Sonos Port aanbieding

Pak de hoogste korting met een Sonos Port aanbieding. Geregeld zijn er geweldige aanbiedingen op apparaten van Sonos. Deze aanbiedingen zijn vrijwel altijd terug te vinden op deze website. Door gebruik te maken van een goede Sonos Port aanbieding of een Sonos pakket aanbieding kun je veel geld besparen en dat is natuurlijk erg prettig!

Bekijk de beste Sonos Port aanbiedingen van dit moment

Sonos Port aanbieding – ervaar het gemak van streamen

Met de Sonos Port kun je geluid van jouw traditionele stereosysteem streamen. Je kan met het apparaat bijvoorbeeld cd’s, platen en audiobestanden streamen naar speakers van Sonos. De Sonos Port geeft een nieuwe dimensie aan jouw geluidsinstallatie. De Sonos Port is in 2019 samen met de Sonos Move en de Sonos One SL uitgebracht op de IFA, een persevenement van het Amerikaanse merk.

De Sonos Move kreeg tijdens en na het evenement de meeste belangstelling aangezien dit de eerste draagbare speaker van Sonos is. Toch is ook de Sonos Port zeker de moeite waard om extra aandacht aan te schenken. Het apparaat krijgt namelijk positieve reacties van gebruikers en is erg veelzijdig. In dit artikel lees je daarom alles over de Sonos Port en delen we de beste aanbiedingen van het moment.

Wat zijn de voordelen van Sonos Port?

De meeste gebruikers van de streamer zijn erg positief over het product. Wat zijn de voordelen van het apparaat waardoor veel gebruikers enthousiast zijn?

  • Compatibel met veel verschillende streamingsdiensten
  • Subtiel design
  • Compatibel met AirPlay 2
  • Compatibel met slimme assistenten zoals Alexa en Siri
  • Installatie is eenvoudig
  • Veel in- en uitgangen
  • Bedienen kan via de Sonos app

Wat voor soort apparaat is de Sonos Port?

De Sonos Port is in eerste instantie dus geen speaker, maar een streamer. Aan de achterkant van het apparaat zitten verschillende in- en uitgangen waardoor verschillende apparaten aangesloten kunnen worden. Er zitten zowel analoge als digitale aansluitingen op de streamer.

Vervolgens kan je het geluid van de apparaten laten afspelen op Sonos speakers in jouw huis. Het kopen hiervan is dus alleen aan te raden wanneer je over één of meerdere speakers van Sonos beschikt.

Productspecificaties Sonos Port

De streamer is 138 millimeter breed, 41 millimeter hoog en 138 millimeter diep. Het apparaat weegt iets minder dan een halve kilo namelijk 0.47 kilogram. Het design van de streamer is erg minimalistisch en de kleur in welke de streamer beschikbaar is, is mat zwart. Het apparaat is compatibel met Apple AirPlay 2 en slimme assistenten zoals Alexa en Siri.

Verschil tussen de Sonos Port en de Sonos Connect

De Sonos Connect was eerder op de markt dan de Sonos Port. De Port is de opvolger van de Sonos Connect en is beter qua geluid en maakt het mogelijk om je traditionele audioapparatuur af te spelen op Sonos apparaten.

Ook is het design verbeterd in vergelijking met de Sonos Connect, want de kritiek rondom de Connect is namelijk dat het apparaat veel te groot is en daarom niet
goed te integreren is in de kamer.

Verschil tussen de Sonos Port en Sonos Amp

De Sonos Port en de Sonos Amp lijken heel erg veel op elkaar. Allebei de apparaten zijn namelijk vierkant en bieden de mogelijkheid om het geluid van traditionele stereosystemen te streamen. Het grote verschil tussen beide streamers is dat de Sonos Amp passieve speakers kan versterken en dat kan deze niet. Door de versterker in de Sonos Amp is deze streamer groter qua afmetingen.

Sonos Port review

Veel gebruikers zijn erg positief over de Sonos Port. Ten eerste is men over het algemeen erg content met het subtiele design van het apparaat. De streamer is namelijk erg smal en plat, waardoor de streamer niet veel ruimte in beslag neemt en de integratie in jouw interieur makkelijk is.

Ten tweede zijn veel mensen tevreden over de verschillende aansluitingen op de achterkant van het apparaat, want zelfs platenspelers kunnen op eenvoudige wijze worden aangesloten. Tot slot is het apparaat handig in gebruik.

Via de Sonos app kan je de streamer installeren en je kan het apparaat er ook mee bedienen. Verder staat boven elke aansluiting exact wat voor soort aansluiting het is om verwarring te voorkomen. Kortom, veel gebruikers zijn razend enthousiast over de opvolger van de Sonos Connect.

Sonos Port kopen

De Sonos Port kopen kan op verschillende manieren. Ten eerste zul je moeten beslissen of je het apparaat online wil kopen of in een offline winkel. Het grote voordeel van een offline winkel is het feit dat je de streamer voor aankoop in het echt kan bekijken. Het online kopen van de streamer heeft als voordeel dat je de deur er niet voor uit hoeft.

Wanneer je besluit om het product te kopen in een offline winkel kan je dat doen in een elektronicawinkel zoals BCC of Mediamarkt. Online een Sonos product kopen kan in webwinkels zoals bol.com of Coolblue.

Het bedrijf Sonos

Sonos is een Amerikaans bedrijf en is opgericht door Trung Mai, John MacFarlane, Craig Shelburne en Tom Cullen. Het doel van de vier oprichters van Sonos was het uitbrengen van verschillende apparaten, zodat huishoudens het gehele huis kunnen voorzien van muziek.

De oprichting van het bedrijf was in 2002 en inmiddels heeft het bedrijf verschillende apparaten op de markt gebracht en is de apparatuur van Sonos immens populair binnen Amerika, maar ook daarbuiten. Ook in Nederland hebben veel huishoudens één of meerdere apparaten van het merk in huis staan.

De Sonos Port zorgt er voor dat traditionele stereosystemen kunnen worden aangesloten op jouw Sonos apparaten en dat past dus helemaal binnen de visie van het bedrijf.

Conclusie Sonos Port aanbieding

De Sonos Port is een streamer waar veel gebruikers razend enthousiast over zijn. Het gemak waarmee de streamer geluid van traditionele stereosystemen laat afspelen op Sonos apparaten is fantastisch. De streamer volgt de oude Connect op en volgens velen heeft de Port veel verbeteringen.

Vooral de verbeteringen omtrent het design vallen in de smaak. Het kopen van de streamer kan zowel offline als online in verschillende winkels. Check zeker niet of er lopende aanbiedingen zijn wanneer je het apparaat wil kopen.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos Port aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos Port aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos Port aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos Port aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos Port korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos Port aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.