinema set. Daarnaast kan de Playbase ook het gewicht aan van een televisie van 35 kilo.

Klein, maar vol geluid

De Sonos Playbase mag dan wel klein zijn, de soundbase beschikt over een even vol geluid als iedere soundbar die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Het is net alsof je jezelf in de bioscoop waant. En door de Playbase te koppelen aan bijvoorbeeld twee Play:1 speakers kun je een volledig surround sound creëren in jouw eigen huiskamer.

Je krijgt zo de volledige geluidservaring die hoort bij het kijken van een film thuis. De Sonos Playbase is kortom de ideale opvolger van de Playbar. Hij neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag dan de soundbar zonder daarbij in te boeten aan de hoogwaardige geluidskwaliteit. Het is een speaker waar je nog jaren plezier van gaat hebben.

Sonos Playbase: de voordelen

  • Multifunctioneel inzetbaar
  • Spotify, tunen en meer
  • Bespaar ruimte
  • Bekroond met EISA Award
  • Kenmerkend Sonos design
  • Uit te breiden met andere Sonos producten

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos Playbase aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos Playbase aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos Playbase aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos Playbase aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos Playbase korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos Era aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.