Sonos Sub aanbieding

Scoor korting met een Sonos Sub aanbieding. De aanschafprijs van Sonos apparatuur kan behoorlijk snel oplopen. Wij raden u daarom aan om altijd naar een Sonos Sub aanbieding te kijken. De kortingen, acties en aanbiedingen komen alleen van de bekendste Nederlandse webwinkels.

Bekijk de beste Sonos Sub aanbiedingen van dit moment

Sonos Sub aanbieding – creëer meer diepgang in jouw muziek met de Sonos Sub

Het Sonos systeem heeft geweldige speakers maar met de Sonos Sub kun je een nog mooiere klank creëren. De Sub zorgt voor een glashelder geluid dat ervoor zorgt dat alle apparaten die aangesloten zijn op het Sonor systeem een heldere kwaliteit muziek laten horen.

De Sub kan een kamer vullend geluid verwezenlijken, waar je de Sub ook in de kamer neer zet. De Sub is een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur. Je kunt de Sub in zowel wit als zwart bestellen, dit is afhankelijk van wat goed bij jouw interieur past. Doordat de Sub draadloos is, kun je hem overal neerzetten waar je maar wilt.

Sonos Sub: de voordelen

  • Maakt indruk door krachtig geluid
  • Draadloos, eenvoudig te plaatsen
  • Hoogwaardig Digital Signal Processing
  • Instellingen worden automatisch geoptimaliseerd
  • Onmisbaar binnen elke Sonos opstelling

Geen getril of gezoem met Sonos Sub

De Sub zorgt ervoor dat het geluid glashelder is. Er zal dus geen getril of gezoem meer voorkomen en het geluid zal toch heel de ruimte vullen. Vaak wanneer speakers op een harder volume staan of er veel bas wordt toegevoegd dan ontstaat er een gezoem of getril. De Sub zorgt ervoor dat dit niet meer gebeurt en zorgt alleen voor glasheldere tonen uit de Sonos speakers die je gekoppeld hebt aan de sub.

Je kunt de Sub ook combineren met andere Sonos speakers om zo een surround opstelling te maken voor bijvoorbeeld de televisie. Zo kun je thuis genieten van optimaal geluid tijdens het televisie kijken. Doordat je werkt met een Sonos netwerk krijg je toegang tot maar liefst 60 betaalde en niet-betaalde streamingsdiensten. Je kunt via de Sonos app in één oogopslag in alle databanken zoeken naar een liedje naar jouw keuze.

Via de app kun je ook per kamer bepalen welk liedje wordt afgespeeld maar je kunt ook in het gehele huis hetzelfde liedje afspelen. Door de app ben je niet meer gebonden aan één specifieke afstandsbediening en kun je waar en wanneer je wilt gebruik maken van de diensten van Sonos.

De plaats bepalen van de Sonos Sub

De Sub kun je overal neerzetten waar je wilt. Omdat het design mooi is, is het geen probleem om de Sub op een opvallend plek neer te zetten. Zelf kun je bepalen of je de Sub neerlegt of laat staan en je kunt hem naarmate de tijd verstrekt ook altijd nog verplaatsen. De Sub heeft maar één stopcontact nodig en na de installatie ook geen ethernetpoort meer.

Overal waar je wilt kun je de Sub neerzetten en gebruiken. Zo kun je de ene keer een glashelder geluid in de woonkamer creëren en de volgende keer kun je hem combineren met de speaker van jouw zoon. De Sub is dus te gebruiken voor meerdere situaties en je kunt hem makkelijk verplaatsen en ergens anders meteen gebruiken. Door de Sonos app kun je meteen na verplaatsen de Sub weer gebruiken en combineren met andere speakers of geluidsinstallaties.

Veel meer details dan zonder de Sub

Het grootste voordeel van de Sonos Sub is de extra dimensie die de Sub geeft aan muziek. Bij veel anderen speakers is het geluid oppervlakkig maar de Sub is alles behalve oppervlakkig. Het geluid dat uit de Sub komt heeft veel meer details en een diepere laag. Je kunt via de Sonos App alle instellingen aanpassen en dus meer bas of treble toevoegen bij de muziek.

Vooral bij de lagere tonen is de Sub op zijn best, je hoort dan veel meer detail. Het is dus vooral een aanraden voor mensen die gek zijn op een extra dimensie in het lagere segment qua muziek. De bas is zo goed dat je soms ook wel even rekening moet houden met de buren.

De opening zorgt voor meer lucht door de klankkast

De Sub is niet voor niets ontworpen met een opening in het midden. De opening zorgt voor nog meer lucht door de klankkast. Hoe meer lucht er tril hoe meer bast je hoort, de mogelijkheid van meer lucht door klankkast zorgt dus voor meer lucht en dus voor meer bas. In de Sub zitten twee woofers die ervoor zorgen dat de bas heel gedetailleerd en dynamisch naar buiten wordt overgebracht.

Je kunt de Sub koppelen aan alle Sonos speakers en apparaten. Als je de Sub combineert met een mooie Sonos Connect AMP kun je zelfs de bas van jouw oude stereo weer helemaal tot leven brengen.

Een makkelijk installatieproces

Je wilt natuurlijk geen uren bezig zijn met het installeren van de nieuwe Sub maar wilt meteen genieten van de extra dimensie die de Sub aan jouw muziek geeft. Dat is bij de Sub niet van toepassing, je kunt hem namelijk met één druk op de knop installeren. De Sub werkt via de Wifi en je hoeft hem dus alleen te koppelen aan jouw Wifi-netwerk.

Nadat je de Sonos Sub hebt geïnstalleerd op het Wifi-netwerk kun je hem meteen gebruiken. Via de alles-in-één app van Sonos kun je de gehele instellingen van de Sub bepalen van de bas tot de treble.

Niet gevonden wat je zocht? Check dan deze interessante pagina’s:

Ontvang als eerste nieuwe Sonos aanbiedingen in jouw inbox!

Is er momenteel een actuele Sonos Sub aanbieding?

Momenteel zijn er diverse Sonos Sub aanbiedingen bij onder andere Amazon, Bol.com en Coolblue. Bekijk direct alle aanbiedingen en acties op deze website.

Hoeveel kan ik eigenlijk besparen met een Sonos Sub aanbieding?

Door gebruik te maken van een Sonos Sub aanbieding kun flink besparen op je favoriete Sonos speaker. De aanbiedingen zijn meestal tijdens een BTW actie, Black Friday of Ciber Monday het hoogste.

Hoe ontvang ik de beste Sonos Sub korting?

Wij verzamelen dagelijks op onze website alle actuele Sonos Sub aanbiedingen en acties om te zien met welke aanbieding je de hoogste korting ontvangt.