Sonos Ray aanbieding

Op zoek naar de beste Sonos Ray aanbieding? Op deze pagina vind je een actueel overzicht van de beste deals op de populaire soundbar van Sonos. Daarnaast lees je meer over de kenmerken van het apparaat en vind je een aantal tips om voordeliger te bestellen waardoor je flink wat geld kan besparen.

Bekijk de beste Sonos Ray aanbiedingen van dit moment

Pak een Sonos Ray aanbieding

De speakers en soundbars van Sonos zijn erg populair. Daarom wordt de apparatuur van het merk aangeboden door veel verschillende aanbieders. Door het grote aanbod is het regelmatig mogelijk om een goede aanbieding mee te pakken.

Het vinden van de allerlaagste prijs kan redelijk lastig zijn omdat iedere webshop andere acties en prijzen hanteert. Om je te helpen met het vinden van de beste deal staan op deze pagina alle lopende aanbiedingen overzichtelijk op een rij.

Sonos Soundbar Ray

De Ray Soundbar van Sonos is super compact, maar heeft tegelijkertijd een goede geluidskwaliteit. Met het apparaat kan je op een eenvoudige wijze het geluid van de televisie verbeteren.

Het geluid van de Sonos wireless soundbar wordt door middel van Trueplay afgestemd op de akoestiek van je kamer waardoor de kwaliteit en sterkte van het geluid optimaal is. Een Sonos Soundbar Ray kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden, maar daarnaast ook op of in een tv-meubel geplaatst worden.

Tot slot is het apparaat super eenvoudig te installeren en te bedienen met de gratis te downloaden Sonos App.

Sonos Ray productspecificaties

 • Afmetingen: 71mm hoog bij 559 mm breed bij 95 mm diep
 • Kleur: wit en zwart
 • Gewicht: 1.95 kilogram
 • Knoppen: volumeknop, knop om te pauzeren, knop om een nummer te herhalen en een knop om een nummer over te slaan
 • Versterkers: 4 digitale D-klasse versterkers
 • Midwoofers: 2 midwoofers voor lage en middel geluidsfrequenties
 • Tweeters: 2 tweeters voor hoge geluidsfrequenties

Verschil Sonos Ray en Sonos Beam

De Sonos soundbar Beam is erg populair. Wanneer een Beam bar vergeleken wordt met een Ray bar vallen de volgende zaken op:

 • Beam is groter qua afmetingen en zwaarder in gewicht
 • Beam heeft 5 versterkers, 1 tweeter en 4 midwoofers terwijl Ray 4 versterkers, 2 tweeters en 2 midwoofers heeft
 • Beam heeft meer bedieningsknoppen op het apparaat
 • Beide apparaten hebben een ander design
 • Beam heeft een duurdere aanschafprijs

Verschil Sonos Ray en Sonos ARC

De Sonos soundbar Ray verschilt op een aantal punten van de Sonos soundbar ARC. De belangrijkste verschillen staan hieronder op een rij:

 • Ray is kleiner qua afmetingen en lichter in gewicht
 • ARC heeft 11 versterkers, 3 tweeters en 8 midwoofers terwijl Ray 4 versterkers, 2 tweeters en 2 midwoofers
 • ARC is uitgerust met meer bedieningsknoppen
 • Beide apparaten hebben een verschillend design
 • ARC heeft een duurdere aanschafprijs

Wat is de beste soundbar?

Het merk Sonos heeft verschillende soundbars in het assortiment waardoor er veel keuze is. Het aanwijzen van de beste soundbar is lastig, omdat ieder apparaat voor- en nadelen heeft.

Ook heeft iedereen andere voorkeuren waardoor voor de één bijvoorbeeld de Sonos Beam ideaal is terwijl een ander juist beter een ander apparaat kan kiezen. Wanneer je op zoek bent naar een soundbar met een verbluffende geluidskwaliteit dan is de Sonos ARC zeker iets voor jou.

Ben je juist op zoek naar een compacte soundbar dan is de Sonos Ray wellicht precies wat je zoekt.

Sonos Ray review

Het lezen van de reviews kan helpen om het juiste apparaat te kiezen. In de reviews lees je namelijk terug wat de voor- en nadelen zijn van een bepaald apparaat. Ook over de Sonos Ray zijn verschillende reviews te vinden.

Vooral tevreden zijn de meeste mensen over de compactheid van de bar. Ook het design en de geluidskwaliteit worden erg gewaardeerd. Tot slot vinden veel mensen het fijn dat het apparaat eenvoudig te bedienen is.

Sonos aanbieding bij Mediamarkt

Een bekende aanbieder van Sonos is Mediamarkt. Mediamarkt heeft verschillende winkels door heel Nederland en daarnaast een uitgebreide webshop. Je kan bij Mediamarkt terecht voor veel verschillende soorten apparatuur zoals televisies, wasmachines, mobiele telefoons.

Daarnaast verkoopt Mediamarkt ook soundbars zoals de Sonos Ray, Beam en ARC. Een Sonos soundbar bij Mediamarkt kopen is vaak erg voordelig, want er zijn vaak goede aanbiedingen waar je gebruik van kan maken. Hierdoor kan je vaak geld besparen op je aankoop.

Andere aanbieders

Naast Mediamarkt zijn er uiteraard nog meer aanbieders waar je nieuwe Sonos apparatuur kan kopen. Een aantal webshops waar je terecht kan zijn Amazon, BCC, Bol.com, Coolblue en Expert. Bij al deze webshops zijn regelmatig goede acties te vinden waardoor je geld kan besparen.

Sonos aanbieding Black Friday

Black Friday vindt ieder jaar plaats op de vierde donderdag van november. Op Black Friday worden er hoge kortingen gegeven. Hierdoor kan je op deze dag veel geld besparen.

Ook veel winkels en webshops die apparatuur verkopen, stunten met kortingen op de laatste vrijdag van november. Daarom is het kopen van Sonos apparaten op Black Friday aan te raden.

Sonos Soundbar aanbieding meepakken: 5 tips

Wanneer je nieuwe audioapparatuur aan wil schaffen is het slim om een goede aanbiedingen mee te pakken. Hierdoor kan je namelijk veel geld besparen:

#1. Bestel op Black Friday om gebruik te maken van goede acties
#2. Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te zijn van de scherpste deals
#3. Meld jezelf aan voor de nieuwsbrief van webshops om persoonlijke acties te ontvangen via de mail
#4. Kijk of er soundbars in de sale of outlet verkrijgbaar zijn
#5. Kies een refurbished apparaat om geld te besparen

Conclusie

De Sonos Ray is een compacte soundbar van goede kwaliteit. Het apparaat is makkelijk te installeren en eenvoudig in gebruik. Het aanschaffen van een nieuwe soundbar kan je doen bij veel verschillende winkels en webshops zoals Mediamarkt en Bol.com.

Nieuwe apparatuur kopen doe je uiteraard het beste wanneer er een goede actie is waar je gebruik van kan maken. Om je te helpen met het vinden van de laagste prijs staan op deze pagina de beste Sonos Ray aanbiedingen van dit moment op een rij.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos Ray aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos Ray aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos Ray aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos Ray aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos Ray korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos Era aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.